Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok tatlım yavaş yürümüyorum hızlı yürüyorum ama nedense kilolarım çok yavaş gidiyor.Yalnız oldukça sıkılaşarak gidiyorlar.Annem teyzem filan beni 1 ay önce yani diyete başlamadan önce görmüşlerdi görünce şaşırdılar mide göbek gitmiş baya diye.Sanırım kendi kafama göre yaptığım diyetler metobolizmamı yavaşlattı.Sporu artırmayı düşünüyorum ben de şimdi.Evde kendim de yapacağım spor bu hafta kısmet bakalım.

kızlar üniversite kayıtlrı için şehir dışındayım tartılamadım kilo veren herkesi tebrik ediyorum

pasalarimi almaya gidiyorum(git gel 20,25dk ediyor) gunde 80dk fazladan kosusturuyorum iyi oluyor baya memnunum
ama okula gidip gelmemi katmiyorum sporuma katsammi acep Kalabalik yapar

kat kat valla 1000 dk ya tamamla bence
Canım idolümsün 3 çocukla o kadar spor nasıl yapılır günde 1,5-2 saat yürüyorsun sanırım.
Açıkcası ben yapamaıyorum hatta 30 dk yapıyorum düşünüyorum kilom azaldığında rattırırım yoksa baştan cok sıkıyaparsam, sonrasında artık3 saat filanmı yapıcam. Bilmiyorumkı hangisi doru. Ama haftada 1 kg hedefim daha kalıcı olur diye ama hakkımızda hayırlısı.

benim de böyle bi hayalim var, antepe gidip önüme çıkarsa yiyip tekrar kürkçü dükkanına geri dönmek, ha bi de van gölü kıyısnda meşhur van kahvaltısını yapmak

Merhaba,

beni aranıza alırmısınız ? :)

Hep kilolu bir insandım ben..Irsi birşey benim halalarım aşırı kilolu ama kendimi kilolu gördüğüm zzamanlarda bile 38 maksimum 40 beden giyiyordum..

Son senelerde durum değişti Hele de geçen yıl bi dönem anti depresan kullandım ve o beni 80 kg nin üzerine çıkarttı..Sonra da tutamadım işte..

2 ay önce tartındım artık 94,5 kg idim Spora yazıldım 2 haftada 91 e düştüm ama tahminimce o su kaybı idi..

Benim sorunum çok hızlı kilo almam..Bayram tatiline gitmeden önce 92 kg idim..Döndüğüm gece tartındığımda ise 97,5..................

7-8 günde 5 kilo..Artık alıştım içim cız etsede yadırgamıyorum..Benim abimin eşi evli bir çocuk annesi..Aynı şeyleri yedik aşağı yukarı ama ben 5,5 kg aldım o ise kilo almadı..

Ben normalde 3 öğün yemem yediğimde kilo alıyorum..Tatilde normal bir insan gibi yemek yedim 3 öğün yani ve bana 5 kg olarak döndü..

Artık bunun genlerden gelen bişiy olduğuna inanıyorum..Çünkü benim halalarım 150 kg nin üzerinde iri yarı kadınlar ve benim vücut tipim, vücudumun aşırı su tutması, ayaklarımın şişmesi, bunca kiloma rağmen bir gr selülitimin olmayışı vs. hepsi onlardan aldığım özellikler..

Ben sadece kilo verene kadar değil kilo verdikten sonra da hayatımın sonuna kadar spor yapmak ve aktif olmak zorundayım..

Pazartesi spora başlayacağım ve tamamiyle yağsız tuzsuz şekersiz besleneceğim..

Buraya da gelişmeleri yazarım ilk ay su kaybı olduğu için en az bi 8 kg vermeyi planliyorum yani önümüdeki ayın 12 si - 13 ü gibi 88-89 kg olmak hedefim..

Birde ben çok kola içerim, diet kola şekersiz olsada zararlı biliyorum ama nedense içim yanıyor içim istiyor onuda kesicem mecburen..Zor olsada..

Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız..Hepinizi öpüyorum :80:

insallah inersin 75 e canim
Tesekkur ederim insallah sende verirsin Biz (arkadaslarla)gunde iki kez yuruyus yapiyoruz sabah ve aksam bazan birine çikamiyorum onuda leslie ile tamamliyorum ben arada azaltiyorum sporu ozamanda az kilo veriyorum yani nekadar spor okadar -kilo hedefime ulasana kadar yapicagim sonrada gunluk 1saat yuruyus yapabilirim imkanim var çocuklar okuldayken yaparim çikamazsam kosu bandim ve bisikletim var birini yaparim bide çocuklari gotur getir derken gunde 80dk yuruyecem zaten( mecburen)buyuk oglumun okulu uzak once kuçugu birakiyorum sonra buyugu hizli gidiyoruz anca yetisiyorum oda spor gibi +alisverise giderim yani kisacasi hareket edicek mazeret çoook

hos geldin aramiza insallah sende hedefine ulasirsin

ben görmek isterdim her sabah otobüsle geçerken ceconun evini bilsemde sabah sabah zili çalıp kaçsam diyorum...yaramaz mah çocukları gibi.....))) tebrikler canımm bu gidişle beni sollarsın sen

Valla bende senle görüşmeyi çok istiyorum. İnşallah bir ara fırsat olurda İstanbullular olarak buluşuruzda bizde tanışırız. Daha dün gündüz komşuma senden bahsettim burada yazdığın hayatından ve oda Yağmurgözlü gerçektende çok güçlü ve sağlam bir kadına benziyor dedi. Özellikle eşinle ilgili durumu duyunca ay yeminle şu an o adam karşımda olsaydı onun yerine ben herhalde adamın üzerine atlardım dövmek için dedi
O da diyor genç kadın evlensin diye destekcilerin çoğalıyor el birliği ile evlenmen için destek oluyoruz ona göre

harikasın banu süperr tebrik ederim oyna bakalımmm hakkın nasılsaaaa

harikasın canım ya maşalahhhhhhhhhh
oyna hadi dök kurtlarını :)))

cecooo valla tebrikler bacımmmmm

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlarrrrrr Kurtlarıa dökücem paket paket yağlarıda Allahın izniyle . Sizlerin destekleri olmasaydı ben bu kadar çabuk motive olupta birşeyleri yoluna koyup sağlıklı ve kaliteli bir hayata adım atamazdım. Herhalde Doktor işinide sporişinide ay haftaya başlar diye sallardım herhalde ama sizler sayesinde çok güzel motive oluyorum ve sizleri utandırmamaya çalışıyorum.
Rabbim inşallah hepimize hedeflerimize ulaştığımız günleri görmeyi de nasip ederde hepimiz ex tombiş yeni fıstıklar olarak bir araya gelir bu günlerimizi konuşur güler geçeriz neydi o zamanki hallerimiz diye
İyiki varsınız

masallah ceco bak neguzel baslangiç yaptin insallah kilolari patir patir verip kaynanayida çatir çatir çatlaticaksin (Amiiiiiinnnnn)

He Valla hem çatlasın hem patlasın eşimede dedim ahtım var yine eski kiloma düşersem giyimime kimse karışamaz bütün gardolabımı değiştireceğim. Ne güzel elbiseler var ama anasını satam ne totoşum sığıyor ne üst bedenim ama çok inanıyorum yakında o günleride görüceğiz hep birlikte inşallah ...... aminnnn

Eminim sende o zamana kadar istediğin kiloya düşersin. Bende Antebi çok merak ediyorum ve eminim ailenle süper vakit geçireceksin. Oralara gidipte mutfağının tadına bakmadan dönmek olmazki. Kiloları vermek için çaba sarf eden sen eminim hepsinin sadece tadına bakıp kilo almadan geri dönmeyi de başarırsın. Hem oranın tarihi dokusunuda gezerken zaten yediklerini eritirsin

Allah yardımcısı olsun acil şifalar.
Derincim biz napıcaz böyle bir al ver bugün iyice sinirlerim bozuldu kardeşime bakıyorum gelen giden oluyor ee tabi mamalar olmazsa olmaz bende oturup yutuyorum sinir oldum kendime.
Azim gerekli maşallah sende var bende biraz azmetsem olucakta birde hep bir şeyler çıkıyor tam kilo vermeye başlıyorum bir aksilik oluyor.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun yoğunluktan atlamışım kusura bakma.
Süper inşallah böyle gider doktorun ilacınada başlamışmıydın oda çok fayda eder inşallah hep böyle gider.

Yenacım kilom 110 diyorum aslında tartılmadım evdeki tartılar bozuk kardeşimde tartıldım ama muhakkak yanlış nerdeyse 114 çıktım olamaz diyorum ama inşallah.

slm kizlar

kilim 86.6
SOnunuda laptop aldik leslieyle ortaligi yakmaya geliyoruuuuuuum tutayin beni fena gaza geldim
bi sonraki mesajim laptopdan olucak ins hadi simdilik by ayarlayayimda geleyim

Mutlusum ben is icin cok gittim Antep'e.. İnan bana en kosebasindaki uyduruk bir kebapcida yapilan bir yemek bile burdaki en ala meshur kebapcidan daaha guzel. Hepsinin tadini cikart. Kahvaltid fistikli katmer gibi bisey yiolar, sakin denemeden gelme.

Takilan arkadaslar.. Asum semiranim... Ben de takildim ama kafaya takmiorm. Yarin dtysn var, 15 gunde heralde toplam 700 gr verdim... Olsun... Ne olursa olsun devam... İsterse 1 yil vermiyim, ayni sekilde devam....tum kurallara uyuyorum. Herseyi tam yoyorum ve 30 dk yuruyorum... Bugun birtek biriki atistirdim o kadar..

canım ya verirsin sen merak etme bozma hiç aynen devam, bak en azından sıkılaşıorsun işte daha ne olsun.....

canım çok haklısın ama benim bebiş emmiyor itiraz ediyor ne yaptıysam almadı ,oldu olalı sütüm zaten hep azdı ,şimdi sadece geceleri emiyor gündüz asla veremiyorum direniyor resmen, sen hiç böyle bir sorun yaşamış mıydın? bende 1 yaşına kadar emziririm diyordum ama nerdeeeeee.... 15 günlüktü mamaya başladık hala veriyoruz yani ben tek başına hiçbir zaman vermedim ,yetmedi sütüm ,bebeğim kilo kaybetti bu da beni çok üzdü, bende emsin istiyorum ama emmiyor ,durum böyle olunca bende bari bu yöne ağırlık vereyimde yavaş yavaş kurtulayım diye başladım bakalım hayırlısı bende 6 ayını doldurmasını bekliyorum belki tekrar emer umuduyla ,olmadı kesecek kendi zaten ((
valla lesi mi ne bir köpek vardı ya ondan aklıma geldi sanırım :) yürüyüşe çıkanlar hep alırlar ya yanına :)
peki ben bunları yapabilir miyim şimdi? yoksa onada mı beklemem gerekir
ben ne istersem yiyorum sadece bu haftalarda azalttım azcık onun etkisiylede kilo verdim ,uyguladığım bir listem yok ama emzirme işine göre bakacağım diyetlere, bana kaldığında ıvır zıvır tüketebiliyorum ama diyete rahat uyuyorum nedense :) artık birini bırakır birini yaparım ne yapayım :)
bak bende iyi kıvırırım ha ruhumda var oryantellik anacım her türk gacısında vardır eminim ben :)
bende böyle giderse bebiş için ek gıdaya başlayacağım gibi yoksa hep mama alıyor sıpa, emmiyor......
peki yeniden emmesini nasıl sağlayabilirim ki? sanmıyorum ama denemekte fayda var...

Süper inşallah böyle gider doktorun ilacınada başlamışmıydın oda çok fayda eder inşallah hep böyle gider.

Sağol canım inşallah hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız. Evet Doktorumun verdiği ilaça başlayalı 3 hafta oldu. Onun haricinde her sabah aç karnına bir çay kaşığı Çöreotu yutuyorum ( çiğneyemiyorum midemi bulandırıyor diye ) birde kirazsapı demleyip bir bardak içiyordum ama bugün metabolizma hızlandırıcı çayı yaptım onun yerine. Tadı aslında pek hoş değil ama şifa niyetine diyip içicem her fırsatta.

pasalarimi almaya gidiyorum(git gel 20,25dk ediyor) gunde 80dk fazladan kosusturuyorum iyi oluyor baya memnunum
ama okula gidip gelmemi katmiyorum sporuma katsammi acep kalabalik yapar
bence kat :))) ya da yok katıp beni strese sokma :)))) zaten maşalalh o kadar yapıyorsun ,darısı bana inşalah
kızlar üniversite kayıtlrı için şehir dışındayım tartılamadım kilo veren herkesi tebrik ediyorum

canım tebrik ederim

evet ben de takmadım hala da takmıyorum napayım sorun değil mesele almıyorum bu çok güzel sporum yoktu ona da başladım 1 saat yürüdüm biraz dalaklandım ama doru nefes alıp vermekle düzeldi geldim duşumu aldım içim rahatladı inanın çok huzurluyum

ceco canım valla haklısın bende utanırım kızlardan yazamam diye yemiyorum valla :)))
burada o kadar güzel bir ortam var ki insan elinde olmadan kendini yasaklıyor bu da iyi yönde tabiiii:))))

tebrik ederim sanırım sen mühendisliği kazanmıştın endüstri idi. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun...

teşekürler canım evet endüstri müh kazandım aslında okuyordum ama üni değiştirdim artık kırıkkaledeyim umarım alışabilirim var mı bizim topikte kırıkkaleli

yarın bizim apartmanda gün varmış bende yeniyim burada kimseyi tanımıyorum, bebeği bahane edeyim dedim ama ben daha gelemem demeden ,sen zaten hiç katılmadın bak bu kez mutlaka gel deyince ne diyeceğimide bilemedim, biz buraya mart sonunda geldik zaten o dönem hamileydim ,derken mayıs başında doğum yaptım kırkımı bekledim sonra eşimin memleketine gittik, geldik sonra tekrar çok kalmadan tekrar gittik cumartesi gece geldik yani buradada hiç olamadım, hoş ben günleride pek sevmem ama gitmem gerek sanırım ,geçen birinin eşi askere gidecekmiş ona gittiler,bana bebek görmeye geldiler çeyrek taktılar gitmesem olmaz bu kez, eee hadi gittim peki ben kendime nasıl dur diyeceğim yaaaaa,emziriyorsun illa ye olacak, ben yemesem beğenmedi olacak, ilk defa tanışacağım ben bu insanla ne yapacağım ya... birde burada illa o tabak bitecek yoksa darılıp güceniyorlar hani 1-2 lokma tamamda ,ya gitmesem mi yoksa ,offff akıl verin ne olur şaşırdım kaldım....

Canım dediğin gibi gitmesen olmaz onlar sonuçta sana gelmişler. Kim bilir sonra belki bak biz gittik tenezzül etmedi bizle görüşmeye bile diyebilirler. Bence kırılmamaları için git bir yarım saatte olsa hem sabah çok hafif kahvaltı edersin eğer orada fazla kaçırırsanda akşam ya nesfit tarzı bişey yada ekmeksiz çorba içersin dengelenir o bence
Hem ne biliyon hayat pahalı belki bir tatlı, bir tuzlu birde çay hariç bişey vermeyecekler
Bizim Akrabalar arasındada gün faslı var ve baştan herkes şart koştu bir tatlı ve bir tuzlu yeter diye. Hem ekonomik açıdan hemde kilo açısından Aslında bende sevmem ama sülalenin huyu kurusun ucunda para olmadan biraraya gelemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…