Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasma kendini gidecek hepsi,acele edersek bıkarız sonra,az olsun bizden olsun

ben görmek isterdim her sabah otobüsle geçerken ceconun evini bilsemde sabah sabah zili çalıp kaçsam diyorum...yaramaz mah çocukları gibi.....))) tebrikler canımm bu gidişle beni sollarsın sen

Yagmur gozlu, sabah domates fasulye filan almistim, benim buzluk acayip dolu, dusunuyordum naapsam diye. Sak diye senin domates tarifini gordum, hizir gibisin.... 10 kilo domates kaldirdim bile, sagda solda buldugum kavanozlarla... İsin ilginci ayni kapak kullanilmaz derler ama eski kapaklar tuttu cok iyi sekilde...

harikasın banu süperr tebrik ederim oyna bakalımmm hakkın nasılsaaaa

harikasın canım ya maşalahhhhhhhhhh
oyna hadi dök kurtlarını :)))

benimde arkadaşım verdi kayınvalidesi vermiş bahçeden çok olmuş birazını bana verdi dolabı doluymuşş ben de kavanoz almaya gitmedim tembellik ettim kaynattım biberleri de biraz yağda kavurdum onları da kattım soğuyunca poşetlere koyacağım sora buzluğa atacağım gitmedim kavanoz almayaaaa ama bakalım nasıl olacak belki pazardan alırım biraz domates o şekilde de koyarım olur biter dimi

Bu arada bugun cozuttum ben biraz ya... 2-3 tane cikolata, 5 tane pringls, bir de minik bir gofret yedim... Canim yemek ostemiyor ama abur cubur cekiyor cok fazla, ac degili ama gozum ac...

öyle bir ihtiyacın olduğunu bilseydim satardım valla, benimki yeniden farksız ,eşim soran herkese 2. el az kullanılmış bizim hanım üstüne 4 kere zor çıktı der
aslında kışın işimi görebilir dediğin gibi ama benim yerim müsait zaten oturudğumuz yer site ve o aletlerdende var yürüyüş parkuruda ,yağmur olmazsa yürürüm ama kışın olmaz belki ,işte o zaman evde devam edebilirim, ama becerebilirsem favorim zumba ,burada yapan bir yer olsa hemen gderim valla.....
seninle başlayabilirim ama şimdilik bantta olmaz dışarıda yürürüm :)))
yarın başlayacağım ya artıkın yiterrrrrrrrrrr

kasmayacağım canım ama sporu kesin hayatıma sokacağım çünkü daha çabuk veriyor spor yapanlar :) tabiki az olsun bizden olsun o kesinnnnnnn

Bu arada bugun cozuttum ben biraz ya... 2-3 tane cikolata, 5 tane pringls, bir de minik bir gofret yedim... Canim yemek ostemiyor ama abur cubur cekiyor cok fazla, ac degili ama gozum ac...

bende yemek yemez abur cubur yerdim ama ne ettiyse onlar bana etti :) artık yooooooook
2-3 çikolata derken bayramda tutulanlarda değil mi yoksa paket mi değildir değildir

Valla ben de yapıyorum ama çokta veremiyorum,kilomda fazla olmasına rağmen.Gerçi sıkılaşıyorum görünüşte fark etti en azından.Eskiden çok daha hızlı verirdim metobolizmayı alt üst etmişiz resmen yeni yeni kendine geliyor düzelir yakında...

sirkeli su böbreğe zarar veriyo dediler bi ara kullandım etkili olmuştu böbrek zaten biraz sorunlu ama başlasammı diye düşünüyorum nası yapıyosun sen

alıntı yapmıştım ama kaybolmuş sirkeli su hakkında bilgilendirirseniz günlükmü yapıyosunuz
bu hafta acayip süper kilo verenler var tebrikler bizede bulaşır inşallah

ilbatum canim bence sen biraz daha bekle bebisin buyusun ben kizim 6aylik olduktan sonra yani ek besinlere geçince daha sIkI yapmaya basladim onceden bisey yapmiyordun sutum azalmasin diye çunki bebeisim 3haftalikken tasindim kisin ortasinda çocuklar hasta olmasin diye evi biran once yerlestirdim 1haftada bitti butun islerim ama yorgunluktan sutum gitti yememede dikkat edememistim
sonrada yedim içtim sut olsun bebisim emsin diye çook sukur sutum oldu tekrar(kizima sut bana kilo oldu) ilk 6ay sadece emdi simdide emiyor hala herseyden yiyorum ben sadece aksam 6dan sonra bisey yemiyorum su içiyorum bol bol(turkiyede 7 oluyor) yani demek istedigim kendini yorma dikkat et sutun azalmasin bebegin ek besinlere geçince sporda yaparsin az daha sabret derim canim (ben pisman degilim suyonden kilo aldiysamda bebegim emdi anne sutunu doyasiya aldi 6ay halada emiyor )bende veriyorum kilolarimi sonuç onemli sende verirsin vericeksinde ben inaniyorum

Kızlar 12 de çıkıcam ben eve gidip biraz uyucam ve evi temizlicem
çok yorgun ve halsizim ne yazıkki misafirim de gelicek bişeyler hazırlamam lazım
p.tesiye kadar iyi bakın kendinize allaha emanet olun
kolay gelsin canim bozma moralini pazartesi baslarsin sonrada devami gelir insallah

ne guzel canim benimde esim destekliyor
bende oyonden çoook sansliyim aksam yuruyuslerinde bende birakiyorum
dinlenme gunlerinde iki kez birakiyorum
esim olmazsa ogluma birakiyorum hiç birakamazsam hepsiyle gidiyorum iki oglum bisiklet suruyor kizda pusette ohhhh geziyorum zayifliyorum

benim bu ay sonu hedefim 90 , 22-23 güne kadar 4.3 kilo vermem gerek verebilir miyim acaba:26: spora başlasam olur diyorum, 3meleğimvar'ı görünce heyecan yapıyorum ya, bende becerebilir miyim acaba?
tabiki verebilirsin spor yaparak spor yapipta faydasini gormeyen duymadim (yemenede dikkat edersen tabii) canim ama sen fazla yapma bebegin kuçuk daha sutun azalmasin sen bana bakma benim kiz 9buçuk aylik gunde iki kez emiyor ev yemeklerinden yiyor oyuzden spora agirlik verdim biraz daha bekle derim ama yinede sen bilirsin

ilbatum çook tatlisin valla guldurdun beni ALLAH da seni guldursun canim
bende ilk duydugumda nedir diye merak ettim ama aklima kopek olabirmi diye gelmedi
leslie diye bir baci var oldugu yerde hareket yaptiriyor benim çok hosuma gidiyor yapmak onu yaptiktan sonra gram olarak -500 oluyorum(test ettim)bide ben kivirabildigim kadar kiviriyorum muzik esliginde (tekken yapiyorum ama bazan kendi kendime gulyorum deli derler yaw bi goren olsa)

Aminnn efsuncum bugun acayip mutluyum su sekil geziyorum darisi basina ben izlinle bisey sormak istiyorum sende baya yuruyus yapiyorsun anladigim kadariyla yavasmi yuruyorsun gezme havasinda gibi yoksa tamamen spor amaçli tempolumu çunki baya yuruyorsun benim yaptigmi dk kadar var hatta daha fazla
ben yuruyus nekadar fazla yaparsam okadar veriyorum bide psikolojik olarak galiba yuruyusten sonra abartamiyorum artik buarada az yurudugum zaman az veriyorum biarada yuruyememistim kaç gun ozamanda fazla artida olmadim test ettimde yuruyuslerimi azaltinca az veririm (hedefe kadar bol bol yuruyus ama)

biri bana hııı desin spor yapmam gerek ama kolumu kaldırmaya halim yok off
sport sart diyebilirim kilo vermek için artik iyice anladim bide beyinde bitirmek bu isi yani tamamen hazir olmak zayiflamaya
benim aklim basima geldi diyorum artik
geç geldi ama iyi geldi

tesekkur ederim canim ama ben sizlerin sayesinde verdim ve veriyorum inan bana ilk geldigimde kilo çizelgelerine hayran kaldim masallah dedim bende verebilirim dedim kendi kendime ve kollari sivadim tam olarak 5ay olucak baslayali ben 29.yas gunume bitirmek istiyorum kismetse hep soyledim bunlar benim yerlesmeyen kilolar 77nin asagisi zorlar gibime geliyo çunki 77den sonra hizla aldim vermeden hamilelik emzirme donemi sutum azaldi gelsin diye ye babam ye sut geldi ama bende kendimi unutuverdim buarada kiz ek besinlere baslayana kadar fazla bisey yapamadim içim gidiyordu amaaakiz 6 aylik olunca bir basladim pir basladim hayirlisi insallah 11ay koydum kendime 4.basladim 3.ayda bitirmek istiyorum vermeyi sonra korumaya geçerim insallah evlilik yildonumuze 65 olsam dogum gunumede 60 hatta 58 le girmek istiyorum 6ayim var anca veririm çunki siradaki kilolar yerlesen kaç sene benle yasaya kiloarim zorlanabilirim ALLAH yardimcimiz olsun insallah hepimizde verim kurtulacagiz sonrada arkadaslarin dedigi gibi koruma topigine geçicez ohhhh sefamiz olsun

masallah ceco bak neguzel baslangiç yaptin insallah kilolari patir patir verip kaynanayida çatir çatir çatlaticaksin (Amiiiiiinnnnn)

arkadaşlar ben 26 kasımda antepe gidicem hemde 3-4 günlüğüne antep mutfağının tüm lezettlerini tatmak istiyorum. aman diyenler olacak ama ne yapayım o kadar gitmişim demi. 12 hafta var galiba olurda 75 inersem pek müthiş olacak bu gezi bol bol foto da çekinip koyarım gönül rahatlığı ile gıdım çıktı göbeim sarktı sıkıntılarım bayaaaa azalmış da olur. ay şimdiden heyecanlandım. ne gezenti bir ruhum var ALlah ım.

afiyetler olsun canım...kapakların yeni olması gerekmiyor eski kapaklarda çok güzel tutuyor...

pasalarimi almaya gidiyorum(git gel 20,25dk ediyor) gunde 80dk fazladan kosusturuyorum iyi oluyor baya memnunum
ama okula gidip gelmemi katmiyorum sporuma katsammi acep kalabalik yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…