sağol canım ama senin kadar değil :)
sitede anlatımlı var canım bir bak istersen
hımmm tamam canım ama birşey kalmamış ya sen verirsin o tarihe kadar....
tek kelime ile harikasın sen ya ,şu sporu benimde hayatıma katmam lazım acilennnnnnnn
5 ayda mı verdin 26 kiloyu süperrrrrrrrr beimde hedefim ayda 5 kilo ........
bende izleidm onu ay ne eğlenceli ya o dansı saatlerce yapabilirim :))))
ben uyutmayı bilmiyorum bende bebiş için domates hazırlayacağım kaynatıp, süzgeçten geçiriyorum az yağ sonra doğru buzluğa :))) biberide fırına atıyorum közleniyor onuda buzluğa atıyorum, sanırım sen kavanoza yapıyorsun ben onu bilmiyorum aslında biliyorsan anlatsana nolurrrrrrrrrrr
ilbatum canim bence sen biraz daha bekle bebisin buyusun ben kizim 6aylik olduktan sonra yani ek besinlere geçince daha sIkI yapmaya basladim onceden bisey yapmiyordun sutum azalmasin diye çunki bebeisim 3haftalikken tasindim kisin ortasinda çocuklar hasta olmasin diye evi biran once yerlestirdim 1haftada bitti butun islerim ama yorgunluktan sutum gitti yememede dikkat edememistim
sonrada yedim içtim sut olsun bebisim emsin diye çook sukur sutum oldu tekrar(kizima sut bana kilo oldu
) ilk 6ay sadece emdi simdide emiyor hala herseyden yiyorum ben sadece aksam 6dan sonra bisey yemiyorum su içiyorum bol bol(turkiyede 7 oluyor) yani demek istedigim kendini yorma dikkat et sutun azalmasin bebegin ek besinlere geçince sporda yaparsin az daha sabret derim canim (ben pisman degilim suyonden kilo aldiysamda bebegim emdi anne sutunu doyasiya aldi 6ay halada emiyor )bende veriyorum kilolarimi sonuç onemli
sende verirsin vericeksinde ben inaniyorum
Kızlar 12 de çıkıcam ben eve gidip biraz uyucam ve evi temizlicem
çok yorgun ve halsizim ne yazıkki misafirim de gelicek bişeyler hazırlamam lazım
p.tesiye kadar iyi bakın kendinize allaha emanet olun
kolay gelsin canim bozma moralini pazartesi baslarsin sonrada devami gelir insallah
slm kızlar:)
kilo bildirimi yapiiim bende nede olsa listeye girdik artık bizde aranızdayız.
geçen hafta:94,3
bu hafta:93
giden 1300gr
sporada başladım bu hafta spor: yaklaşık tabii bu rakam 4 gün çok hızlı tempoda 55 dk yürüyüş,50 dk daha az tempolu yürüyüş toplamda
270 DK
bu benim içn çok zor bişiydi spora başlamak ama çok şükür bu hafta zincirleri kırdım.eşimden de hep destek tam destek.çocuklara o bakıyor işten geldiğinde ben hemen çıkıyorum düşünün adam yorgun argın ama bişi demiyor:)))
ne guzel canim benimde esim destekliyor
bende oyonden çoook sansliyim aksam yuruyuslerinde bende birakiyorum
dinlenme gunlerinde iki kez birakiyorum
esim olmazsa ogluma birakiyorum hiç birakamazsam hepsiyle gidiyorum iki oglum bisiklet suruyor kizda pusette ohhhh geziyorum zayifliyorum
benim bu ay sonu hedefim 90 , 22-23 güne kadar 4.3 kilo vermem gerek verebilir miyim acaba:26: spora başlasam olur diyorum, 3meleğimvar'ı görünce heyecan yapıyorum ya, bende becerebilir miyim acaba?
tabiki verebilirsin spor yaparak spor yapipta faydasini gormeyen duymadim (yemenede dikkat edersen tabii) canim ama sen fazla yapma bebegin kuçuk daha sutun azalmasin sen bana bakma benim kiz 9buçuk aylik gunde iki kez emiyor ev yemeklerinden yiyor oyuzden spora agirlik verdim biraz daha bekle derim ama yinede sen bilirsin
harikasınnnnnnn
ya ben leslieyi burada kaç kere sordum kimse yanıt vermedi ne bu ya ben hiç duymamıştım buraya grene kadar şimdi duydum ama bilmiyorum ,ilk duyduğumda birinin köpeği herhalde dedim ,sonra baktım ulen bu köpek herkesle mi geziyor dedim
yani bir yerlerde yanlış olduğunu gördüm :) hala bir fikrim yok ya bu konuda ona yanarım
canım benim ben seni ekledim ya adaşız ya ,ayyy sen uzaklaştın unuttun beniiiiiiiii
:97:
ilbatum çook tatlisin valla guldurdun beni ALLAH da seni guldursun canim
bende ilk duydugumda nedir diye merak ettim ama aklima kopek olabirmi diye gelmedi
leslie diye bir baci var oldugu yerde hareket yaptiriyor benim çok hosuma gidiyor yapmak onu yaptiktan sonra gram olarak -500 oluyorum(test ettim)bide ben kivirabildigim kadar kiviriyorum muzik esliginde (tekken yapiyorum ama bazan kendi kendime gulyorum deli derler yaw bi goren olsa)
Kızlarrrr kilo veren herkesi kutluyorum,3meleğimvar seni ayrıca kutluyorum,maşallah sana darısı başımıza inşallah 7 li rakamların
Kilo alan ya da yerinde sayanlara da uılmak yok diyorum,haftaya daha çok gider bu hafta gitmediyse
Aminnn efsuncum bugun acayip mutluyum su sekil geziyorum
darisi basina ben izlinle bisey sormak istiyorum sende baya yuruyus yapiyorsun anladigim kadariyla yavasmi yuruyorsun gezme havasinda gibi yoksa tamamen spor amaçli tempolumu çunki baya yuruyorsun benim yaptigmi dk kadar var hatta daha fazla
ben yuruyus nekadar fazla yaparsam okadar veriyorum bide psikolojik olarak galiba yuruyusten sonra abartamiyorum artik buarada az yurudugum zaman az veriyorum biarada yuruyememistim kaç gun ozamanda fazla artida olmadim test ettimde yuruyuslerimi azaltinca az veririm (hedefe kadar bol bol yuruyus ama)
biri bana hııı desin spor yapmam gerek ama kolumu kaldırmaya halim yok off
sport sart diyebilirim kilo vermek için artik iyice anladim bide beyinde bitirmek bu isi yani tamamen hazir olmak zayiflamaya
benim aklim basima geldi diyorum artik
geç geldi ama iyi geldi
merhabalarr kilolar verilmiş liste yıkılacakk herkesi canı gönülden kutluyorum 3meleğim bacım harikasın süperr bir kilo veriş demiştim ya 10 kilo gurubuna katılayım diye gerek yok demiştim sen grupsun diye cidden sen gurubsun kendi başına biz sana katılalımmmmm ben de senin azminle gaza geldim 5 i bekliyorum yürüyeceğim 3 aydır hiç ama hiç spor yapmadım ben diyetimi de ole aç kalacak şekilde yapmadım yormadım kendimi ama şimdi pek diyet modumu yakalayamasamda başladım bugün kendimi gayet iyi hissediyorum yürüyüyp gelince nasıl olacağım bakalım klio almamış hatta yağdan kilo vermiş olmam bile çok güzel bir başarı yola çıktımmı çıktım sonu gelecek herkesi canı gönülden tebrik ediyorum öpüyorumm
tesekkur ederim canim ama ben sizlerin sayesinde verdim ve veriyorum inan bana ilk geldigimde kilo çizelgelerine hayran kaldim masallah dedim bende verebilirim dedim kendi kendime ve kollari sivadim tam olarak 5ay olucak baslayali ben 29.yas gunume bitirmek istiyorum kismetse hep soyledim bunlar benim yerlesmeyen kilolar 77nin asagisi zorlar gibime geliyo çunki 77den sonra hizla aldim vermeden hamilelik emzirme donemi sutum azaldi gelsin diye ye babam ye sut geldi ama bende kendimi unutuverdim buarada kiz ek besinlere baslayana kadar fazla bisey yapamadim içim gidiyordu amaaakiz 6 aylik olunca bir basladim pir basladim hayirlisi insallah 11ay koydum kendime 4.basladim 3.ayda bitirmek istiyorum vermeyi sonra korumaya geçerim insallah evlilik yildonumuze 65 olsam dogum gunumede 60 hatta 58 le girmek istiyorum 6ayim var anca veririm çunki siradaki kilolar yerlesen kaç sene benle yasaya kiloarim zorlanabilirim ALLAH yardimcimiz olsun insallah hepimizde verim kurtulacagiz sonrada arkadaslarin dedigi gibi koruma topigine geçicez ohhhh sefamiz olsun
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Ya inanılmaz ama yine kilo vermişim :122: :122: :122: :122:
Daha 3 gün önce 116.5 olduğumu yazmıştım bugünde aynıdır ama bildirim yapmadan bir tartılayım dedim veeeeeeeeee
Kilommm : 115.8 cıktı
Geçen hafta tartım 118 falan gösteriyordu herhalde tam hatırlamıyorum ama valla patır patır gidiyor bende gümbür gümbür geliyorum kızlar tutmayın beni
KV görsün bakalım nasıl oluyormuş kilo vermek bayrama kadar zaten gitmiycem ağzı açık kalsında beni her fırsatta aşağlamak neymiş görsün
Sporum bu hafta fazla değildi: 210 dakka ancak yapabildim
Metabolizma hızlandırıcı cayımıda yaptım biraz evvel şimdi şişelere döküp soğutacağım ondan sonra müziği son ses açıpta şıkkıdı şıkkıdı oynamazsam banada banu demesinler
Şu anki sırıtık halimi görmenizi isterdim başkası görse ne sırıtıyor bu hatta ne oynuyor bu deli derdi kesin ama satmışım anasını dünyanın umurumda değil
Bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi kocaman öpüyorum. Umarım önümüzdeki hafta hepimiz çok daha güzel neticelerle bildirimler yaparız. Valla iyiki varsınız kızlar yaa sizleri gerçekten çooooooooook seviyorummmmm Rabbim hepinize gönlünüzden ne geçiyorsa 1000 katını versin ..... Aminnnnnnn
masallah ceco
bak neguzel baslangiç yaptin insallah kilolari patir patir verip kaynanayida çatir çatir çatlaticaksin
(Amiiiiiinnnnn)