Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar valla geçmişi okumakla meşguldum 1 saattir harikasınız çok güzel kilolar verilmiş banucum ücmeleğim var harikasınız kızlar başarılarınızın devamını dilerim bugünde diyetimi gayet güzel bir şekilde tamamladım şükürler olsun rabbime birazdan 1 meyve hakkım var onuda yedimmi günü kapatırız artık bu arada sizlerle diyetisyenimin bana verdiği bi kaç seyi paylaşmak istiyorum bana diyetisyenim diyet kola içebilirsin demişti yani diyet kolada kalori yok haa zararlıdır o ayrı bi konu birde acıktıkça bol bol nescafe iç demişti ben eskiden öyle yapardım ama artık öyle çok acıkmadığım için gerek duymuyorum birde belki içinizde çalışan arkadaşlarımız vardır ögle yemeği benim işyerimde çıkıyor ama ben sevmiyorum çok yağlı oluyo bunun içinde bu hafta diyetisyenim bana bir menü önerdi benimde çok hoşuma gitti bu bimde satılan sandeviç ekmekleri var 65 gr agırlığında onun içine domates peynir biber koyup sandevic yanına ayran yada bir salkım üzüm yada bir meyve önerdi o ekmek olmasada beyaz ekmeğin dörtte birinede yapabilirsin dedi vee ben bu hafta öglenlerimi o şekilde geçiştirdim çokda doyurucu oldu her zaman çorba bilmem ne içilmiyo bide sebze yemeği olarak artık taze fasulyeydi patlıcandı gına geldi neyseki annem bugün ıspanak bulmuş pazarda aylardır ıspanakta yoktu pazarlarda yarın onu yapıcaz kışın yine perzisiydi kaldırağıydı pırasasıydı bulunuyo yazın bi taze fasulye biber patlıcan fenalık geldi artık akşamları zaten ızgaraya sardım ya tavuk ya köfte bu haftam böyle geçti artık yarına sebze yemeği yicem
bu arada semirancım pazartesileri görüşelim seninle merve ablada aynı saate denk getirelimde ne dersin

ceco maşallah ne güzel tıkır tıkır gidiyor kilocuklar hep böyle devam etsin inşallah

beyzacım tabiiki durakladık diye pes etmek yok canım devam ediyoruz

bugün 30+30+30 yürüdüm az sonra da eşimle çıkıp yürüyeceğiz en az 1 saat yürürüz biliyorum fazla oldu ama bugün öyle denk geldi ben de fırsatları kaçırmadım tabiiki

semiranım ne güzel yürümüşün bugün devam canım

canım ya verirsin sen merak etme bozma hiç aynen devam, bak en azından sıkılaşıorsun işte daha ne olsun.....

canım çok haklısın ama benim bebiş emmiyor itiraz ediyor ne yaptıysam almadı ,oldu olalı sütüm zaten hep azdı ,şimdi sadece geceleri emiyor gündüz asla veremiyorum direniyor resmen, sen hiç böyle bir sorun yaşamış mıydın? bende 1 yaşına kadar emziririm diyordum ama nerdeeeeee.... 15 günlüktü mamaya başladık hala veriyoruz yani ben tek başına hiçbir zaman vermedim ,yetmedi sütüm ,bebeğim kilo kaybetti bu da beni çok üzdü, bende emsin istiyorum ama emmiyor ,durum böyle olunca bende bari bu yöne ağırlık vereyimde yavaş yavaş kurtulayım diye başladım bakalım hayırlısı bende 6 ayını doldurmasını bekliyorum belki tekrar emer umuduyla ,olmadı kesecek kendi zaten :KK43:((
valla lesi mi ne bir köpek vardı ya ondan aklıma geldi sanırım :) yürüyüşe çıkanlar hep alırlar ya yanına :)
peki ben bunları yapabilir miyim şimdi? yoksa onada mı beklemem gerekir
ben ne istersem yiyorum sadece bu haftalarda azalttım azcık onun etkisiylede kilo verdim ,uyguladığım bir listem yok ama emzirme işine göre bakacağım diyetlere, bana kaldığında ıvır zıvır tüketebiliyorum ama diyete rahat uyuyorum nedense :) artık birini bırakır birini yaparım ne yapayım :)
bak bende iyi kıvırırım ha ruhumda var oryantellik anacım her türk gacısında vardır eminim ben :)
bende böyle giderse bebiş için ek gıdaya başlayacağım gibi yoksa hep mama alıyor sıpa, emmiyor......
peki yeniden emmesini nasıl sağlayabilirim ki? sanmıyorum ama denemekte fayda var...
canim bende zorluk çektim yazmistim ben kizim 3haftalikken tasindim buraya yorgunluktan sutum azaldi kiz emmiyordu hos emsede doymuyordu doktora goturdum 3haftada 110 gram almis halbuki ben hastaneden çikinca sutum boldu eski evimdeydim haftada 420 gram alan çocuk almamisti sastim kaldim
doktorda mama ver dedi ama ben istemedim sut çekmek için makina kiraladim kiz emdikten sonra çektim gelmesede yarim saat çektim ilk baslarda 20ml gelirken iki gogsum maximum 40 ediyordu çektikçe tek gogusten 160 gelmeye basladi yediklerimede dikkat ettim sonra kiz sut çogalinca daha istahli emmeye basladi masallah yariyorduda (simdi 11 kilo 77 de boy)6ay mama vermedim simdide gunde 1biberon içiyor sende dene istersen emziremesende biberonla kendi sutunu verirsin sonra emer zaten emmese benim kiz emmezdi sutum kesilmisti biara resmen istemiyordu neler yaptim tek anne sutu alsin diye

yarın bizim apartmanda gün varmış bende yeniyim burada kimseyi tanımıyorum, bebeği bahane edeyim dedim ama ben daha gelemem demeden ,sen zaten hiç katılmadın bak bu kez mutlaka gel deyince ne diyeceğimide bilemedim, biz buraya mart sonunda geldik zaten o dönem hamileydim ,derken mayıs başında doğum yaptım kırkımı bekledim sonra eşimin memleketine gittik, geldik sonra tekrar çok kalmadan tekrar gittik cumartesi gece geldik yani buradada hiç olamadım, hoş ben günleride pek sevmem ama gitmem gerek sanırım ,geçen birinin eşi askere gidecekmiş ona gittiler,bana bebek görmeye geldiler çeyrek taktılar gitmesem olmaz bu kez, eee hadi gittim peki ben kendime nasıl dur diyeceğim yaaaaa,emziriyorsun illa ye olacak, ben yemesem beğenmedi olacak, ilk defa tanışacağım ben bu insanla ne yapacağım ya... birde burada illa o tabak bitecek yoksa darılıp güceniyorlar hani 1-2 lokma tamamda ,ya gitmesem mi yoksa ,offff akıl verin ne olur şaşırdım kaldım....
bence gitmen gerek canim sana gelmisler bide bebegini gormeye falan
bende burda yeniyim 9ay oldu komsularim çook iyiler gidip geliyorum 8 aileyiz burada turk olarak surekli beraberiz çok memnunum
bak sabah kalkinca hafif kahvalti yaparsin erkenden oradada yersin
aksamda yemezsin yada çorba,salata gibi hafif seylerle geçistirirsin
bende dun gittim arkadasa orada yedim guzelce aksamda 1kepçe çorba içtim yuruyusumu de yaptim
benim babannemin bi lafi var çook seviyorum
çagirilan yere erinme çagirilmayan yere gorunme der:KK34::KK34:
sen bilirsin yinede

benim de böyle bi hayalim var, antepe gidip önüme çıkarsa yiyip tekrar kürkçü dükkanına geri dönmek, ha bi de van gölü kıyısnda meşhur van kahvaltısını yapmak :KK56: :KK56: :KK56:
eee ben napıyım hem antepdeyim hem kilo vermeye çalışıyorum çok zor işim :)
arkadaşlar ben 26 kasımda antepe gidicem hemde 3-4 günlüğüne antep mutfağının tüm lezettlerini tatmak istiyorum. aman diyenler olacak ama ne yapayım o kadar gitmişim demi. 12 hafta var galiba olurda 75 inersem pek müthiş olacak bu gezi bol bol foto da çekinip koyarım gönül rahatlığı ile gıdım çıktı göbeim sarktı sıkıntılarım bayaaaa azalmış da olur. ay şimdiden heyecanlandım. ne gezenti bir ruhum var ALlah ım.
hepsini tatmaya günün yetmez öyle çok çeşidimiz var:63:
Mutlusum ben is icin cok gittim Antep'e.. İnan bana en kosebasindaki uyduruk bir kebapcida yapilan bir yemek bile burdaki en ala meshur kebapcidan daaha guzel. Hepsinin tadini cikart. Kahvaltid fistikli katmer gibi bisey yiolar, sakin denemeden gelme.

..
evet leah katmer adı yanlızca fıstıklı olur zaten sabah öğlene kadar olur katmer 10 da falan biter bide kızlar ramazan olsa burda sabaha kadar açık kebap ve ciğerciler muhakkak bidefa gideriz sahurda çok eğlenceli oluyor

kac gunden sonra bu gun fazla yemedım allah a sukur bı kac atıstırmam oldu sımdı bıberıye yesıl cay karısımı ıcıyorum bana iyi geldi sanki banu145145 cok sol cnn iyi dilegin için öptüm beişlerim:KK17: uyudu benim de uykum yok olmasalardı olurdu ama uykum nese hepsize ii gecelere

bugün hakkında yazamayacağım vaktim yok. şimdiden iyi geceler.
gerçekten size karşı mahçup olmak istemiyor insan bizi hiç yanlız bırakmayın. yarın görüşmek üzere

Canım dediğin gibi gitmesen olmaz onlar sonuçta sana gelmişler. Kim bilir sonra belki bak biz gittik tenezzül etmedi bizle görüşmeye bile diyebilirler. Bence kırılmamaları için git bir yarım saatte olsa hem sabah çok hafif kahvaltı edersin eğer orada fazla kaçırırsanda akşam ya nesfit tarzı bişey yada ekmeksiz çorba içersin dengelenir o bence :KK34:
Hem ne biliyon hayat pahalı belki bir tatlı, bir tuzlu birde çay hariç bişey vermeyecekler :KK60:
Bizim Akrabalar arasındada gün faslı var ve baştan herkes şart koştu bir tatlı ve bir tuzlu yeter diye. Hem ekonomik açıdan hemde kilo açısından :KK60: Aslında bende sevmem ama sülalenin huyu kurusun :KK60: ucunda para olmadan biraraya gelemiyorlar :KK60::KK60::KK60:

doğru diyorsun canım gideyim bende bari... dediğin gibi yaparım evde az yerim ne yapayım :)
hiç sevmem gün muhabbetini ya tamam 2-3 kişi gelsinde kalabalık olunca kim ne diyor anlaşılmıyor ev sahibide sadece hzmet ediyor :)
sizin akrabalar çok hoşmuş canım ,aslında iyi fikir az yapmak ....

temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
efsunlu 650 dk
pınar110 120 dk
julyet
dalokaysmom 210 dk
asumanzeynep 300 dk
nevzamansız 240 dk
nursena 60dk
ceco34 210dk
toksin 300 dk
yağmurgözlü
ece78 270dk
semiran
sinopee
cherrypie
derin
qusel 120 dk
yotsuz
fadime02 180 dk
gülma 265 dk
yena
3melegmvar 760 dk
Umutttt 160dk
Beyzuş
ekincek 100 dk
zeynep957
ervam 210 dk
banu145145

boş olanlar aktif olup bildirimlerini göremediklerim haftaya inşallah tüm liste dolar.

canim bende zorluk çektim yazmistim ben kizim 3haftalikken tasindim buraya yorgunluktan sutum azaldi kiz emmiyordu hos emsede doymuyordu doktora goturdum 3haftada 110 gram almis halbuki ben hastaneden çikinca sutum boldu eski evimdeydim haftada 420 gram alan çocuk almamisti sastim kaldim
doktorda mama ver dedi ama ben istemedim sut çekmek için makina kiraladim kiz emdikten sonra çektim gelmesede yarim saat çektim ilk baslarda 20ml gelirken iki gogsum maximum 40 ediyordu çektikçe tek gogusten 160 gelmeye basladi yediklerimede dikkat ettim sonra kiz sut çogalinca daha istahli emmeye basladi masallah yariyorduda (simdi 11 kilo 77 de boy)6ay mama vermedim simdide gunde 1biberon içiyor sende dene istersen emziremesende biberonla kendi sutunu verirsin sonra emer zaten emmese benim kiz emmezdi sutum kesilmisti biara resmen istemiyordu neler yaptim tek anne sutu alsin diye

bence gitmen gerek canim sana gelmisler bide bebegini gormeye falan
bende burda yeniyim 9ay oldu komsularim çook iyiler gidip geliyorum 8 aileyiz burada turk olarak surekli beraberiz çok memnunum
bak sabah kalkinca hafif kahvalti yaparsin erkenden oradada yersin
aksamda yemezsin yada çorba,salata gibi hafif seylerle geçistirirsin
bende dun gittim arkadasa orada yedim guzelce aksamda 1kepçe çorba içtim yuruyusumu de yaptim
benim babannemin bi lafi var çook seviyorum
çagirilan yere erinme çagirilmayan yere gorunme der:KK34::KK34:
sen bilirsin yinede
evet canım yazmıştın ben ne bileyim kilo kaybı olunca 300 gram panikledim her anne gibi, bende pompa aldım sağdımda ama fayda etmedi tekrar yapayım bakalım belki olur bu sefer,pompada çok zaman harcıyor insan benim veler 2 sn yalnız kalmıyor ya ... ama yemek ve kilo almak istemiyorum bunun için ne önerebilirsin canım....

evet gideceğim sanırım buradada biizm apartman öyle 24 daireyiz ama maşalah hepsi görüşüyor ben hariç, bende dediğim gibi hamilelikti,lohusalıktı,tatildi derken olmadı ,bundan sonra olur inşallah...
babaannen ne güzel demiş gerçekten :)))

allah korumuş bebişini canım benim ,sağlık şifa versin tüm bebişlere rabbim:nazar:
çok sağol zaten ben de o sıralar düşük yapıyorum sandım sonradan ama Allahım korudu

harikasınnnnnnn:KK9:

ya ben leslieyi burada kaç kere sordum kimse yanıt vermedi ne bu ya ben hiç duymamıştım buraya grene kadar şimdi duydum ama bilmiyorum ,ilk duyduğumda birinin köpeği herhalde dedim ,sonra baktım ulen bu köpek herkesle mi geziyor dedim:KK60: yani bir yerlerde yanlış olduğunu gördüm :) hala bir fikrim yok ya bu konuda ona yanarım
çok güldüm yaaa Allahta seni güldürsün kız:KK1:

ilbatum canim bence sen biraz daha bekle bebisin buyusun ben kizim 6aylik olduktan sonra yani ek besinlere geçince daha sIkI yapmaya basladim onceden bisey yapmiyordun sutum azalmasin diye çunki bebeisim 3haftalikken tasindim kisin ortasinda çocuklar hasta olmasin diye evi biran once yerlestirdim 1haftada bitti butun islerim ama yorgunluktan sutum gitti yememede dikkat edememistim
sonrada yedim içtim sut olsun bebisim emsin diye çook sukur sutum oldu tekrar(kizima sut bana kilo oldu:KK1:) ilk 6ay sadece emdi simdide emiyor hala herseyden yiyorum ben sadece aksam 6dan sonra bisey yemiyorum su içiyorum bol bol(turkiyede 7 oluyor) yani demek istedigim kendini yorma dikkat et sutun azalmasin bebegin ek besinlere geçince sporda yaparsin az daha sabret derim canim (ben pisman degilim suyonden kilo aldiysamda bebegim emdi anne sutunu doyasiya aldi 6ay halada emiyor )bende veriyorum kilolarimi sonuç onemli:KK34: sende verirsin vericeksinde ben inaniyorum

ne guzel canim benimde esim destekliyor
bende oyonden çoook sansliyim aksam yuruyuslerinde bende birakiyorum
dinlenme gunlerinde iki kez birakiyorum
esim olmazsa ogluma birakiyorum hiç birakamazsam hepsiyle gidiyorum iki oglum bisiklet suruyor kizda pusette ohhhh geziyorum zayifliyorum:KK12:

valla yürüyüş o kadar iyi hissettiriyorki hem kendim içni de bişi yapmış oluyorum.eşim bana her zamn şunu der 'ben seni her halinle seviyorum ama sağlığın için zayıflamak istediğinde seni sonuna kadar destkelerim' .evet bu şekilde der ama nedensen son iki çocuğumuzda ben 10 kilo verip gayet formumda olduğum zamn oldu:KK69: arkadaşlarım dalga geçtiler sen artık kil ofln verme senin adam rahat bırakmıyor sonra diye:KK1::KK1::KK1:

canım çok haklısın ama benim bebiş emmiyor itiraz ediyor ne yaptıysam almadı ,oldu olalı sütüm zaten hep azdı ,şimdi sadece geceleri emiyor gündüz asla veremiyorum direniyor resmen, sen hiç böyle bir sorun yaşamış mıydın? bende 1 yaşına kadar emziririm diyordum ama nerdeeeeee.... 15 günlüktü mamaya başladık hala veriyoruz yani ben tek başına hiçbir zaman vermedim ,yetmedi sütüm ,bebeğim kilo kaybetti bu da beni çok üzdü, bende emsin istiyorum ama emmiyor ,durum böyle olunca bende bari bu yöne ağırlık vereyimde yavaş yavaş kurtulayım diye başladım bakalım hayırlısı bende 6 ayını doldurmasını bekliyorum belki tekrar emer umuduyla ,olmadı kesecek kendi zaten :KK43:((
valla lesi mi ne bir köpek vardı ya ondan aklıma geldi sanırım :) yürüyüşe çıkanlar hep alırlar ya yanına :)
peki ben bunları yapabilir miyim şimdi? yoksa onada mı beklemem gerekir
ben ne istersem yiyorum sadece bu haftalarda azalttım azcık onun etkisiylede kilo verdim ,uyguladığım bir listem yok ama emzirme işine göre bakacağım diyetlere, bana kaldığında ıvır zıvır tüketebiliyorum ama diyete rahat uyuyorum nedense :) artık birini bırakır birini yaparım ne yapayım :)
bak bende iyi kıvırırım ha ruhumda var oryantellik anacım her türk gacısında vardır eminim ben :)
bende böyle giderse bebiş için ek gıdaya başlayacağım gibi yoksa hep mama alıyor sıpa, emmiyor......
peki yeniden emmesini nasıl sağlayabilirim ki? sanmıyorum ama denemekte fayda var...

canım emziren anne diyeti uygulasan???müsait bir zamanımda yazarım özelden istersen.bana diyetisyenim dediki aslında spor yapmana gerke yoktu emzirdiğin için ama sende insülin direnci var en az 30 dk mutlaka yürü diye.çörek otunu kullanıyorum ben bide sütün kalitesini artırıyormuş hemde kilo verdiriyor

yarın bizim apartmanda gün varmış bende yeniyim burada kimseyi tanımıyorum, bebeği bahane edeyim dedim ama ben daha gelemem demeden ,sen zaten hiç katılmadın bak bu kez mutlaka gel deyince ne diyeceğimide bilemedim, biz buraya mart sonunda geldik zaten o dönem hamileydim ,derken mayıs başında doğum yaptım kırkımı bekledim sonra eşimin memleketine gittik, geldik sonra tekrar çok kalmadan tekrar gittik cumartesi gece geldik yani buradada hiç olamadım, hoş ben günleride pek sevmem ama gitmem gerek sanırım ,geçen birinin eşi askere gidecekmiş ona gittiler,bana bebek görmeye geldiler çeyrek taktılar gitmesem olmaz bu kez, eee hadi gittim peki ben kendime nasıl dur diyeceğim yaaaaa,emziriyorsun illa ye olacak, ben yemesem beğenmedi olacak, ilk defa tanışacağım ben bu insanla ne yapacağım ya... birde burada illa o tabak bitecek yoksa darılıp güceniyorlar hani 1-2 lokma tamamda ,ya gitmesem mi yoksa ,offff akıl verin ne olur şaşırdım kaldım....

bence mutlaka git benim gibi pişman olursun sonra.ben gitmedim çalışıyorum diye şimdide onlar gelmiyor bebişimi bile görmeye gelmediler haklı olarak.2.bebişmde gelmişlerdi ama ben hiç geri gitmedim.3.ye gelmdeiler insan ayrı bi üzülüyor:85: ben normal bir insanken(insülin direncim henüz yokken) çok güzel kilo verirdim(ayda 8 -9) o arada davet varsa mutlaka gider herşeyden yer ama ertesi gün azaltırdım bi de o günün akşamı.böylelikle 1-2 gün dursada kilo vermem tekrar vermeye başlarım.git bence

1. 3meleğimvar 760 dk
2. efsunlu 650 dk
3. toksin-asumanzeynep 300 dk

çok yaşa kraliçe başarılarının devamını dileriz

Eklentiler

• $kralice1.jpg
    $kralice1.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
temmuz spor listesi 1. hafta 2. hafta 3. hafta
efsunlu 650 dk
pınar110 120 dk
julyet
dalokaysmom 210 dk
asumanzeynep 300 dk
nevzamansız 240 dk
nursena 60dk
ceco34 210dk
toksin 300 dk
yağmurgözlü
ece78 270dk
semiran
sinopee
cherrypie
derin
qusel 120 dk
yotsuz
fadime02 180 dk
gülma 265 dk
yena
3melegmvar 760 dk
Umutttt 160dk
Beyzuş
ekincek 100 dk
zeynep957
ervam 210 dk
banu145145

boş olanlar aktif olup bildirimlerini göremediklerim haftaya inşallah tüm liste dolar.

Ellerine sağlık canım kuzucuktan fırsat bulup uğraştın okadar :KK34:
Efsunlu maşallahın var allah nazardan saklasın sana yetişebilem için 40 Fırın ekmek yemem lazım ama asla yemem kilolarımdan kurtulmam lazım :KK60::KK60::KK60::KK60: ben 1.viteste yavaş yavaş ilerleyeyim nasılsa ilerde 2. vitese geçmek zorunda kalırım kilo durma noktasına gelirse.
Turbo benim motoru bozar :KK60::KK60::KK60::KK60:

gerçi şöylee söyliyim komşularımdan bazıları anlamamış hamiş olduğumu zaten boyum uzun bi de kışa geldi hamilelik kabanla fln görüyorlardı.çocukla görünce şok olmuşlardı bi çoğu:KK37:
ama insan insan muhtaç bu yı ücretsiz izindeyim evde olacağım kafama uyan komşularım olsa ne güzel olurdu:KK43:((

kızlar bi de bu akşam bi arkadaş davet etmişti.patetes salatası,börek ve bisküvi pastası vardı davette.insülin direncim için yasak yiyemiyorm dedim hiiiiiç yemedim ama hakketen yasak.gelince 1kuru incir,3 hurma yedim 2 meyve hakkım olarark benim içn çooook büyük başarı:KK9::KK9::KK9:

avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. umutt 160 dk
2. pınar110 120 dk
3. qusel 120 dk
4. nursena 60 dk
5.

0 dk sporu olanları zaten afişe ettim he he he heeee

ece iradene güzel sahip olmuşsun bravo:KK9::KK9::KK9:
iyi anlaşabileceğin 1 veya 2 komşu çok iyi olur benim şimdiye kadar hep iyi komşular yan binalardan felan oldu ilk komşularım da öyle oldu 3 tane var abla diyorum nerdeyse 10 senedir ayrı semtlerde oturmamıza ra:KK9:ğmen hala çok iyi görüşüyoruz onlarla

Kızlarrrrrrrrrrr kilo Bildirim Listesi yayınlandı da ben mi kaçırdım :KK1: hayır taçı kim aldı merak ettim :KK66:

X