- 17 Ocak 2009
- 813
- 68
- 43
kızlar valla geçmişi okumakla meşguldum 1 saattir harikasınız çok güzel kilolar verilmiş banucum ücmeleğim var harikasınız kızlar başarılarınızın devamını dilerim bugünde diyetimi gayet güzel bir şekilde tamamladım şükürler olsun rabbime birazdan 1 meyve hakkım var onuda yedimmi günü kapatırız artık bu arada sizlerle diyetisyenimin bana verdiği bi kaç seyi paylaşmak istiyorum bana diyetisyenim diyet kola içebilirsin demişti yani diyet kolada kalori yok haa zararlıdır o ayrı bi konu birde acıktıkça bol bol nescafe iç demişti ben eskiden öyle yapardım ama artık öyle çok acıkmadığım için gerek duymuyorum birde belki içinizde çalışan arkadaşlarımız vardır ögle yemeği benim işyerimde çıkıyor ama ben sevmiyorum çok yağlı oluyo bunun içinde bu hafta diyetisyenim bana bir menü önerdi benimde çok hoşuma gitti bu bimde satılan sandeviç ekmekleri var 65 gr agırlığında onun içine domates peynir biber koyup sandevic yanına ayran yada bir salkım üzüm yada bir meyve önerdi o ekmek olmasada beyaz ekmeğin dörtte birinede yapabilirsin dedi vee ben bu hafta öglenlerimi o şekilde geçiştirdim çokda doyurucu oldu her zaman çorba bilmem ne içilmiyo bide sebze yemeği olarak artık taze fasulyeydi patlıcandı gına geldi neyseki annem bugün ıspanak bulmuş pazarda aylardır ıspanakta yoktu pazarlarda yarın onu yapıcaz kışın yine perzisiydi kaldırağıydı pırasasıydı bulunuyo yazın bi taze fasulye biber patlıcan fenalık geldi artık akşamları zaten ızgaraya sardım ya tavuk ya köfte bu haftam böyle geçti artık yarına sebze yemeği yicem
bu arada semirancım pazartesileri görüşelim seninle merve ablada aynı saate denk getirelimde ne dersin
bu arada semirancım pazartesileri görüşelim seninle merve ablada aynı saate denk getirelimde ne dersin