- 30 Ocak 2011
- 1.242
- 3
ilbatum canim bence sen biraz daha bekle bebisin buyusun ben kizim 6aylik olduktan sonra yani ek besinlere geçince daha sIkI yapmaya basladim onceden bisey yapmiyordun sutum azalmasin diye çunki bebeisim 3haftalikken tasindim kisin ortasinda çocuklar hasta olmasin diye evi biran once yerlestirdim 1haftada bitti butun islerim ama yorgunluktan sutum gitti yememede dikkat edememistim
sonrada yedim içtim sut olsun bebisim emsin diye çook sukur sutum oldu tekrar(kizima sut bana kilo oldu) ilk 6ay sadece emdi simdide emiyor hala herseyden yiyorum ben sadece aksam 6dan sonra bisey yemiyorum su içiyorum bol bol(turkiyede 7 oluyor) yani demek istedigim kendini yorma dikkat et sutun azalmasin bebegin ek besinlere geçince sporda yaparsin az daha sabret derim canim (ben pisman degilim suyonden kilo aldiysamda bebegim emdi anne sutunu doyasiya aldi 6ay halada emiyor )bende veriyorum kilolarimi sonuç onemli sende verirsin vericeksinde ben inaniyorum
kolay gelsin canim bozma moralini pazartesi baslarsin sonrada devami gelir insallah
ne guzel canim benimde esim destekliyor
bende oyonden çoook sansliyim aksam yuruyuslerinde bende birakiyorum
dinlenme gunlerinde iki kez birakiyorum
esim olmazsa ogluma birakiyorum hiç birakamazsam hepsiyle gidiyorum iki oglum bisiklet suruyor kizda pusette ohhhh geziyorum zayifliyorum
tabiki verebilirsin spor yaparak spor yapipta faydasini gormeyen duymadim (yemenede dikkat edersen tabii) canim ama sen fazla yapma bebegin kuçuk daha sutun azalmasin sen bana bakma benim kiz 9buçuk aylik gunde iki kez emiyor ev yemeklerinden yiyor oyuzden spora agirlik verdim biraz daha bekle derim ama yinede sen bilirsin
ilbatum çook tatlisin valla guldurdun beni ALLAH da seni guldursun canim
bende ilk duydugumda nedir diye merak ettim ama aklima kopek olabirmi diye gelmedi
leslie diye bir baci var oldugu yerde hareket yaptiriyor benim çok hosuma gidiyor yapmak onu yaptiktan sonra gram olarak -500 oluyorum(test ettim)bide ben kivirabildigim kadar kiviriyorum muzik esliginde (tekken yapiyorum ama bazan kendi kendime gulyorum deli derler yaw bi goren olsa)
Aminnn efsuncum bugun acayip mutluyum su sekil geziyorum darisi basina ben izlinle bisey sormak istiyorum sende baya yuruyus yapiyorsun anladigim kadariyla yavasmi yuruyorsun gezme havasinda gibi yoksa tamamen spor amaçli tempolumu çunki baya yuruyorsun benim yaptigmi dk kadar var hatta daha fazla
ben yuruyus nekadar fazla yaparsam okadar veriyorum bide psikolojik olarak galiba yuruyusten sonra abartamiyorum artik buarada az yurudugum zaman az veriyorum biarada yuruyememistim kaç gun ozamanda fazla artida olmadim test ettimde yuruyuslerimi azaltinca az veririm (hedefe kadar bol bol yuruyus ama)
sport sart diyebilirim kilo vermek için artik iyice anladim bide beyinde bitirmek bu isi yani tamamen hazir olmak zayiflamaya
benim aklim basima geldi diyorum artik
geç geldi ama iyi geldi
tesekkur ederim canim ama ben sizlerin sayesinde verdim ve veriyorum inan bana ilk geldigimde kilo çizelgelerine hayran kaldim masallah dedim bende verebilirim dedim kendi kendime ve kollari sivadim tam olarak 5ay olucak baslayali ben 29.yas gunume bitirmek istiyorum kismetse hep soyledim bunlar benim yerlesmeyen kilolar 77nin asagisi zorlar gibime geliyo çunki 77den sonra hizla aldim vermeden hamilelik emzirme donemi sutum azaldi gelsin diye ye babam ye sut geldi ama bende kendimi unutuverdim buarada kiz ek besinlere baslayana kadar fazla bisey yapamadim içim gidiyordu amaaakiz 6 aylik olunca bir basladim pir basladim hayirlisi insallah 11ay koydum kendime 4.basladim 3.ayda bitirmek istiyorum vermeyi sonra korumaya geçerim insallah evlilik yildonumuze 65 olsam dogum gunumede 60 hatta 58 le girmek istiyorum 6ayim var anca veririm çunki siradaki kilolar yerlesen kaç sene benle yasaya kiloarim zorlanabilirim ALLAH yardimcimiz olsun insallah hepimizde verim kurtulacagiz sonrada arkadaslarin dedigi gibi koruma topigine geçicez ohhhh sefamiz olsun
masallah ceco bak neguzel baslangiç yaptin insallah kilolari patir patir verip kaynanayida çatir çatir çatlaticaksin (Amiiiiiinnnnn)
Yok tatlım yavaş yürümüyorum hızlı yürüyorum ama nedense kilolarım çok yavaş gidiyor.Yalnız oldukça sıkılaşarak gidiyorlar.Annem teyzem filan beni 1 ay önce yani diyete başlamadan önce görmüşlerdi görünce şaşırdılar mide göbek gitmiş baya diye.Sanırım kendi kafama göre yaptığım diyetler metobolizmamı yavaşlattı.Sporu artırmayı düşünüyorum ben de şimdi.Evde kendim de yapacağım spor bu hafta kısmet bakalım.