Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
köpekmi gel ben sana anlatayım bu arada unutmadım cnm 2000 kısı fılan var llıstemde ondan bulamadım
buldum işte sneı faceden ne kızıyosun D
hanaaaa ne 2000 mi anacım sen milletvekili olmak istesen kesin oy alır gidersin
ben hani şu garibannnnn, 110 arkadaşı anca olan özlem
nereye geleceğim ben face mi?
pazara gittim pazar da kendime tayt aldım satan adam verdi a bu bana olur dedim o da olur dedi falan meğer M bedenmiş aaa ne güzel dedim adam da siz bayaaa azyıfladınız dedi. ben de evet çok zayıfladım dedim adam da 15 kilodur falan dedi evet dedim. yürüdüm az ileride bir kadın durdurdu. ya çok afadersiniz nasıl zayıfladınız diye sordu. kadının bakışı öyle ki bir ilaç adı bir sihirli ot formülü söylesem mutlu olacak. ama ben kendi formülümü söyledim. kadın hayal kırıklığı ile baktı tesekkür edip gitti.
herkes zayıf olmak ama yarın olmak istiyor. engeç 10 güne olmadı 1 aya. ama kimse bu çok basıt ama sabır isteyen yola girmek istemiyor. şoyle 15 kilo fazlası olan kadın kendine 1 ay süre biçiyor. ay sonu dön tatlılara hamurişlerine, yağlılara abur cubura düzensizliğe.
cnm ben avon satısıda yapıyorum ya ondan D
facede sohbete gel canım. ben cıkıcamda senı beklıyorum tatlım
pazara gittim pazar da kendime tayt aldım satan adam verdi a bu bana olur dedim o da olur dedi falan meğer m bedenmiş aaa ne güzel dedim adam da siz bayaaa azyıfladınız dedi. Ben de evet çok zayıfladım dedim adam da 15 kilodur falan dedi evet dedim. Yürüdüm az ileride bir kadın durdurdu. Ya çok afadersiniz nasıl zayıfladınız diye sordu. Kadının bakışı öyle ki bir ilaç adı bir sihirli ot formülü söylesem mutlu olacak. Ama ben kendi formülümü söyledim. Kadın hayal kırıklığı ile baktı tesekkür edip gitti.
Herkes zayıf olmak ama yarın olmak istiyor. Engeç 10 güne olmadı 1 aya. Ama kimse bu çok basıt ama sabır isteyen yola girmek istemiyor. şoyle 15 kilo fazlası olan kadın kendine 1 ay süre biçiyor. Ay sonu dön tatlılara hamurişlerine, yağlılara abur cubura düzensizliğe.
domatesleri bende böyle yapıyorum güzel oluyor diğerlerinden yapmadım hiç ama deneycemm eline sağlık canımCANIM BEN ONU PEK SEVMEDİM HOŞUMA GİTMEDİ İKİ SENEDİR UYUTMA YAPIYORUM...
ANLATAYIM...
BEN DOMATESİ SADE YANİ İÇİNE YEŞİLBİBER KOYMADAN YAPIYORUM...
İSTERSEN DOĞRA İSTERSEN RENDELE BİR TENCEREYE KOY AZ TUZ KOY BİR GÜZEL KAYNAT....
SICAKKEN KAVANOZLARA DOLDUR KENARLARINI KURULAYIP HEMEN KAPAĞINI KAPAT...
KAVANOZU TERS ÇEVİR SOĞUYANA KADAR KALACAĞI BİR YERE KALDIR...
KÖZLENMİŞ BİBERİDE FIRINDA KÖZLEYİP TEMİZLEYİP İSTEĞE GÖRE DOĞRAYIP ( ben uzunlamasına doğruyorum )
TENCEREYE GÖZ KARARI SIVIYAĞ,SİRKE,TUZ,SARIMSAK KOYUYORUM BİBERLERİDE İÇİNE EKLEYİP BİR TAŞIM KAYNATIYORUM...
SICAKKEN KAVANOZLARA DOLDURUP KAPAĞINI KAPATIP SOĞUYANA KADAR TERS ÇEVİRİYORUM...
KAVANOZLAR SOĞUYUNCA KAPAK KONTROLÜ YAPIP ( içine çökük kapak tutmuştur ) KİLER OLARAK KULANDIĞIM DOLABA KALDIRIYORUM...
BU YÖNTEMLE PATLICAN DENEYECEĞİM BAKALIM
KAHVALTILIK ACI SOS
TENCEREYE SIVIYAĞ,SİRKE,SARIMSAK,VE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ ACI SÜS BİBERLERİNDEN KOYUYORUM MİKTARI YİYEBİLECİĞİNİZ KADAR NE KADAR ACI SEVİYORSANIZ...
BİBERLERİ AZ KAVURDUKTAN SONRA RENDELENMİŞ DOMATESİ KOYUYORUM...
İYİCE KAYNADIKTAN SONRA ÇOK SULU OLURSA SUYUNU SÜZÜYORUM...SOS KIVAMINDA OLMASI İÇİN...
SONRA AYNI YÖNTEMLE KAVANOZLARA KOYUP KAPATIYORUM....
teşekkür ederim ececimayyy bu arada nasıl bir kerede biçok kişşye cevap yazacağımı öğrendiğim için de çoook mutluyum:79:
harikasınnnnnnn
ya ben leslieyi burada kaç kere sordum kimse yanıt vermedi ne bu ya ben hiç duymamıştım buraya grene kadar şimdi duydum ama bilmiyorum ,ilk duyduğumda birinin köpeği herhalde dedim ,sonra baktım ulen bu köpek herkesle mi geziyor dedim yani bir yerlerde yanlış olduğunu gördüm :) hala bir fikrim yok ya bu konuda ona yanarım
canım benim ben seni ekledim ya adaşız ya ,ayyy sen uzaklaştın unuttun beniiiiiiiii:97:
banada nasip olsunnnnnnnnnnn, bende spor yapacağımmmm kışında zumbaaa ay çok eğlenceli ya ,oğluşum izin verse yapacaktım ama uyandı...bu soru ile karşılaşmak ne mükemmel bir duygudur. Bana da nasip olur inşallah...
Spor spor spor bu iş böle oluıyor sadece yemeyle alakalı değil spor yaptım ilkkez bu hafta düzenli hemen farkını gösterdi...
Tebrik ediyorum senide..
ya bende bu ay sonu 8li rakamlarımı göreyim desem ya 90 dedim ama aşağısı olur mu ki?Kızlarrrr kilo veren herkesi kutluyorum,3meleğimvar seni ayrıca kutluyorum,maşallah sana darısı başımıza inşallah 7 li rakamların
Kilo alan ya da yerinde sayanlara da uılmak yok diyorum,haftaya daha çok gider bu hafta gitmediyse
ayyyy bu ne güzel dua aminnnnnnnnnnnn ,seni de etsin, bizim topiğin tüm kızlarını etsin inşallahhhhhhhhdomatesleri bende böyle yapıyorum güzel oluyor diğerlerinden yapmadım hiç ama deneycemm eline sağlık canım
teşekkür ederim ececim
ilahiii allah seni çıtır etsin emiiii
merhabalarrr
sabah doktordaydım ancak girebildim gerçi kilo bildirimi yapmak hiç içimden gelmiyor ya neyse
sabah 90,7 çıktım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Ya inanılmaz ama yine kilo vermişim :122: :122: :122: :122:
Daha 3 gün önce 116.5 olduğumu yazmıştım bugünde aynıdır ama bildirim yapmadan bir tartılayım dedim veeeeeeeeee
Kilommm : 115.8 cıktı
Geçen hafta tartım 118 falan gösteriyordu herhalde tam hatırlamıyorum ama valla patır patır gidiyor bende gümbür gümbür geliyorum kızlar tutmayın beni
KV görsün bakalım nasıl oluyormuş kilo vermek bayrama kadar zaten gitmiycem ağzı açık kalsında beni her fırsatta aşağlamak neymiş görsün
Sporum bu hafta fazla değildi: 210 dakka ancak yapabildim
Metabolizma hızlandırıcı cayımıda yaptım biraz evvel şimdi şişelere döküp soğutacağım ondan sonra müziği son ses açıpta şıkkıdı şıkkıdı oynamazsam banada banu demesinler
Şu anki sırıtık halimi görmenizi isterdim başkası görse ne sırıtıyor bu hatta ne oynuyor bu deli derdi kesin ama satmışım anasını dünyanın umurumda değil
Bu arada kilo veren ve veremeyen herkesi kocaman öpüyorum. Umarım önümüzdeki hafta hepimiz çok daha güzel neticelerle bildirimler yaparız. Valla iyiki varsınız kızlar yaa sizleri gerçekten çooooooooook seviyorummmmm
Rabbim hepinize gönlünüzden ne geçiyorsa 1000 katını versin ..... Aminnnnnnn
adı üstünde bayram olmuş tam sana :))) ama az az verildiği için kilo almıyorsun canım inşallah böylede devam eder ama sen artık dikkat etmeye başla bence :)
ya bu arada neden aldın ki bende var sadece duruyor, üzerine burhan altıntop gibi örtü sereceğim neredeyse ilk zamanlar çok şevkle yaptım ama sonra git git aynı yerdesin hoşuma gitmedi belki kışa tekrar, hatta komşum aldı 1 ayda geri getirdi :)))) yani hevesle alınıyor ama kullanılmıyor ,ben dışarıda yürümeyi daha çok seviyorum ,deseydin sana satardım valla