Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııııııııın güzeller
mutlu ne güzel anlatmışın yine topiğimizi ben de aynen öyle diyorum yani :KK54:
factor ben 5ibiryerde çayı içiyorum ama hazır poşette olandan faydası vardır gibi geliyor sabah akşam içiyorum arada ara veriyorum

5 biryerdenin 7 otlusu çıkmış canım tavsiye ederim...markası doğadan içinde KEKİK,YEŞİLÇAY,BİBERİYE,FUNDA YAPRAĞI,MATE YAPRAĞI,KİRAZ SAPI,ISIRGAN YAPRAĞI var...

bende bekarken polikistiktim, ayrıca göğüslerimde de kitle vardı. 2-3 ay hiç mens olamıyordum. göğüslerimdeki kitle sebebiyle doğum kontrol haplarındanda kullanamadım. çok sıkıştığım zamanlarda söktürsün diye farlutal başlardım. evledim hiç bir korunma yöntemi kullanamadım. doktorum alay eder gibi senin zaten çocuğun zor olur dedi. eşimle ayrı kaldığımız için korunmam gerekti. doktor tek paket ilaç kullanmama müsade etti. evlendikten sonra yaklaşık 2 hafta kanamam hiç durmadı. 2 ay sonra aynı doktora kontrole gittim. iki kistte gözükmüyordu. sonra hiçbir yöntem kullanmadım ve hamile kaldım.

hani sen peşinden koşmayacağım hayırlısıysa olur diyorsun ya. öyle deme. hani bir laf vardır sen eşeğini sağlam kazığa bağla diye. sen günümüzün nimetlerinden bütçen çerçevesinde faydalan. zaten eşinde bir problem yoksa sende yumurtlama sorunu olduğu için hamile kalamıyorsundur. onuda yumurtlamayı sağlayan hap ve iğneler var. birde önceki düşüğü iyi araştır. yapısal bir bozukluk olabilir.

çok konuştum belki özeline indim özür dilerim ama meslek alışkanlığı. tekrar özür dilerim

Bende tedavi süresince doğum kontrol hapı kullandım ve bırakalı 3 ay oldu yani şu an bi engel yok. Önceki düşüktede kromozom anomali dedi doktor. İlaç 2-3 ay daha korurmuş diorlar o yüzden şu anda hamile kalamama gibi bişey söz konusu değil bekleyip görücez bakalım. Hayırlı olacaksa versin Rabbim diorum hayırsız evlat olucaksa vermesin , kocamla hayatımızı yaşarız bizde napalım :97:

sorununuz en kısa zamanda çözülür inşaallah...sizin için hayırlısı ne ise o olsun...:KK16: canım benim buzdolabım REGAL...televizyonum VESTEL...çamaşır ve bulaşık makinam ARÇELİK...süpürgem FANTOM su filtreli olandan hepsinden çok memnunum...

Teşekkür ederim canım bende araştırıyorum işte çünkü uzun süre kullanılıyo olduğundan sorun yaşamak , pişman olmak istemiyorum. Samsungun navibot die bi süpürgesi çıkmış onu taktım kafaya. Süpürge robot. Çok akıllı bişey , kendi kendine süpürüyo , şarjı bitince gidip şarj oluyo , kaldığı yerden devam ediyo. Bizim evde saç çok dökülürde o yüzden işe yarar die düşündüm :KK34:

5 biryerdenin 7 otlusu çıkmış canım tavsiye ederim...markası doğadan içinde KEKİK,YEŞİLÇAY,BİBERİYE,FUNDA YAPRAĞI,MATE YAPRAĞI,KİRAZ SAPI,ISIRGAN YAPRAĞI var...

benim bahsettiğimde bu karışım. Teyzem açık almış hepsinden kendi yapmış. Üstelik bide şekerli içmiş 3 ayda 9 kilo verdi. Ne diyet ne spor sadece bu çayla. Zaten zayıftı , şimdi somalililer gibi olmuşsun die dalga geçiyom :KK1:

Teşekkür ederim canım bende araştırıyorum işte çünkü uzun süre kullanılıyo olduğundan sorun yaşamak , pişman olmak istemiyorum. Samsungun navibot die bi süpürgesi çıkmış onu taktım kafaya. Süpürge robot. Çok akıllı bişey , kendi kendine süpürüyo , şarjı bitince gidip şarj oluyo , kaldığı yerden devam ediyo. Bizim evde saç çok dökülürde o yüzden işe yarar die düşündüm :KK34:

ben hepsini arçelikten aldım birtek ocaklı fırınım beko. ama ondan pek memnun kalmadık.

ben hepsini arçelikten aldım birtek ocaklı fırınım beko. ama ondan pek memnun kalmadık.

Anladım canım sağol. Gidip mağaza mağaza bakmak lazım en güzeli görerek. Çamaşır makinesini kurutmalı olanından aliyim diorum kışın işe yarar gibi görünüyo.

benim bahsettiğimde bu karışım. Teyzem açık almış hepsinden kendi yapmış. Üstelik bide şekerli içmiş 3 ayda 9 kilo verdi. Ne diyet ne spor sadece bu çayla. Zaten zayıftı , şimdi somalililer gibi olmuşsun die dalga geçiyom :KK1:

markete yolum düşerse bi bakayım bulursam alımm bide bunu deneyek

Anladım canım sağol. Gidip mağaza mağaza bakmak lazım en güzeli görerek. Çamaşır makinesini kurutmalı olanından aliyim diorum kışın işe yarar gibi görünüyo.

annemin çamaşır makinesi profilo. az kırışık modu falan var. o çok memnun.

teşekkür ederim canım bende araştırıyorum işte çünkü uzun süre kullanılıyo olduğundan sorun yaşamak , pişman olmak istemiyorum. Samsungun navibot die bi süpürgesi çıkmış onu taktım kafaya. Süpürge robot. çok akıllı bişey , kendi kendine süpürüyo , şarjı bitince gidip şarj oluyo , kaldığı yerden devam ediyo. Bizim evde saç çok dökülürde o yüzden işe yarar die düşündüm :KK34:

cnm benim buzdolabı (dondurucu altta olandan), bulaşık makinesi, fırın sıemens (ınox)
ocak beko elektirikli seramik ocak
çamaşır makinesi de beko
tv de lg lcd hepsinden çok memnunum

kızlar bişi sorcam sizinde bacaklarınızda sürtme oluyormu? bende oluyor ve o bölgeler karardı. duyduğum kadarıyla zayıflasanda geçmiyormuş. doğrumu bilgisi olan varmı?

selam sitenin güzel kızları. duydumki sitenin en sempatik en enerjik kızları burdaymış (bizim gurup duymasın bunları :)))
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım(tombişlikte)
neyse kendime yeni uzmanlık alanları bulmalıyım. aslında sizlerle zayıflamak çok daha zevkli. çünkü rakamlar yakın ve büyük rakamlardan küçüklere geçişi görebiliyorsun be çok güzel ve heyecan verici. neyse bugun yine gelirim hoşçakalın byeeee:KK58:
a.selam hos geldin

günaydın arkedeşlerrrrr,

öncelikle ayşecim saol ilaç tavsiyen için minozet almıştım emziriyorum ya bi o na güveniyorum. ama pek işe yaramadı gece yarısına kadar sürdü. uyandıımda yoktu dönmez inşallah.

fadimem nasılsın nasıl gidiyor diyet spor,

yeni gelen arkadaşlar (artık eskidim sayılır değilmi yena ve beyzuşa saygıyla söleebilirim, 1-2 aya 1 sene olacak) hoşgeldinizzzzz....

bizim topiki diğerleri ile ben kıyaslayamıyorum pek girmedim ama bir defa bir gruba girip bişi sormuştum hiç kimse oralı olmayınca bozulmuştum bayaaa...
neyse biz böle çoluk çocu,k iş güç, dert tasa, mutluluk heyecan herşeyi paylasan bir grubuz. ilginçtir arada zayıflıyıveriyoruz dermişimmmm (bir gün bir arkadaş gidin sorunlarınızı başka yerde konusun burası art 90 zayıflama grubu diye bir öneri de bulunmuştu ilk enteriydi galiba:KK37::KK37::KK37:). neyse keyifliyizdir, akıllıyızdır, hatta bayaaa kadın kadın bir grubuz, bir gücümüz bunca zaman boğazımıza geçmemiş o da burada buluşmamıza vesile oldu varmış bir hayır diyeyim.

kış geliyor elbet güzel bir sonbahar önümüzde. yine içimizde dışımızda fırtınalar esecek, yağmurlar yağacak, sonra tekrar güneş ışışıl ışıl pırıldayacak ve biz kendimizden emin gülümseyeceğiz hayata ve birbirimize. hem kilo vereceğiz hem harika işler becereceğiz bu kış eminim. bu grup böyle bir grup çünkü kadın kadın dolu dolu ayağı yerine basan bir grup.:KK19::KK19::KK19::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
katiliyorum canim neguzel seyler yazmissin insallah hep beraber ele ele verip kurtulacagiz kiloardan

Kizlar gunaydin nasilsiniz ben diyete uymaya calisiyorum ama spor dun sifir cunku oksuruk krizi tutuyo nefes alirkn ya olup gitcem sizler nler yapyonuz bi gecmisi okuyup gelem
geçmis olsun canim pekmezle zeytin yagini karistirip gunde 2kasik içersen oksuruge çok iyi geliyor

herkese merhabalarrr:)
uzuuuunnn aradan sonra kavuşabildim sizlere:) geçmiş okadar çok birikmişki dönemiicem:)
umarım herkes ramazandan ve bayramdan kilo almadan çıkmıştır:)
ben pazartesi günü tatil dönüşü eve gelir gelmez tartıldım ve oda ne kilo almışım:KK43:
tamı tamına 85.5 i gördüm arkadaşlar. ve inanın buraya girmek istemedim 2 gündür o rakamlardan sonra:)
ama bugün sabah tartıldığımda 83.5 i gördüm ve çok sevindiimmmm:) iki gün hemde açta kalmamıştım ama tatildeki ayı gibi yediğim gibi yemedim tabiiki:) tatilde arabayla gezdiğimiz için arabada tahmin edersiniz kiii ıvır zıvır cennetine dönmüştü:)
yedim de yedim yedimde yedim:) konakladığımız otellerde de dikkat ettim aslında saldırmadım açıkbüfelere:)) ama işte artı 1 ile dönmüştüm:) şükürki ödemmiş çoğuda:)
pazartesi salı sadece ne yaptım sizlerle paylaşiim nasıl gitti hemen ödem ve nasıl indim hemen 83.5 e:)

sabah aç karnına kan hapım var ferrum onunla beraber yarım lt suyu bitirdim. bu arada eşim ve kızıma kahvaltı hazırlarken. 1 kuru incir 1 günkurusu ve 1 tatlı kaşığı ballı sıcağa yakın ılık suyumu bitirdim:)
aradan bi 20 dk geçincede sağlıklı kahvaltımı yaptım. ve 2 saatte 1 eskisi gibi sağlııklkı beslendim:) akşamları akşam yemeğind3e biraz fazladan kaçırdıysamda işte böyle gitti ödemlerim:)

bu arada sabahkiler kesinllikle vücuduymuzun lavoba aç ı bence:)

eee sizler nasılsınız. acayip özlemişim sizleri:)
okullar açılınca ne ara vakit bulucam da giricem hiç bilmiyorum:KK43:

kilo aldığımı görünce çok kötü olmuştum ama eşimde 1,5 kilo almış annem kız kardeşlerimde 3 er kilo almışlar diye duyunca neyse bende ayılık yokmuş tek dedim:)

neyse bakiim cumaya düz 83 bildirim yapabilicekmiyim:)

bu sağlık bakanlığının uygulanması diye bahsettiğiniz nedir bu arada??
hos geldin canim insallah 83 hatta 82.8 le yaparsin bildirimini (Amiiiinn)

Son düzenleme:
cnm benim buzdolabı (dondurucu altta olandan), bulaşık makinesi, fırın sıemens (ınox)
ocak beko elektirikli seramik ocak
çamaşır makinesi de beko
tv de lg lcd hepsinden çok memnunum

Bende siemensin dolaplarını beğendim senin dediğin dondurucu altta olanlar , birde indüksiyonlu ocakları süperrrr ankastre. Kiracılarıda düşünmüşler original dolabı var ankastre fıırın üzerine oturuyo, taşınabiliyo. Samsungunda çamaşır makinesine bayıldım bide süpürgesine. Zevklerimiz aynı gibi senle. Hepsi aynı marka olsun istiyorum ama her markanın her ürünü iyi değil gibi geldi bana. Bulaşık makinesine eğilmekten nefret ediyorum o yüzden yeni tezgah üstü modeller çıkmış onlardan düşünüyorum. Biraz küçük ama 2 kişiyiz zaten büyüğü dolduramayız. Ha bide siemens , bosch aynı firmaymış ama siemens bir tık daha üstünmüş kalite olarak.

kızlar bişi sorcam sizinde bacaklarınızda sürtme oluyormu? bende oluyor ve o bölgeler karardı. duyduğum kadarıyla zayıflasanda geçmiyormuş. doğrumu bilgisi olan varmı?

Bacaklar dolgun ve düzgünse sürter canım. Ben 71.5 olduğumdada sürtüyodu ama az tabii eskiye göre. Zayıflarken sıkılaşmakta şart ama ideal kiloda sürteceğini sanmıyorum ben çünkü eskiden sürtmezdi benim. Ben bebeyağı sürüyorum etek veya elbise giydiğimde o zaman acımıyo

Bende söliyim o zamna bütün beyaz eşya grubu arçelik ankastre serisi ama fırını mesela turbo değil. Bul mak. Ankanstre eldoğundanmıdır nedir çok küçük. Onun dışında iyi de sanki bosch daha kaliteli..

Tv sony çok güzel görüntüsü öle insanları uzatmıyor diğer lcd ler gibi.:KK9:

Bende siemensin dolaplarını beğendim senin dediğin dondurucu altta olanlar , birde indüksiyonlu ocakları süperrrr ankastre. Kiracılarıda düşünmüşler original dolabı var ankastre fıırın üzerine oturuyo, taşınabiliyo. Samsungunda çamaşır makinesine bayıldım bide süpürgesine. Zevklerimiz aynı gibi senle. Hepsi aynı marka olsun istiyorum ama her markanın her ürünü iyi değil gibi geldi bana. Bulaşık makinesine eğilmekten nefret ediyorum o yüzden yeni tezgah üstü modeller çıkmış onlardan düşünüyorum. Biraz küçük ama 2 kişiyiz zaten büyüğü dolduramayız. Ha bide siemens , bosch aynı firmaymış ama siemens bir tık daha üstünmüş kalite olarak.

2 Senelik evliyim eşyalarım da 2 senelik haliyle şimdilik memnunum ama beyaz eşya biraz şans işi bence aynı ürün her zmn iyi çıkmayabiliyor.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: Gününüz aydın olsunnnnnn :122: :122:

Ne bağrıyon kız deli demeyin ben bağırmıyayımda kimler bağırsın :122: :122:
Sabah sabah doktorcuğuma kontrolle gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 10 gün içerisinde tammmmm 2,5 Kilo vermişim.
Meğer evdeki tartım bozukmuş :KK60::KK60::KK60:
Süper gidiyorsun artık bir buçuk ay sonra buluşcağız o zamanda bir 6 kilo gitmiş olur inşallah dedi. Sabahları da yürüşe başlıyacağımı söyledim işte budur sen bu olayı kavradın artık patır patır gider inşallah kiloların dedi.
Benim odadan cıkışımı görmeniz lazımdı 32 diş birden görünüyordu. Kızım bile anne abarttın hee dedi en sonunda :KK60:

Neyse kilo cetvelimi bir ara düzeltirim şimdi küçük kızımı besliycem ve komşumla türk kahvesi içiceğiz :KK34:
Sizler sayesinde bu giden kilolar o yüzden sizleri çoooooooooooook seviyorummmmmmmmm

Akşam üzere görüşürüz inşallah yine
Allaha emanet olun öpüyorum kocaman :KK54:

Bende söliyim o zamna bütün beyaz eşya grubu arçelik ankastre serisi ama fırını mesela turbo değil. Bul mak. Ankanstre eldoğundanmıdır nedir çok küçük. Onun dışında iyi de sanki bosch daha kaliteli..

Tv sony çok güzel görüntüsü öle insanları uzatmıyor diğer lcd ler gibi.:KK9:[/QUOTE
,

Her markanın çindede fabrikası oluyo , taylandada mesela ama sanırım kullanılan malzeme aynı hepsinde. Ben çok pimpirikliyim böyle o yüzden bana bozukları denk gelir kesin :KK47:

X