herkese merhabalarrr:)
uzuuuunnn aradan sonra kavuşabildim sizlere:) geçmiş okadar çok birikmişki dönemiicem:)
umarım herkes ramazandan ve bayramdan kilo almadan çıkmıştır:)
ben pazartesi günü tatil dönüşü eve gelir gelmez tartıldım ve oda ne kilo almışım
tamı tamına 85.5 i gördüm arkadaşlar. ve inanın buraya girmek istemedim 2 gündür o rakamlardan sonra:)
ama bugün sabah tartıldığımda 83.5 i gördüm ve çok sevindiimmmm:) iki gün hemde açta kalmamıştım ama tatildeki ayı gibi yediğim gibi yemedim tabiiki:) tatilde arabayla gezdiğimiz için arabada tahmin edersiniz kiii ıvır zıvır cennetine dönmüştü:)
yedim de yedim yedimde yedim:) konakladığımız otellerde de dikkat ettim aslında saldırmadım açıkbüfelere:)) ama işte artı 1 ile dönmüştüm:) şükürki ödemmiş çoğuda:)
pazartesi salı sadece ne yaptım sizlerle paylaşiim nasıl gitti hemen ödem ve nasıl indim hemen 83.5 e:)
sabah aç karnına kan hapım var ferrum onunla beraber yarım lt suyu bitirdim. bu arada eşim ve kızıma kahvaltı hazırlarken. 1 kuru incir 1 günkurusu ve 1 tatlı kaşığı ballı sıcağa yakın ılık suyumu bitirdim:)
aradan bi 20 dk geçincede sağlıklı kahvaltımı yaptım. ve 2 saatte 1 eskisi gibi sağlııklkı beslendim:) akşamları akşam yemeğind3e biraz fazladan kaçırdıysamda işte böyle gitti ödemlerim:)
bu arada sabahkiler kesinllikle vücuduymuzun lavoba aç ı bence:)
eee sizler nasılsınız. acayip özlemişim sizleri:)
okullar açılınca ne ara vakit bulucam da giricem hiç bilmiyorum
kilo aldığımı görünce çok kötü olmuştum ama eşimde 1,5 kilo almış annem kız kardeşlerimde 3 er kilo almışlar diye duyunca neyse bende ayılık yokmuş tek dedim:)
neyse bakiim cumaya düz 83 bildirim yapabilicekmiyim:)
bu sağlık bakanlığının uygulanması diye bahsettiğiniz nedir bu arada??