Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bayanlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz? bnde sızın yontemle:26::26:rınızle zayflmak ıstıyorm yardımcı olursanız sevınırımm:KK17::18::KK31:

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?
basin saolsun
isveç diyetini bilmiyorum ben dikkat etmeye baslarken 5gunde 5kilo diyetini uyguladim 3gun guzel uyabildim 2gun sapittim ama 2.5kilo verdim baya moral oldu geri almadim vermeye devam ettim 13gun uzunmus ben sabredemem yapabilirim diyorsan dene yinede sen bilirsin
bende dukan diyetini baya takip ediyorum sonuçlari sasirtici baya arastirdim ama baya uzun suruyor yapamam heralde cesaretim yok simdilik baslamaya
herseyden yiyerekte zayiflayabiliyorum ama benim sorunun bolgesel gobekten sikayetçiyim onunda çaresi mekik baska yolu yok galiba oyuzden spora devam

teşekkür ederim:)
hedefim 79 değil tabi, çizelgemdeki ilk hedefim 85ti çok yaklaşınca 79 yaptım ama asıl hedefim 68-69
çizelgede de olsa uzak bi rakam yazmak istemedim hiç.
ben nerden baksan 1,5-2 aydır hiç spor yapmıyorum ondan önce de çok az yapıyordum o da yürüyüş, mekik, twister gibi. benm belim çok kötüydü hatta bel denen bişey yoktu bende şuan ama baya belden incelmişim. 100ün üzerindeydi şuan 84cm.
sarkmalara gelince öyle çok bişey olmadı bi tek iç bacak sinirimi bozuyordu o da sanki toparlıyor kendi kendine, dedim ya hiç spor yapmıyorum.
kollarım da aslında sarkmış:) ama kimsenin gözüne batacak kadar değil o yüzden umursamıyorum.
ben en çok göbekten korkardım sarkacak diye çünkü eski halimde bile sarkıktı ama inan ki şuan eski halinden bile sıkı. ama göğüslerimin içi boşalıyor:KK43:
aslında bu sarkma olayı herkeste bir olmaz ki. bende olur sende olmaz belki dert etme. hem inan ki ne kadar sarksa bile kilodan iyidir.
haklisin kilodan iyidir ama yinede dusunuyorum hemde çok simdilik 80lerdeyim bi 20kilo daha versem nasil olur diye takiyorum
ben yuruyus baya yapiyorum ramazan nedeni ile azaltmistilm ama pazartesi devam hem pazartesi burda okullar açiliyor çocuklari goturup eve gelmem yarim saati aliyor gunde 4kez tekrarlicama gore baya yuruyus olucak insallah bu yuruyuslerin faydasi olur tesekkur ederim cvp için

mrb bayanlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum nasıl zayıflıyorsunuz banada yardımcı olurmusunuz? bnde sızın yontemle:26::26:rınızle zayflmak ıstıyorm yardımcı olursanız sevınırımm:KK17::18::KK31:
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin
saglikli beslenip spor yapiyoruz
ben herseyden yiyorum ozellikle dikkat ettigim tek sey aksam 6dan sonra bisey yemiyorum
yani aksam yemegimi erken yiyorum ve yuruyusu birakmiyorum
surekli gelir paylasimda bulunursan motive açisindan iyi olur :KK34:

selam kk'nın en güzel en tatlı en ısırılası yanakları olan hatunları
ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atşını duydum.mevlam hasretle özlemle bekleyen herkese bian önce nasp etsin inş.özellikle banucum nasip olurda o günleri görebilirsem eger doğumda sana ve isteyen bütün arkadaşlara özellikle isim isim dua edicem.
Bu arada aslında mide bulantısından ne yiyeblyrm tadına vararak ne yemekk yapablyrm.eşim devamlı dışardan bşyler alıyor saolsun.ama zorlada olsa yemege çalışıyorum.malum sporda yok kesin 2 kilo almışım derken hala 82 oldugumu ögrenince sevindim bugün.
Mutlucum ya fıstıık gibi olmuşsun seni görünce zayıflama duygularım kabarıyor.

selam kk'nın en güzel en tatlı en ısırılası yanakları olan hatunları
ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atşını duydum.mevlam hasretle özlemle bekleyen herkese bian önce nasp etsin inş.özellikle banucum nasip olurda o günleri görebilirsem eger doğumda sana ve isteyen bütün arkadaşlara özellikle isim isim dua edicem.
Bu arada aslında mide bulantısından ne yiyeblyrm tadına vararak ne yemekk yapablyrm.eşim devamlı dışardan bşyler alıyor saolsun.ama zorlada olsa yemege çalışıyorum.malum sporda yok kesin 2 kilo almışım derken hala 82 oldugumu ögrenince sevindim bugün.
Mutlucum ya fıstıık gibi olmuşsun seni görünce zayıflama duygularım kabarıyor.

canım güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum gözlerim yaşararak okuyorum yazdıklarını Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım önce senin sonra tüm isteyenlerin seni çok öpüyorum kendine ve topiğimizin bebişine iyi bak:KK54:

bugün de eşimle 90 dk yürüdük mutluyum huzurluyum 80lerden kurtulmak istiyorum akşam yemeğini de 1 saat önce yedik yatana kadar cozutmazsam süper olur

Nursena ve citol yine yeniden hoşgeldiniz..:)

hoşş buldukk yena azimli yena valla az öz veriyon ama burakmıyosun buravo valla sana 1 yılımız var batıya taine 1 yılda zayıflamak istiyorum artık yaş ilerleyince kiloda olunca çok yaşlı duruyorum off yani:84::84::84:

BANUUU tatildi falan derken diyet olayınada çok sıkılmıştım anca geri döndüm sahalara
şu pazartesi gelsede evde kahvaltı faslı falan bitse dahada rahatlıcam
bu arada benim kocam bide sauna eşort manı almış bakalım lesly bacıyla eşortman bir araya gelince benim yağlar a ne etki yapacak kilodan afedersiniz zaten pişiyorum acep terleyince daha çok pişirmesin beni sıcaktan:)))

slm kızlar.ben emzirdğim için yapamıyorum ama emzirmiyorken uyguladığım haftada 1 yaptığm toksin itıcı bir diyetim var ender saraca ait. tavsiye ediyorum.günde 600gr -1 kg arası gidiyor ve ertesi gün normal diyetinize devam ederseniz bu verdiğinizi geri almıyorsunuz.ama tabi dikkat etmezseniz alırsınız heralde. başka bi siteye yazmıştım daha önce burayada ordan alıp kopyalıyorum.aslında belki bende yaparim bilemiyorm sütü azaltmazsa:)))

2,5litersuyunu kaynatuyosun içerisine 4-5tane poşet yeşil çayı atıyosun,bir limonun suyunu sıkıp kabuklarınıda içerisine koyup ,taze nane yapraklarınıda atıp,bir şeftali rendeleyip ,7-8dk demlenmeye bırakıyosun sonra yeşil çayları ve limon kabuklarını çıkarın tabi.,demlenince içerisine buz atıp ılık veya soğuk olarak tüketiyosun.eğer tansiyon düşüklüğü varsa1-2şişe maden suyu ilave edip içiyosun.
Bu çayın yanında yemek olarak a bağ semiz otunu alıp doğruyorsun ayrı bi yerde yarım kiloyağsız yoğurt,4-5taneceviz içi,1tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı sumağı karıştıyorsun.semizotunu ve yoğurt karışımını 3 e bölüp öğlen ,araöğünde [saat16.00 da] veakşam yiyorsun.
sabahda 2 tane salatalık(kabuklu ve tuzsuz) yiyip öğlene kadar bu çayı içiyorsun.bu arada bugün hiç tuz yok ve semiz otları çiğ yeniyor.
10 günde bir defa yapılıyor ayda 2,3 kilo fazladan vermeye yardımcı oluyormuş.
bu tarifler ENDER SARAÇ ın kendisine ait.

ben bunu kışın lahana ile yapıyorum(semizotu yerine) ve suyuna şeftali katmadan.maden suyu da içmiyorum.yoğurt yarım yağlı kullanıyorum.nane de kuru nane.bana her seferinde iyi geldi bu karışım ama bünyeye göre değişebiliyor.bir diyet kardeşliğinde beraber yaptığımız kişilerden bikaçı çok az vermişti ama denemeye değer bence.aç kalınmıyor.su oldukça tok tutuyor.semizotuyla 600 gr-1 kg arası,lahanayla 1-2 kilo arası vermişim diğer yapışlarımda. bide ben suyu akşama kadar içiyorum.evde olduğunuz bir gün yapın çünkü çok wc ye gidiliyor

toksin atıcı diyet:))))
..

İyi geceler güzeller......

BONUS.......NURSENA.......ÇİTOL.....Tekrar hoşgeldiniz.....:KK71:Özledik sizleri....:KK69:

hos geldin aramiza:KK16: insallah sende hedefine ulasirsin kaç kilosun?kaç yasindasin?kendinden bahsedermisin?

hoşbulduk canım. 29 yasında 1.75 boy 110 :KK43: kıloyum. cocuklugumdan berı kıloluyum...
sizde baya kılo vermıssınız nekadar zamanda ve nasıl verdınız. banada yardımcı olun lutfen...

hoşbulduk canım. 29 yasında 1.75 boy 110 :KK43: kıloyum. cocuklugumdan berı kıloluyum...
sizde baya kılo vermıssınız nekadar zamanda ve nasıl verdınız. banada yardımcı olun lutfen...
3buçuk ay olucak ben baslayali
ben 28 yasindayim boyum 1.61
3çocuk annesiyim evlenirken 52 kiloydum :KK52:
insallah tekrar olurum:97:

çocugun varmi? canim

kızlar nasılsınız bu aralar nete pek giremiyorum kötü bir hafta geçirdim önce tavşanım öldü sonra da dedem bir haftadır cenazeyle uğraşıyoruz.o yüzden diyette yalan oldu.ben sizlere birşey soracaktım aranızda isveç diyeti yapan oldu mu şimdiye kadar hiç böyle bir diyet yapmadım ilk defa yapmayı düşünüyorum 13 günmüş zaten belki biraz motive olurum ne dersiniz ?

Canım başın sağolsun..Mekanı cennet olsun dedenin..

İSveç diyetini yapma derim..ben uygulamadım fakat yakın bir arkadaşım uyguladı normalde dikkat ettiğinde kilo veren arkadaşım isveç diyetinden sonra aylarca kilo veremedi..Metabolizmayı yavaşlatan bir özelliği var sanırım isveç diyetinin..Zaten yorumlarıda okursan çoğu geri alıyor..
Burdan mutlu da yapmış yanlış hatırlamıyorsam ve verdiğinin iki katını geri almış..

Son düzenleme:
Kizlarrrr ben geldimmm :KK76:

Gecmis Ramazan Bayraminiz mübarek olsun :KK71:

Söyle bir baktimda masallah baya kilo vermissiniz fistiklar sizi :KK34:
Konuyu hic bana getirmiyorum :KK1:

Ama yavas yavas yine dönecegim Listelere insallah :nazar:

Yeni gelenleride Tebrik ederim bu arada, hosgeldiniz :81:

Haydiii hepiniz Öpüldünüz Sekerler :KK3:

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun...:KK71:

Hoşgeldin aramıza..

NAçizane fikrim..Çİzelgendeki 65 kg.fark çok büyük bir rakam..Önce hedefin 100 e gelmek olsun sonrasında yavaş yavaş hedefini değiştirirsin bu şekilde gözün korkmamış olur...

hoşş buldukk yena azimli yena valla az öz veriyon ama burakmıyosun buravo valla sana 1 yılımız var batıya taine 1 yılda zayıflamak istiyorum artık yaş ilerleyince kiloda olunca çok yaşlı duruyorum off yani:84::84::84:

BANUUU tatildi falan derken diyet olayınada çok sıkılmıştım anca geri döndüm sahalara
şu pazartesi gelsede evde kahvaltı faslı falan bitse dahada rahatlıcam
bu arada benim kocam bide sauna eşort manı almış bakalım lesly bacıyla eşortman bir araya gelince benim yağlar a ne etki yapacak kilodan afedersiniz zaten pişiyorum acep terleyince daha çok pişirmesin beni sıcaktan:)))

Nursena benimkide yüzsüzlük ne iradesi..
Dön dolaş aynı rakam..:KK1::KK1:

X