- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
kızlarr bende bayramda çörek otuna devam ettim ama evde bir düzenimiz olmadığı içni gittiğim yerlerde diyet olmayan şeyler yemek zorunda kaldım ne yalan söyliyim çokta dert etmedim açıkçası bayram olduğu için.ama kiloda almadım belki bayram olmayan günlerde biraz da verdim.yarın eşim koşu bandını çıkaraccak ve artık spora başayacağm inşallah.geçen yıl hergün mutlaka 1 saat yürüyş +jimnastik yaptığmda ve sauna şort giyiyordum mutlaka basen,göbek baya bi gitmiş 8-9 kilo vermiştim 1 ayda.şimdi belki hergün yapamam ama şortumu giyip haftada en az 3 gün yapmayı hedefliyorum bakalım 3 çocukla yorgunluktan ölmezsem.okullar açılmadığından 3 ü de evde ve 6 yaş-2,5 yaş ve 7 aylıklar:))))
Bende bu gün başladım çörek otuna çiğneyerek yutmak zorundamıyız çünkü valla zor oldu
Hayır çörek otunu poğaça üzerine yiyerek zayıflama imkanı yukmu
Çörek otundanmıdır bilmem ama inanılmaz bağırsaklarım çalıştı bu gün gır gır ses duydum resmen birde fena karnım ağrıdı içtikten birkaç saat sonra
Benimde koşu bandım yatak odasında normalde ama orada sıkıcı oluyor diye Tvnin karşısına alıcağız inşallah bizde yarın en geç öbür gün. Ondan sonra inşallah daha uzun süre binerim üzerine. Birde burada arkadaşlardan biri söylemişti sayaçın üzerine havlu atınca insan daha güzel yürüyor en azından ben kendi adıma öbür türlü aha daha şu kadar oldu aha daha bukadar oldu diye takılmıyorum sayaça.
Bu arada Allah kuzucuklarını sana ve eşine bağışlasın. Benim büyük kız 11 yaşında küçüğü 1 yaşına yeni girdi. Büyüğüde son bir senedir baya kilo almıştı ama oda benle beraber dikkat ediyor hatta sokakta oynayıp ip atladığı için çok daha başarılı. Ramazandada sadece 3 gün fire verdi ve toplamda bir ayda 4 kilo verdi. Birlikte inşallah daha fazla kilo vericez