Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrrrr acil yardımlarınız lazım bana

Bende inanılmaz ödem var kaç gündür ve ne kadarda su içtiğsem fayda etmedi
Bacağıma parmağımı bir bastırdığım an resmen çukur kalıyor
Bİr kaç yere arka arkaya bastırdımda kendimi cheadar peynirine benzettim delik delik
Deli olucağım resmen sonuçta tuzu ve şekeride hayatımdan çıkardım ama hala ödem var.
Varmı yapabileceğim şöyle anında işe yarayacak pratik birşeyler:44:

MAydanoz kaynat saplarııyla..Ben denediğimde sürekli WC yollarındayım..tadı kötü ama,haberin olsun...

MAydanoz kaynat saplarııyla..Ben denediğimde sürekli WC yollarındayım..tadı kötü ama,haberin olsun...

İnan birkaç haftadır içiyorum ama hiç okadar etki görmedim maalesef. iki gündür içmiyorum sadece oda maydanoz almayı unuttuğum için. Onun haricinde sabahları sıcak suya limon sıkıp içiyorum belki onun faydası olur diye ama nafile.

PEki karanfil varmı evde.? tarçınla birlikte çayını içsen..

Kızlar iyi geceler bu gün çok yorgun ve uykusuzum 2 gündür de yoktum yarın acısını çıkarırım artık,öpüldünüz,kendinize ve meleklerinize iyi bakın

PEki karanfil varmı evde.? tarçınla birlikte çayını içsen..

çubuk tarçın var ama karanfıl yok kokusunu ve tadını sevmediğim için pek eve almıyordum ama yarın ilk işim karanfil almak olucak.
Kiraz sapı varmış evde onları kaynar suda 10 dakka demliyorum şimdi maranki amcam öyle demiş şimdi baktım. Umarım işe yarar.
Birde geçenlerde metabolizma çayından bahsedenler olmuş. Sen nasıl yapıldığını biliyormusun canım onuda yapmak istiyorum. Eğer 3 hafta sonra kontrolde doktor civanımın istediği kilo miktarını ( 4 kilocuk ) vermemiş olursam adamın karşısına nasıl cıkarım
Bayramdan sonra direk sporada asılıyorum zaten

Bu arada bencede bayramda cuma bildirimi yapılsa daha güzel olur sonuçta öbür türlü kaçamak riski çoğalır. Heee liste yapılmasada olur sonuçta uzun iş ama tabi yine çoğunluk ne derse uyarım bende.

Heee bide hep unutuyorum yeni gelen arkadaşların hepsi hoş gelmiş sefa gelmiş Umarım sizlerde hedeflerinize biran önce ulaşırsınız ve daha kaliteli bir hayat yaşarsınız

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm ne güzel topikte bir bebek haberidir gidiyor Allahım her isteyene nasip etsin en kısa zamanda şu mübarek günlerde inşş
kolay gelsin sarı civcivim öp fıstık kızı benim yerime şole sıkı sıkı
yine güzel bir noktaya parmak bastın ya seni kocaman öptm ben var yaaaa
asumannnn beni unuttun ortim yahuuuuuu bebişi de öp yerimizeee güzel dünyamıza hoş gelmiş bahtı talihi güzel olsun Allahım çirkin şansı versin ole derler burdaaaa
kim tutar seniiiii mutlum benim süpersinnnn
iyi geceler kızlar

yenacım

yarın memleketime ( kastamonu ) gidiyorum...yolda olacağım için ben bu akşam tartıldım...

kilom...98,5

güle güle git cnm iyi yolculuklar kandilin ve bayramın mübarek olsun
merhaba semiran geldiiiiiii nabersinizzzz milletttt

Yeşil elma,karanfil,tane karabiner,kök tarçın...

Birde 1.5 lt.kaynayan suya 2 poşet yeşilçay,tane karabiber,kök tarçın,karanfil,bir limon kabuklarıyla dörde bölünecek..KAynayan suda 5 dakika bekletilip süzülecek..

ben bir ara bunu çok sık yapıyordum ..Sağolsun yağmurumgözüm yazmıştı.:))

b

Hoş buldum canımmmmm.

İyice gece vardiyası oldum ben....

YENACIĞIM;

KİLOM: 92.7
SPOR. 150 dak yürüyüş....

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ....

hg ablacım ben de gececiyim ama tartılmadım sabah tartılacağım artı göreceğim de kesin ben kendimi biliyorum olsun yola devam tökezlemek yokkkk

Yarın sabah ilk işim bu karışımı yapmak olucak paylaşanda iletende sağ olsun
Şimdi kiraz sapı suyunu içiyorum umarım oda işe yarar.
Bende yarın sabah bildirimi yaparım inşallah

Hoş buldum canım....

Canım ön yargılı olma.Belki eksilerdesindir inşallah...

yok be ablam kendimi biliyorum ama olsun diyorum yaa takılmadım alıştım nerdeyse 2 aydır gidip geliyorum 90lılar beni bırakmadı olsun kısmet bolemiş deyip devam ediyorumm yolaaa samsun da yeni bir başlangıç beni bekliyor az kaldı 5 eylül başlangıç yeni bir diyet dönemi olacakkk hayırlısıylaa inş

yenacım kılo bıldırımım
gecen hafta 100
bu hafta 98
gıden 2 kılo

bu arada herkese tekrardan meraba masllah cogunuz cok guzel kılo vermıssınız ben ne yazıkkı yerımde saydım bu arada neyse kılo almadıgıma sevındım sabıtlendı 2 ay kılom 100 e rejımde yapamadım ramazanla tekrardan basladım gunde 10 km yuruyorum bıraz susuz kalıyorum ama ıyısallah hepbırlıkte verebılırız bu kıloları hepınızı opuyorum sımdıden kadır gecenız hayırlı olsun bıraz erken oldu ama :)

Hoşgeldin yasafatçım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…