- 20 Mayıs 2009
- 5.778
- 202
- 63
Birazdan okuyacağınız yazıda bahsi geçen hiçbir kişi ve kurum hayal ürünü değil tersine hepinizin tanıdığı şahsiyetlerdir :)
Bilindiği üzere kıymetli LEAH ve dalokaysmom benim ortilerim olurlar :)
Cherry yine bir Cuma tartılma sendromu sonrasında her zamanki gibi alayına isyan modunda, resti çekmiş kilolarına, gitmedikleri için çok kızgın onlara. Tasını tarağını toplayıp gidesi var bu diyarlardan flan :) +90 ahalisinin içinden bir el daha bi farklı uzanır sanki kendine. Öhöm öhöm silkelen kendine gel çocuk bırakmam yakanı artık beraberiz bu yolda der ve çekip çıkarır düştüğüm batağın içinden beni :) bu zat-ı muhterem ortim LEAHdan başkası değildir. :) cherry bu uslanır mı peki? Yine 100 kilonun altına düşme çabalarından istediği verimi alamayınca su koyuverir, bu aşamada da LEAH la ufak ama sıcacık ortaklığımıza yeni bi üye dahil olur kendisi sadece dalokaysmom değil topikte sıkıntıya düşen herkesin annesidir :)
Bunları neden anlatıyorum sevgili +90 sakinleri;
Bu dinleyecekleriniz ders almayı bilene tam bir ibret hikayesidir:) bu olaylar yaşandığında LEAH, daloki ve ben hemen hemen aynı kilolardaydık taş çatlasın aramızda 2 3 kilo vardı. Hatta daloki benden daha fazlaydı :) ortilerim istikrarla üç beş demeyip, sabit kalsalar bile sabredip gördüğünüz kilolara gelmiş bulunmaktalar.
Peki ya cherry? Onlar gibi olamadı çünkü 100-200 gramı adamdan saymayıp ertesi hafta o sinirle üstüne 500 er gram kattı. Sabit kalmanın bile ne nimet olduğunu bilemeyip burun kıvırdı ertesi hafta +1.5 2 ile geri döndü :) moral bozmaya yer aradı, gereksiz isyanlarla ayaklandı, başlarım böyle işin içine diyip kafa ütüledi.
Ve tablo gördüğünüz üzere LEAHcım bana 14 kilo, ki bu yaklaşık 3 4 ay süre demek, dalokimm de 10 kilo fark atmış bulunmakta :) ve ben ikisinin de her hafta harikalar yaratmadıklarını biliyorum. Uzun süre sabit kaldıkları da oldu 100 200 gram verip buna da şükür yola devam dedikleri de. Nasıl güzel bir gurur tablosu
Demem o ki minik kuşlar bu gram muhabbetleri sizi yıldırmasın. Her diyet yapan haftada 2 3 kilo verecek diye bir kaide yok. Verdiğimiz 100 gramın bile ne kıymetli olduğunu anlamanın vakti. Motivasyon düşüklüğü için bunların bahane olmayacağını görmenin vakti. Kısacası vakit istikrarlı olma vakti :) beğenmediğimiz 200 300 gramlar uzun vadede 15 20 kilo olarak bizlere dönecek göreceksiniz.
sizce şu kadar lafın üzerine cherry uslandı mı? onu da bekleyip göreceğiz hanımlar :))
Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye akıl vermek haddim değil, sürç-i lisan ettiysem de affola :)
Bu yolculuktan çıkardığım dersleri sizlerle paylaşmayı, ortilerim ve onlar gibi sabırla, azimle ilerleyen topikdaşlarımın önünde saygıyla eğilmeyi ve kendimi bahsettiğim grubun yüz karası olarak deşifre etmeyi bir borç bilir, işimden gücümden kovulmamak için huzurunuzdan yavaşça çekilirim efenim
Büyüksünüz kızlar
Saygılar :)
Çok haklısın; ve çok ta güzel ifade etmişsin..
Damlaya damlaya göl olur vesselam...