Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Birazdan okuyacağınız yazıda bahsi geçen hiçbir kişi ve kurum hayal ürünü değil tersine hepinizin tanıdığı şahsiyetlerdir :)

Bilindiği üzere kıymetli LEAH ve dalokaysmom benim ortilerim olurlar :)

Cherry yine bir Cuma tartılma sendromu sonrasında her zamanki gibi alayına isyan modunda, resti çekmiş kilolarına, gitmedikleri için çok kızgın onlara. Tasını tarağını toplayıp gidesi var bu diyarlardan flan :) +90 ahalisinin içinden bir el daha bi farklı uzanır sanki kendine. Öhöm öhöm silkelen kendine gel çocuk bırakmam yakanı artık beraberiz bu yolda der ve çekip çıkarır düştüğüm batağın içinden beni :) bu zat-ı muhterem ortim LEAH’dan başkası değildir. :) cherry bu uslanır mı peki? Yine 100 kilonun altına düşme çabalarından istediği verimi alamayınca su koyuverir, bu aşamada da LEAH ‘la ufak ama sıcacık ortaklığımıza yeni bi üye dahil olur :p kendisi sadece dalokays”mom” değil topikte sıkıntıya düşen herkesin annesidir :)

Bunları neden anlatıyorum sevgili +90 sakinleri;

Bu dinleyecekleriniz ders almayı bilene tam bir ibret hikayesidir:) bu olaylar yaşandığında LEAH, daloki ve ben hemen hemen aynı kilolardaydık taş çatlasın aramızda 2 3 kilo vardı. Hatta daloki benden daha fazlaydı :) ortilerim istikrarla üç beş demeyip, sabit kalsalar bile sabredip gördüğünüz kilolara gelmiş bulunmaktalar.

Peki ya cherry? Onlar gibi olamadı çünkü 100-200 gramı adamdan saymayıp ertesi hafta o sinirle üstüne 500 er gram kattı. Sabit kalmanın bile ne nimet olduğunu bilemeyip burun kıvırdı ertesi hafta +1.5 2 ile geri döndü :) moral bozmaya yer aradı, gereksiz isyanlarla ayaklandı, başlarım böyle işin içine diyip kafa ütüledi.

Ve tablo gördüğünüz üzere LEAH’cım bana 14 kilo, ki bu yaklaşık 3 4 ay süre demek, dalokimm de 10 kilo fark atmış bulunmakta :) ve ben ikisinin de her hafta harikalar yaratmadıklarını biliyorum. Uzun süre sabit kaldıkları da oldu 100 200 gram verip buna da şükür yola devam dedikleri de. Nasıl güzel bir gurur tablosu…

Demem o ki minik kuşlar bu gram muhabbetleri sizi yıldırmasın. Her diyet yapan haftada 2 3 kilo verecek diye bir kaide yok. Verdiğimiz 100 gramın bile ne kıymetli olduğunu anlamanın vakti. Motivasyon düşüklüğü için bunların bahane olmayacağını görmenin vakti. Kısacası vakit istikrarlı olma vakti :) beğenmediğimiz 200 300 gramlar uzun vadede 15 20 kilo olarak bizlere dönecek göreceksiniz.

sizce şu kadar lafın üzerine cherry uslandı mı? onu da bekleyip göreceğiz hanımlar :))

Sakın yanlış anlaşılmasın kimseye akıl vermek haddim değil, sürç-i lisan ettiysem de affola :)

Bu yolculuktan çıkardığım dersleri sizlerle paylaşmayı, ortilerim ve onlar gibi sabırla, azimle ilerleyen topikdaşlarımın önünde saygıyla eğilmeyi ve kendimi bahsettiğim grubun yüz karası olarak deşifre etmeyi bir borç bilir, işimden gücümden kovulmamak için huzurunuzdan yavaşça çekilirim efenim…

Büyüksünüz kızlar :KK66:

Saygılar… :)

Çok haklısın; ve çok ta güzel ifade etmişsin..
Damlaya damlaya göl olur vesselam...

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr

Kızlar iki gün aradan sonra sizleri çooooook özlemiş olarak geri geldim ve hemen geçmişi okudum :KK1:
İlbatum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice sağlıklı ve huzurlu seneler geçirirsiniz birlikte.
Yağmurgözlüm ya maşallahı varmış senin oğlanın alan gerçekten yaşamış :KK34:

Ay valla özlemişim size yazmayı hee aslında hepinize tek tek yazmak isterdim ama sonra anammmm iplikci kadının totoşu gibi dersiniz beni kovalarsınız :KK60::KK60::KK60::KK60:
Velasıl hepinizi çoooooo seviyorummmmm :KK54:

Dün geçenlerde bahsettiğim o endokrin doktorumla görüştüm tekrar. Testlerin bir kısmını yaptırdım ve aynı gün alınca gel göreyim dedi. Maalesef açlık kan şekerim 160 cıktı ve ben şok oldum hatta nasıl sinirlerim bozulduysa şeker hastası olduğumu sanıp bir güzel doktorun yanında ağladım :KK60: adamcağız beni teselli etti sonrada izah etti bak bundan sonra dikkat etmezsen kesin olursun ama şu anda daha kurtarılma şansın var diye.
Burnunu çeke çeke konuşan ufak çocuklar gibi başladım doktorcuğumla sohbet etmeye hani nasıl olucak falan diye. Kolestrolde maşallah almış başını gidiyor ki okadarda dikkat ediyordum.
Bana zayıflamama yardımcı bir ilaç verdi ve yeni bir diyet listesi. Senden istediğim haftada 3 saat spor ve bu listeye uyman dedi, üstelik ikinci bir emre kadar ödüllendirmeler de yasak. Şu an spor çok zor gelicektir ama ilerde emin ol çok daha uzun süreler yapabileceksin ben sana güveniyorum dedi. Zaten güzel bir bayansın :82: sadece daha sağlıklı olucaksın ve bir sene en az birlikte iş birliği yapıcaz dedi.
Bir sene süre içinde 66 kilo veren hastası varmış şok oldum tabiki. Önümüzdeki ay yine görüşeceğiz ve ben buraya not düşüyorum sen - 4 kilo geleceksin dedi. Ya ben bu doktoru çooook sevdim gerçekten çok pozitiv ve cana yakın biri.
Hatta çenesi düşük ben sizlerdende bahsettim :KK60::KK60::KK60::KK60: +90 topiğini bulup katılman senin yapabileceğin en mükkemmel şey dedi bana :KK34: Sen zaten işe doğru şekilde başlamışsın ben sana sadece eşlik edicem üstelik o forumdaki arkadaşlarındanda gereken bilgi, tecrübe ve motivasyonu zaten alacaksındır dedi.

Baştan biraz üzülüp ağladım ama sonra yüzümde kocaman bir gülümseme ve yüreğimde artık ne olursa olsun başarabileceğime dair bir inançla cıktım odadan. Heee bu arada en geç 5 ay sonra ikili rakamlara inmiş olucağız dedi doktorcuğummmm :KK66::KK66::KK66::KK66:
Ay anamları bir uğurluyayım bu pazar değil bir sonraki pazar ondan sonra kimse beni tutamaz bu gazla ben koşu bandının motorunu bile yakarım fazla kullanmaktan :KK60::KK60::KK60::KK60:

banucum gerçekten çok şanslıymışsın. böyle tatlı dilli ilgili doktora rastlamak pek kimselere nasip olmuyo:))
bana özelden mi istersin geneldinmi istersin bilmem ama bu doktora nasıl ulaşırım anlat canım:KK66: annemi mutlaka ama mutlaka götürmeliyim:)

canım geçmiş olsun misafirim var sofra hazırlıyorum:KK54::KK54::KK54::KK54:
Cnm tşk ederim kolay gelsin ben de kalktım masadan şimdi annem topluyor ben ayaklarımı uzattım çok ağrıyor ya 3 günde ağrımı olurmuş demeyin valla ahanda benim ole 3 gündür ağrıyordu bugün artık son nokta oldu sabahtan bu tarafa yattım nerdeyse şehid cenazesine gittim geldim 1 saat:KK14::KK14::KK14:

merhabalar kızlar naberrr bir bakayım dedim annemle günü varmış oraya gideceğim annem teravihe gitti gelince geçeceğiz yan apartmandaymışş giyindim de size bakayım dedim öpüldünüzzzz:KK54::KK54::KK54::KK54:

Bol salata ve hindi yemeğimi 1 dilim ekmekle yedim şu an patlamak üzereyim.

afiyet olsun tatlım benim ben de oruç değildim ama annemi bekledim sadece suyla duruyordum
1 kepçe çorba 1 küçük dilim pide
4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurtla
3 kaşık bulgur pilavı domates salatalık
günde de ne ikram ederlerse ki tatlı olacak büyük ihtimalle kibrit kutusu kadar yerim inş:KK52::KK52::KK52:

afiyet olsun tatlım benim ben de oruç değildim ama annemi bekledim sadece suyla duruyordum
1 kepçe çorba 1 küçük dilim pide
4 kaşık kabak yemeği 2 kaşık yoğurtla
3 kaşık bulgur pilavı domates salatalık
günde de ne ikram ederlerse ki tatlı olacak büyük ihtimalle kibrit kutusu kadar yerim inş:KK52::KK52::KK52:
Afiyet olsun canım tatlıdanda az yersen hiçbirşey olmaz ama tabi sonraki saatlerde acıkabilirsin.

bu gun ıftarda tümm aıle beraberdıkk yemeklerııı yaptımm cnm cıkttıı bir çocuklar bır mutfakk:KK30::KK30:

neyse kac gun dur cok yıyorum dıye bugun akşama kadar pek bır sey yemedımm aynı oruç gıbı sonlar aksam herkezle beraberr yedımm yemegımııı accuk datlımm fazla geldı bana:KK20::KK20: neysee 30 dk yurudumm :21::21::21:

hepinizi öpüyorumm kuzucuklarımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

birsürü begenı olduu ama ben hala bakamıyorumm sıte onarımda imişş:KK24::KK24:

2 litre su içtim akşamdan berıdırrr :82::82:

merhabalaaaaarrr
ayy çok şükür aranıza dönebildim 2 gündür yatılı misafirlerim vardı giremedim
herkesler nasıl umarım iyisinizdir
şimdi geçmişe bi göz atayım, göz atma kaç saat sürer bilemiyorum tabiii kimbilir kaç sayfa oldu:KK9:

canım baktımda ben özelden mesaj yazamıyormuşum burdan sorsam olur mu

teşekürler canım mesajına nasıl sevindim anlatamam.ya ben aslında eskişehir osmangazi üni öğrencisiydim 2007 girişliyim bu sene mezun olmam gerekiyordu olamadım bende transkriptimde gözükmesin diye tekrar girdim sınava ve kırıkkale geldi ama gidip gitmemekte kararsızım eğitimi nasıl ve sen hangi yıl mezunusun çalışıyor musun cevap verebilirsen çok sevinirim canım

amanıııınn bugün cuma yaa aylardır ilk defa unuttum tartılmayı tüh ya gerçi bu hafta vereceğimden de pek ümitli değilim yaaa :KK43:
bakalım kim ne kadar vermiş belki gaza gelirim hem :)

X