Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MUTLUCUM CNM NE KARAR VERİRSEN VER BİZLER YANINDAYIZ BİLMENİ İSTERİM
ŞAHSIM ADINA :)))) SENİ ÇOOOOKKKKK SEVİYORUM
HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOSUN
RABBİM BU ZOR SIKINTILI GÜNLERİNİ TEZ ZAMANDA GERİDE BIRAKSIN İNŞ. (aMİNN)

ayşecim canım geçmiş olsun
yeşim eline sağlık canım bugün kardeşim yapmış aynından getirdi iftara yeriz ben üstüne kadayıfı servis sırasında ekliyorum çıtır çıtır oluyor

yeşim eline sağlık canım bugün kardeşim yapmış aynından getirdi iftara yeriz ben üstüne kadayıfı servis sırasında ekliyorum çıtır çıtır oluyor

çok saol cnm benim
sen nasılsın görüşemedik epeydir
yeğenin nasıl çocukların herkes iyidir umarım

sagol canım benim :) evet seninkide cok iyi fikir bende bir dahakine öyle deneyeyim :) afiyet bal şeker olsun ama yaramasın canım benim :)

sağol canım hepimiz iyiyiz şükür yeğenimi ayağımda sallıyorum şimdi

allah iyilik versin cnm bende emiri aradım şimdi sabah 5te kalkmış 2 gündür iyi idi bu sabah yine ateşi çıkmış :KK43:
aklım onda vallahi mide agrılarımın sebebi stres benim
çok özledim oğlumu çoookkkk:KK43:(((

[sıze=3]mutluuuuuuuuuuuuuu[/sıze]
mutlucum cnm arkadaşım
nasıl üzüldüğünü ve kırıldıgını tahmin ediyorum
ama eşinin yerine kendini koymayı dene lütfn
aynı durumda senin annen (allah korusun) ve eşin olsaydı ne yapardın
sende arasın istemez miydin
sonuçta annesi
dünyanın en kötü kadını da olsa eşinin gözünde tabiki öyle olması imkansız cnm
lütfen zorla biraz kendini eşini de anla lütfen
tabiki çok zor tabiki hepimiz burda o kadının bunu haketmediğini düşünüyoruz ama eşin için aramalısın
kestirip atmamalısın
bi kere aramak sana bişey kaybettirmicek o utansın yaptıklarından
lütfen cnm gzl giden evliliğini bunun için riske atmaya değmez derim ben
Aysecim keske telefonla kalsa biz 2 sene once esimin annanesi hastalandiginda aynisini yasadik once her gun aranacak denildi sonra ziyarete gelinicek en son kadin eve geldiginde ki kadin koma durumundaydi boru ile besleniyor ve hep yatiyordu bakicaksin denildi. Bakamam degince ki en kucuk hatada olum riski vardi ortalik kalkti esimin annesinin iki kiz kardesi var cildirdilar resmen odanin tekinde ben yalniz yaklayip agizlarina geleni soylediler ben de tekrar bakamam dedim. Neyse kadiin yine yogunbakima alindi ve birsure sonra oldu cenazeye gittim teyzenin biri sirtini dondu diyeri durmadan beni izleyip yok konustu yok gulumsedi demis durmus cenazenin basinda digerlerine sonra bizimle beraber gelen arkadaslarimizla donduk esime sen kal kardesinle dediim yok dedi yolda o adi karin topladi goturdu herkesi oldu neyse bu davranisimin cezasini iliskimizi altust ederek verdiler sozde ama topladi goturdu denen insanlar beni hirPalamasinlar diye gelen arkadaslarim neyse sonucta annaneyi oldurmusum muamelesi gordum 2 yil teyzelerden. 2 ay sonra hamile kaldim annesi planladin dimi dedi yok ne plani oysa yilan gelin neyse her bayram annesi a. Eder sayar sover susarim sonra zorla teyzelere orda yine laf yiyiyicem stresi hamile gittim 2 kere fos fos sigara minicik odada bebek oldu 2. Gun. Eve geldiler stres yaptim gunduz oglanla sikintiya girdik emziremedim tam 40 gun savqs olay aramamak degil tekrar bu cendereyegirmek istemiyorum

aysecim keske telefonla kalsa biz 2 sene once esimin annanesi hastalandiginda aynisini yasadik once her gun aranacak denildi sonra ziyarete gelinicek en son kadin eve geldiginde ki kadin koma durumundaydi boru ile besleniyor ve hep yatiyordu bakicaksin denildi. Bakamam degince ki en kucuk hatada olum riski vardi ortalik kalkti esimin annesinin iki kiz kardesi var cildirdilar resmen odanin tekinde ben yalniz yaklayip agizlarina geleni soylediler ben de tekrar bakamam dedim. Neyse kadiin yine yogunbakima alindi ve birsure sonra oldu cenazeye gittim teyzenin biri sirtini dondu diyeri durmadan beni izleyip yok konustu yok gulumsedi demis durmus cenazenin basinda digerlerine sonra bizimle beraber gelen arkadaslarimizla donduk esime sen kal kardesinle dediim yok dedi yolda o adi karin topladi goturdu herkesi oldu neyse bu davranisimin cezasini iliskimizi altust ederek verdiler sozde ama topladi goturdu denen insanlar beni hirpalamasinlar diye gelen arkadaslarim neyse sonucta annaneyi oldurmusum muamelesi gordum 2 yil teyzelerden. 2 ay sonra hamile kaldim annesi planladin dimi dedi yok ne plani oysa yilan gelin neyse her bayram annesi a. Eder sayar sover susarim sonra zorla teyzelere orda yine laf yiyiyicem stresi hamile gittim 2 kere fos fos sigara minicik odada bebek oldu 2. Gun. Eve geldiler stres yaptim gunduz oglanla sikintiya girdik emziremedim tam 40 gun savqs olay aramamak degil tekrar bu cendereyegirmek istemiyorum

emire gecmis olsun cok bizim 6 yasindaki oglanda yeni atlatti

yaşadıklarıNI en iyi sen bilirsin cnm umarım verdiğin karar sizin için en hayırlı olandır
emir için saol cnm öpüyorum seni kocaman ve dalokayı da

Son düzenleme:
selam kızlarr:KK71:

ay son sayfaya şöyle bir bakınca bi şey ilişti gözüme ayıp etmiş filan diye birisi:) tuttum sayfalarda hızlıca gezinip konuyu buldum:))) ne meraklıymışım yaa:) ama yena ile ilgili olunca napayım:)))

neyse kendime gülüyorum da olaya gıcık olmadım desem yalan. tekrar açmamak için bi şey demiyorum, yenacım:KK70:

bir de mutlunun konusunu gördüm bu arada ve ayşe'nin, ayşe geçmiş olsun oğluşuna.. mutlu ben de araman gerektiğini düşünüyorum. tabii sana kalmış ama. önceden laf sokma ihtimaline karşılık cümlelerin aklında olsun apışmayasın ama. mesela terslenirse "ben sağlıkla ilgili konu diye aradım dayanamadım ama diğer konularda herhangi bir haklılık payınız olduğunu düşünmüyorum" vs gibi.

ben baya geç kaldım çünkü planlarım gene aksadı fena halde stresliyim. evi boşaltamadım 15i de geçti. belki ev sahibi kabul ederse yarım kira verip ay başına kadar daha kalıcam.

diyet gitti maalesef gene:KK43: antalya'da bu işi asla başaramıyorum. beyzuş ablanın sözüne rağmen bu sefer olmadı. bi de teyzemler de orada olunca hep ziyafet havası vardı. tabi mazeret değil ama ben orada yapamıyorum işte ya öyle bi algı oluştu, artık gitmek istemiyorum ya. annem takıntılı bir şekilde yedirme meraklısıdır. ne olursa ama. sonra da sen yemeseydin diyor. iyi de ben zaten nefsimle mücadele ediyorum bi de annemle niye edeyim. neyse 4-5 gün değil mi diye diye salıyorum sonra da.. neyse bıktığım için kilomu söylemek istemiyorum..

hepinizi öpüyorum..

mutlu son yazdığını yeni gördüm. bi şey diyemiyorum o zaman belki de hiç bulaşmaman daha iyidir... off nasıl insanalr ya.

Hiç ayıp olmaz canım...
50 yaşındayım;ama bu sene girdim;2-3 sene kullanmayı planlıyorum.Eskimeden yenisini almanın hiç gereği yok....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ayyy ablacım o da birşey mi ben şimdiden önlemimi aldım 31 yaşında olmama rağmen hala 28 im :))) sonradan hesap şaşmasın ,her yaşta 5 yıl kalmayı plamlıyorum :))))

tabii canım yoruldun sen bugün...
İyileşti çok şükür..Son hapıda içti bugün ve normal yollarla .:))
helal valla çocuk bile halletti ben hala yutamıyorum
bu ne sıcakkk ...şimdilik benden bu kadar...çamaşırları çıkarıp yenisini atayım..bugün kaç kez oldu bilmiyorum..daha sabaha kadar banyo yine dolar..bu aralar iki saatte bir değiştiriyorum..beline kadar ıslanıyor.çarşaf üst baş derken.neyse şikayet etmeyeyim..yapacak bir şey yok..
burada dün şakır şakır yağmur yağdı ,akşamlarıda artık çoooooooooooooook serin ama artacakmış sıcaklıklar

Aysecim zeynecim pinar cerry yesim fatma beyzus nevzamansiz zuzu yena banu ve destek olan tum guzel akilli sagduyulu + 90 topigimin zarif kadinlari cok haklisiniz ama yapamayacagim, o aksam kvnin en az 5 kere tekrarladigi gibi "kocama asigim cok seviyorum diyosun ya bizi iyi tutmak zorundasin" sozleri sanirm durumumuz icin yetersiz sanirim o kadar sevmiyormusum, dahasi sevilmiyormusum da. Olay gecesi daloki olmasa muhtemelen evden atilan ben olurdum. Dik durmasam haftasina ozre zorlardi esim. Ne hissettigimi umursamadan. Hakkimizda hayirlisi.

iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:1 armut, 1 seftali, 3 tanecik beyaz uzum
iftar:1hurma, 1 dilim ekmek, 4 kofte, 2 bardak ayran, yeşil salata, 3 dilim karpuz
2 saat sonra biraz yeşil ve siyah üzüm miktarı fazla değildi

kızlar ya acaba ben meyve yeme durumunu abartıyormuyum sahurda yıyorum barı iftarda yemeyeyım sanki cok oluyormus gibi geliyor
miktarı fazla değil demişsin sorun yok bence....
günaydınlar hepinize
dün çıkıyorum diyemedim malesef
tansiyonum 8-5 e düşmüştü çok kötüydüm
mide bulantısı baş ağrısı ayaklarım fena şişti ölüyorum sandım ee oruç olduğum için bişey de yapamadım
vucudumda yine ödem var malesef
dr. ödem söktürücü ilaç söyledi iftardan sonra iç dedi
ama ben eve gider gitmez duş aldım soğuk suyla ve yattım uyumuşum
akşam yemege dışarı çıkacaktık eşimle ama o halde çıkamadım
yemegimde var dı saolsun eşim hazırlamış ezanla birliikte kalktım biraz yedim ağrı kesici falan içtim kendime ancak gelebildim

tartıda 98-99ları görüyorum ama biliyorum ki ödemden o yüzden moralimi bozmuyorum hiç
sonuçta vericem bu kiloları başka yolu yok :)))
canım çok geçmiş olsun sen iyi ol verirsin kiloları takma şimdi...
günaydın ayşe çok geçmiş olsun öncelikle...oruç etkiliyor dün hava çok sıcaktı ben de akşamı zor ettim tansiyonum çok düşüyor sanki vücudum bitiyor eve zor atıyorum kendimi. Allah yardımcımız olsun...

Bende de iki sabahtır mide ağrısı var sonra geçiyor bilmiyorum gece ağır bişeyde yemiyorum sadece kahvaltı ediyorum..

Mutlu naptı bende cok merak ediyorum keşke arasa değermi eşiyle arasını bozmaya. Demekki ne kadar ağır şeyler yaşamışki sesini bile duymak istemiyor. Ben anlamıyorum bu kv lerioğullarını çok seviyorlarda oğullarının çok sevdikleri eşlerini neden sevmiyorlar... Kskançlık var sanırım. Allahtan benimki fena değil:KK1:

sana da çok geçmiş olsun canım mide ağrısıda hiç çekilmez ya...

YOTSUZcuğum ben bayılırım barbunyaya hele güzel yapılana keşke öyle bir şansım olsaydı :))))

bu arada tarifin çin çok teşekkür ederim uzun zamandır merak ettiğim ama denemediğim bir tatlı ve tarifini istediğim gibi bulammaıştım dnenmiş olması ise işime yaradı ellerine sağlık :) çok güzel görünüyor valla ......

protein diyetini uygula bakalım inşalah faydası olur, demek meslketen soğuttun diyetisyeni ha:KK60:

Aysecim keske telefonla kalsa biz 2 sene once esimin annanesi hastalandiginda aynisini yasadik once her gun aranacak denildi sonra ziyarete gelinicek en son kadin eve geldiginde ki kadin koma durumundaydi boru ile besleniyor ve hep yatiyordu bakicaksin denildi. Bakamam degince ki en kucuk hatada olum riski vardi ortalik kalkti esimin annesinin iki kiz kardesi var cildirdilar resmen odanin tekinde ben yalniz yaklayip agizlarina geleni soylediler ben de tekrar bakamam dedim. Neyse kadiin yine yogunbakima alindi ve birsure sonra oldu cenazeye gittim teyzenin biri sirtini dondu diyeri durmadan beni izleyip yok konustu yok gulumsedi demis durmus cenazenin basinda digerlerine sonra bizimle beraber gelen arkadaslarimizla donduk esime sen kal kardesinle dediim yok dedi yolda o adi karin topladi goturdu herkesi oldu neyse bu davranisimin cezasini iliskimizi altust ederek verdiler sozde ama topladi goturdu denen insanlar beni hirPalamasinlar diye gelen arkadaslarim neyse sonucta annaneyi oldurmusum muamelesi gordum 2 yil teyzelerden. 2 ay sonra hamile kaldim annesi planladin dimi dedi yok ne plani oysa yilan gelin neyse her bayram annesi a. Eder sayar sover susarim sonra zorla teyzelere orda yine laf yiyiyicem stresi hamile gittim 2 kere fos fos sigara minicik odada bebek oldu 2. Gun. Eve geldiler stres yaptim gunduz oglanla sikintiya girdik emziremedim tam 40 gun savqs olay aramamak degil tekrar bu cendereyegirmek istemiyorum

bu ne yaaaaa sanki eski türk filmlerinden birini izliyormuşum gibi hissettim yuhhhh yanii sen daha önce dediğin gibi acil bi iş bul bişey derlerse zamanım yok dersin işte bu kadar çok saçma insanlarmış seninkiler yaa ne alaka teee torunun karsı oturup neneye bakacak :KK53:

yotsuz eline sağlık çok güzel görünüyor 2-3 gün önce arkadaş bundan bahsetti misafirlere yapıcam diyee tadı güzelmiş duyduğum kadarıyla :KK56:

Aysecim gecmis olsun emir pasaya insllah duzelir merak etme anneciin seninle ilgilendigi gibi ilgileniyordur he birde gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Yesim tatlin cok guzel gorunuyo cnm eline saglik

Dilenci cnm hos gelmissin topis yuvana

Mutlusumm anam sana ne desek blmiyom bi laf var sozum meclisten disari it yedigi ayazi bilir sen ne karar alirsan al arkandayiz ama yeterrki hem kendini hem dalokayi strese sokma esin bbu olatylari bild. Halde ne akla hizmet sana sirt donuyo anlamiyom ay su kv kopek komple ham yapsaydi da kurtulsaydin dicem gunaha gircem:)) ben olsam kesin kv ye super laf sokardim sakayla karisik sinirden dikisi varsa onlar patlardi KOTUYUM BEN KOTUYUM İSHAL YAPAR KUSTURURUM Nİ HAHAHA

YOTSUZcuğum ben bayılırım barbunyaya hele güzel yapılana keşke öyle bir şansım olsaydı :))))

bu arada tarifin çin çok teşekkür ederim uzun zamandır merak ettiğim ama denemediğim bir tatlı ve tarifini istediğim gibi bulammaıştım dnenmiş olması ise işime yaradı ellerine sağlık :) çok güzel görünüyor valla ......

protein diyetini uygula bakalım inşalah faydası olur, demek meslketen soğuttun diyetisyeni ha:KK60:

rica ederim canım benim :) valla bu topiğide alt üst ettim bu tarifle ama illede yaptıgımızdan catlayana kadar yemek zorunda degiliz degil mi? birde ben cok misafir agırlıyorum. insanlarada kendime yaptıgımı yediremem ya :) evet sorma şekerim diyetisyenim beni gördüğünde yeşim hadi ne olursun bu sefer 89 u görelim bari diyor kadın aglamaklı :) bende ben evdeki tartımda görüyorum getireyimmi burayada dediğimde iyice sinirlenior :) sonrada gülüyor Allahım yarabbim diyor :)

bu ne yaaaaa sanki eski türk filmlerinden birini izliyormuşum gibi hissettim yuhhhh yanii sen daha önce dediğin gibi acil bi iş bul bişey derlerse zamanım yok dersin işte bu kadar çok saçma insanlarmış seninkiler yaa ne alaka teee torunun karsı oturup neneye bakacak :KK53:

yotsuz eline sağlık çok güzel görünüyor 2-3 gün önce arkadaş bundan bahsetti misafirlere yapıcam diyee tadı güzelmiş duyduğum kadarıyla :KK56:

cok ama cok lezzetli hemde canım. aslında serbetli tatlılara göre cok daha hafif. sadece kadayıfı tereyagına kavurdugumuz için fena oluyor. ama yinede baklava kacamagından iyidir :)

mutlu diyecek kelime bulamadım hayatım. sen en dogrusunu bilirsin canı cehenneme bosver. ettiklerini cekiyor işte. aaaa dayanamadım artık canım!!!

kızzlarr dün iftarın sondemlerın de 89,9 cıktımm cumaya kadar degışir biliyorumm ama mutlu oldum yanıı vee regl oldumm

dalokı neler gecmış basından cnm benımm ne yasadıgını sen daha ıyı bılıyorsunnn nasıl davranacagınıda sen daha ıyı bılırsın cnmm allah kolylık versınn :KK50:

X