Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hanımlar....

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ.........3MELEGMVAR.....510 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN İKİNCİSİ...........PINAR110..........215 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........BEYZUS...........205 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ....YENA...............200 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN BEŞİNCİSİ........SEMİRAN...........150 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN ALTINCISI........ZEYNEP957........130 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:
HAFTANIN YEDİNCİSİ........ASUMANZEYNEP.120 DAK........:KK64::KK19::KK66::nazar:

KİLO VEREN,SPOR YAPAN VE GAYRET EDEN HERKESİ KUTLUYORUM....:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Tebrikler herkeze bende sporun esamesi bile yok ne yazıkki.

Ben de kilo bildirimimi yapayım :KK43:((

ptesi tartılmıştım en son : 99.100
bu sabah : 98.400
verdiğim kilo : 0.700 gram

gerçi çok bozdum diyeti yine iyi ama ne biliyim insan yine de hızlı gitsin istiyor :KK5:

gerçi çok bozdum diyeti yine iyi ama ne biliyim insan yine de hızlı gitsin istiyor :KK5:

Canım haftaya cuma listeye alayım senide ..
Eğer oruç tutmuyorsan öğlene kadar bildirirsin tutuyorsan akşam üzeri bildirirsin..

Son düzenleme:
Bazı sayfaları okuyamadım kızlar ama okuyacağım nasılsınız ben uzunköprüdeyim tek sıkıntım bahçede içinde ondan azcık tırsıyorum o kadar.Ama bahçe organik tarım valla herşey var.Bu arada otobüsle geldim koca otobüste iki tane şişmandık ve ikimizde aynı koltuktaydık piyango gibiydi zor sığıştık valla koltuğa halimiz pek komikti annemlere anlattım çok güldüler kadın seni unutmaz dediler doğru valla bende unutmuyacağım bu yolculuğu.

Selam söyle canım anneciğine ve güzel topraklarıma......
Keyfini çıkar....
Sen boşver otobüsteki şişmanı.Sen şimdilik şişmansın gelecekte ÇITIRRRRRRRRRRRRRRRR....:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK69:

Keyfini çıkar....
Sen boşver otobüsteki şişmanı.Sen şimdilik şişmansın gelecekte ÇITIRRRRRRRRRRRRRRRR....:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK69:

Bencede....Ülkemizde çıtırlar çoğalıcak.:)

Bozsan bile güzel vermişsin canım.

Keyfini çıkar....
İnşallah beyzuş abla söylememmi buralara gelince aklıma geldi hatta sizin oranın tabelasını gördüm keşke buralarda olsaydı dedim.Annemde sana selam söylüyor keşke yakın olsak ne güzel görüşürdük.

Canım haftaya cuma listeye alayım senide ..
Eğer oruç tutmuyorsan öğlene kadar bildirirsin tutuyorsan akşam üzeri bildirirsin..

Benim tartım bozulduğu için kardeşimde tartıldım sabah eve de gece döndüm bu hafta böyle oldu.Oruç tutamıyorum malesef.Haftaya bildiririm öğlene kadar umarım.Zaten pek verdiğimde söylenemez ya kiloları :)))

Bu Ayşeciğe benden .......

Yukleresim.com
Süper valla bayılıyor zaten barbielere prenseslere yarın gösterticem ona burdan gelenlere bayılıyor zaten zilli inşallah bayrama kadar 1 kilo daha verir bugün evde annesinden gizli yarım kase reçeli hüpletmiş ama heralde o kadarda olur artık biz bile kaçırıyoruz annesi kızmış onada gitmiş masanın altına saklanmış yavlum.

Benim tartım bozulduğu için kardeşimde tartıldım sabah eve de gece döndüm bu hafta böyle oldu.Oruç tutamıyorum malesef.Haftaya bildiririm öğlene kadar umarım.Zaten pek verdiğimde söylenemez ya kiloları :)))

700 gram vermişsin azmı.? Onlar birikecek kocaman rakamlar olacak.:)

Süper valla bayılıyor zaten barbielere prenseslere yarın gösterticem ona burdan gelenlere bayılıyor zaten zilli inşallah bayrama kadar 1 kilo daha verir bugün evde annesinden gizli yarım kase reçeli hüpletmiş ama heralde o kadarda olur artık biz bile kaçırıyoruz annesi kızmış onada gitmiş masanın altına saklanmış yavlum.

Canım benimm kıyamam ben kuzuya..Çok üzüldüm inan.:KK59:.Biz koca insanlar nasıl zorlanıyoruz,darlanıyoruz,isyan ediyoruz o minicik daha..
İnşallah verir kilolarını ve bir daha kilo problemi yaşamaz..

X