Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben en çokta eşime rezil olmaktan bıktım.Gerçekten çok iyi ve anlayışlı ne istesem yardımını esirgemiyor,her akşam sahile yürüyüşe bile çıkarıyor,tutturdum reebok bacak ve kalça sıkıştıran yürüyüş ayakkabısı diye estyone mu ne öyle bişi bu akşam yüzümü asık görünce netten gir hadi bakalım nerdeymiş filan dedi hemen.

Mesleğim güzel ama inanılmaz stresli malesef.Tiyatro desen sigorta yok,para düzensiz zor yani...

Allah iki çocuğuna ve sana ha bide eniştemize (varsa bilemiyorum tabi) uzun ve sağlıklı ömürler versin canım.Ben de çok memnun oldum tanıştığıma.

İyi dileklerin için amin diyorum.. cümleten inşallah..
16 senelik evliyim canım ..kilolarım konusunda bu kadar gevşek olmamın sebebi birazda sevgili kocam yüzünden sürekli sen her halinle güzelsin,boş ver ye noolucak,amaaan ölümlü dünya..Diyerek zaafım olan yemeğe karşı dur dememek bahanem oldu söyledikleri..:)

Hiç böyle yanlış algılarım yoktur canım....Nasıl istersen öyle hitap et...

Gencim dimi....:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:Teşekkürler çok zarifsin...

Ben sana ve zeynebe her daim çıtırsınız diyorum boşunamı diyomuşum bak bilimsel olarakta onaylanmış..:)

3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)

sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim

oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))

yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.

Süüper çok sevindim..Harikaaa.:KK9::KK9:

ablacığım ben yarın sabahtan itibaren yokum. onun için kilo bildirimimi bugün yapiim:KK66:

kilo bildirimim;
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1,200 kg
:) ehhh geçen hafta hiç veremeyince bu hafta buna şükür diyorum:KK66:

zaten ramazanı aynı bile bitirsem almadan şükredicektim:KK66: bu arada @BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok yine maalesef:KK43:(

haftaya söz veriyorum en azından bi 150 dk olucak:KK66:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ablacığım ben yarın sabahtan itibaren yokum. onun için kilo bildirimimi bugün yapiim:KK66:

kilo bildirimim;
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1,200 kg
:) ehhh geçen hafta hiç veremeyince bu hafta buna şükür diyorum:KK66:

zaten ramazanı aynı bile bitirsem almadan şükredicektim:KK66: bu arada @BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok yine maalesef:KK43:(

haftaya söz veriyorum en azından bi 150 dk olucak:KK66:

tebrik ederim cnm devamı gelicek inş. :)

teşekkür ederm yenacım devamını getirebilirim inş. :))

merhabalar nasılsınız ben geldim sabah hastaneye gittim kolesterol kan tahlili verdim öğleden soraa alacağım müthiş de saçlarım dökülüyordu tahlillerle anlaşılacak neyim eksilmiş ordan da diyetisyene gireceğim kendisi arkadaşım olur artık dostlarımı arkadaşlarımı diyetisyenlerden seçmeye karar verdim napim bu bizim hayat şeklimiz olacaksa diyetisyende hemen yanımda olmalı bakalım ne olacak gerçi kendi diyetisyenimle de 5 eylülde randevum var ama kolesterol tahlilini oda istemişti yaptırmamıştım şimdi hem buna gösteririm hem o na bakalım ne çıkacakk 2.30 da alacağım kan verdim geldim
tşk ederiz cnm sağolasın ben hastayım ya dudağımda uçukladı boğazım acıyor ramazan ramazann sana da geçmiş olsu n dikkat et

ayşecimmm güle güle gitt:KK5::KK5::KK5:

Semirancığım geçmiş olsun canım...

Sanırım misafirler için koşuştururken terleyip üşüttün.Bademciklerin yeri iltahaplandı..Umarım kısa zamanda geçer.Acil şifalar...

ablacım sorma ne olduğunu anlamadım birde hasta moduna girdim tşk ederim bugün daha iyiyim ....

merhabalar nasılsınız ben geldim sabah hastaneye gittim kolesterol kan tahlili verdim öğleden soraa alacağım müthiş de saçlarım dökülüyordu tahlillerle anlaşılacak neyim eksilmiş ordan da diyetisyene gireceğim kendisi arkadaşım olur artık dostlarımı arkadaşlarımı diyetisyenlerden seçmeye karar verdim napim bu bizim hayat şeklimiz olacaksa diyetisyende hemen yanımda olmalı bakalım ne olacak gerçi kendi diyetisyenimle de 5 eylülde randevum var ama kolesterol tahlilini oda istemişti yaptırmamıştım şimdi hem buna gösteririm hem o na bakalım ne çıkacakk 2.30 da alacağım kan verdim geldim
ablacım sorma ne olduğunu anlamadım birde hasta moduna girdim tşk ederim bugün daha iyiyim ....

geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz tahlillerinde
saç dökülmesi için tsh serbes t4 falan da baktırsaydın keşke :)

Kaç kez denedim ama inanılmaz yeteneksizim bu konularda.Ben bakarak anlayanlardanım okuyarak talimatlarla yapamıyorum malesef.Evdeki beyaz eşyaları bile önce eşim kullanır bana gösterir öyle kullanırım,o derece yani.

Beyzuş bu arada 10 dk buralar damısın?Ancak o zaman cevaplayabiliyormuşum mesajını.

Efsunlu mesleğinle ne kadar ters orantılıymış yeteneksizliğin..:)
PEki oyun için ezberlemen gereken metini nasıl aklında tutuyosun,birimi anlatıyo sana.?

Semirancım ,umarım değerlerin nromal çıkar..benimde bu sıralar feci dökülüyor saçlarım..

sen birde çok stres oldun ev taşıma işinde çok ani oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..

resimlerin boyutları büyük gelio sanırım. ekleytemedim bi türlü:) neyse artık çıkmalıyım. gelince yine bakarı artık:KK66:

hayırlı günler diliyorum herrkese:KK66:

geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz tahlillerinde
saç dökülmesi için tsh serbes t4 falan da baktırsaydın keşke :)
ne bilim cnm dedim işte bakalım neler yaptırdı tahlilleri verdim bişiler dedi dr şundan şundan olur dedi ama adam mır mır konuşuyordu uraşmadım neyse bakalım olmazsa samsunda yeniden giderim
Semirancım ,umarım değerlerin nromal çıkar..benimde bu sıralar feci dökülüyor saçlarım..

sen birde çok stres oldun ev taşıma işinde çok ani oldu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum..
evet ya çok ama çok dökülüyor yenacım bir görsen banyoda hele saçlarım resmen elime geliyorrr normalden fazla dökülyor stres oldum aşırı derecede haklısın bakalım

Yena,

Bronzlastim evet ama tabii ki cocuklar yanmasin diye onlari kollamaya calismaktan... Yoksa tahmin edersin, sezlonga bir saniye bile uzanip arkama yaslanmisligim yok!!!!

Ayse girisimini tebrik ediyorum... Sabrin sonu selamet... bende bu hafta bir oynama olmayacak gibi duruyor.. Yani su anda ayni kilodayim umarim Yarin terazim cosar....

ayse girisimini tebrik ediyorum... Sabrin sonu selamet... Bende bu hafta bir oynama olmayacak gibi duruyor.. Yani su anda ayni kilodayim umarim yarin terazim cosar....

saol cnm benim inş. Devamı gelir diye umuyorum
allahım yüzümü kara çıkarmaz inş. Bu sefer

İyi dileklerin için amin diyorum.. cümleten inşallah..
16 senelik evliyim canım ..kilolarım konusunda bu kadar gevşek olmamın sebebi birazda sevgili kocam yüzünden sürekli sen her halinle güzelsin,boş ver ye noolucak,amaaan ölümlü dünya..Diyerek zaafım olan yemeğe karşı dur dememek bahanem oldu söyledikleri..:)

Ben sana ve zeynebe her daim çıtırsınız diyorum boşunamı diyomuşum bak bilimsel olarakta onaylanmış..:)

Süüper çok sevindim..Harikaaa.:KK9::KK9:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim eşimde hep aynısı yaptı beni kırmamak ,üzmemek adına çünkü bazen dile getirdiğinde küstüm ,kırıldım halbuki bana canım biraz dikkat etsen dediği çok olmuştur, ben her defasında beni beğenmiyorsun demek artık demişimdir, eşek kafam adam seni tatlı dille uyarıyor ki ben hep kontrol et derim ,sonra küserim suçu varmış gibi....
ama artık yoooooooook kocişimin yanına çok daha yakışacak biri olmam gerek eskisi gibi.... bunu dediğimdede bana kızıyor sen zaten güzelsin diyor ama ben biliyorum hiçte öyle değilim, hormonlarımı suçluyor lohusalıktan çıktığım için ama yokkkkkkkkk asıl suçlu benim,

saç dökülmeniz diyettende kaynaklanıyor olabilir bayanlar o nedenle destekleyici vitaminler falan kullanabilirsiniz ya da drunuza sorun :)

ayşecim azmini tebrik ediyorum :KK9:
seni daha yeni tanıdım ilk günlerimde bezmiş bir ayşe tanıdım ama şimdi süper ayşe karşımdaki :)))):KK8:

neyse çıkmadan kese biçe 2 yakın resim eklyebildim:) ama bu boyutlarla ilgili nasıl ekleyebilirim diğer resimleri bana bi bilgi verirseniz gelince hallederim:KK66:

semiranım çok geçmiş olsun. inşaAllah bi problem çıkmaz:KK66:

herkese iyi günler kızlar:KK54::KK54:
yenacım kızına geçmiş olsun benim büyük kızım da aynı seninki gibi içemiyordu hap büyük uğraşlardan sonra artık başardı alışır senin kızda artık şurup yazmıyorlar büyüdüler
semirancım geçmiş olsun canımmm önemli bişey çıkmaz tahlillerden inşallah canım :KK16::KK16::KK16:

3meleğimvar seviyorum seni:))))
sayende öyle bi gaza gelmişim ki dün eve gittim
oruç değildim
taze fasulye 2 dilim kepek ekmek ve yoğurt yedim
1 saat sonrada çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

sonra eşimle iftarda 1 tas cacık yedim sadece (midemde yanmaya çok iyi geliyo serin serin) (ara öğün saydım onuda)

sonra çay yaptım çekirdek canavarı olan bana eşim gitmiş büyük boy çekirdek almış
sürpriz yapmış güya aklı sıra ee çok seviyorum haklı adam
diyoki bide aldığını sylemiyo çekirdek alım gidim yok alma yemicem dedim
dondurma alım dedi ki hiç bir zmn hayır demediğim için yok dedim
sahile inelim yiyelim dedi yok dedim :))
sonra gitmiş içerde aldıgı çekirdeği koymuş tabağa gelmesin mi sırıtıyo bide uyuz kocam benim

oturdu karşıma yiyo
rüzgar estikçe öyle gzl koktuki anlatamam ama ben yemedim zorla bitane kırmış içini getirdi
al da bi tarafın şişmesin diyo bana :))

yani sonuç itibari ile gzl bi gündü yemek ve spor açısından devamı gelicek sizlerinde varlığı ve desteği ile inş.
INSALLAH

çok sevindim aysecim ayrica iradenden dolayi tebrik ederim seni bak gordunmu hersey dusunce de bitiyor pozitif dusun biz senin yanindayiz yuruyuse gelince insallah hergun 30dk da olsa yaparsin eminim faydasini goruceksin eger oruç tutamiyorsan aksam yemeklerini erken ye ben ramazandan once oyle yapiyorsum bura saati 6yada 7den sonra bisey yemiyorum sadece sinirsizz suuu çok faydasi oluyo inanbana yuruyus gibisi yok
bende seni seviyorumm:KK16::KK16:

semirancım samsunda ki evi demi taşıdın sen hayırdır

evet cnm samsundaki evi taşıdım bazı sorunlar oldu bir üst kata taşındım iyi kötü yerleştirdik döndük annemle çok yorulduk ama annem daha fazla yoruldu garibim sıcak bir taraftan zaten yorgundu tamamen dağıldı henüz kendimize geldik inan hala da atamadık ama

X