geçmiş olsun. Herhalde dediğin gibi denizdendir
hem su kaçıp ardındanda rüzgarı yediyse ondan olabilir. Inşaallah önemli bişiii çıkmaz
ayyy canım yaa yavruşlarına nazarmı değdi ne:) halbuki bol bol maşaallah demiştik
yer yatağı tabiikide rahatsız olur. Yatamaman çok normal hayatım
bi gecelik koltuklarınızda yatsaydınız:) yavrularına geçmiş olsun. Eşinede hayırlı yolculuklar sağlıkla gidip gelsin inşaallah..
10- 15 lokma tatlısımıııııııı!!!!!
Ne yapıosun sen arkadaşım!!!
Bak bakıyorum arada çikolata filan hergüne bişey veriyosun kendine.. Tmm emziriyosun arada ye ama bu ne yaa 10 - 15!!!
Olmaz hadi en fazla 2-3 de dur demeliydin kendine.. Nasıl gitti elin 15 taneye... Aklım kalıcaana kilomda kalsınmı diyosun yani:) olmaz arkadaşım bööle olmaz. Bi ısırıkla, bitaneyle bırakmayı düstur edinmemiz lazım
denenip görülen bi tecrübe olarak kesinlikle ama kesinklikle az yemekle de kilo verilmiyor!!!
ölçüyü tam belirlemek lazım olması gereken bu!! Az yiyince bağırsaklar düzgün çalışamıyor, metabolizma yavaşlıyor. Haliyle kilo verme de yavaşlıyor. Mesela kalorisi çok olanları azaltıp ana yemeklerimizde salata ve haşlannmış sebzeye boool bol ağırlık vermeliyiz. Hatta ben ne zaman ki patlayana kadar doyarak yiyosam yemeklerimi o zaman harika sonuçlar alıyorum cuma bildirimimde:) ama tabiiki öğünlerimde hep salata doluluğu,haşlanmış sebze doluluğu ara öğünlerimde boool bol sebze ve 2-3 fındık, ceviz bolluğu ile.. şu anda ramazandayız tabii düzen farklı ama kesinlikle dediğim gibi ne zaman ki tıka basa doyup kalktım işte ozaman çok güzel sonuç aldım. Yanii arkadaşım aç kalmak zayıflamayı yavaşlatıyor.. Sonuç bu:)
iyi bak sevindim canım seni üzen olaylar bir bir düzeliyor
midende düzelir inşaallah sıkıntılar gidince
sen kalbi çok temiz, çok iyi niyetli birisin. Allah bu iyi niyetinin karşılığını kat kat mükafatlandırsın inşaallah
geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce rahata kavuşursun
canım kamerayı çoğu zaman unutuyorum yaa
annemde çok kızıyor
neler neler okuyor, nasıl oyunlar yapıyor ama işte sürekli elimin altında olması lazım kameranın:)
kesinlikle çekmem lazım. Ama bizim kameranın kart atma huyu var:) bozuldu ve yine biz uyuşuklar bi tamir ettirmiyoruz
kartı tutan yayoı bozulmuş kartı atıp duruyo haliyle de çekmemize engel oluyor
ama yaptıralım yanii ennnn kısa zamanda
bu arada sorma benim eşimde hem kabağın girdiği yemekleri yemez:) en sevdiği yemeği yapsam içine kabak doğrasasm hemen " kabaklar yemeği bozmuş hayatım" diyo ve yemiyoı:)
ve o da zayıflama çabasına başladı:) çünkü ben ondan 6-7 kilo fazla iken şimdi 2 kilo net eksik çıkıyorum:) baktım pideyi azaltmış:) suyu bol içiyo:) ama çaktırmıyoda akıllı:) ne var sanki beraber yapsak diyeti ben bayılırım vala:)
erkeklerin hızlı kilo vermelerine gelince: Gün içerisinde bizden daha fazla hareketli olmalarını göz önüne alırsak, metabolizmalarının hızlı çalışmasını göz önüne alırsak, eee bide azıcık, ekmeği, şekeri kıssalar tamamdır onlar için:)
benim eşimde bi ara tek öüğünle zayıflamaya çalışıyordu. Ve hayret ki başarıyorduda:)
ama şimdi anlattım ona reflüsü var 2 saatte bir ağzına ufak tefek bişeyler at mutlaka metabolizmanı çalışkanlaştırırsın diye
ramazandan sonra öyle devam edicek:)
ayyy çok yazdım kollarım yoruldu ya:)
hayatıom bu ne böyle uffff ziyafet varmış sende cuma günü yaa:) tüh cuma günü ilkokul arkadaşlarımla iftar yemeğimiz olmasa bende çat kapı gelirdim sana
ana yemek olarak basit bişiii düşün bari çok yoruluyosun zaten
mesela hazır kasap köfte al, ya da hazır kuzu şişler var fırının ızgarasında onub yapabişlirsin
ne biliim yani bu kadar çeşide etinde kolay bişiii olsun yani
ya da şey yaaap biftek al tencerede çok hafif sosla boool bol pişir onları. Burasında eziyet yok nasılsa. Kendi kendine pişicek
sonra al onları fırın tepsisine domates, biber filan koy bide kaşar rendele offff nasıl canım istedi yarına yapsammı yaa:)
bence kuru fasulyeni kesin yap bu arada jestin hoşlarına gider:) ama eltinin de sevdiği bişiii yap yazık ona da:)