Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evt semirancım az kaldı valla gel biran öncede buluşalım artık gerçi eylül ayında işbaşı yapcaz ama napalım sağlık olsun

canım menün gayet güzel ben begendim benimde bugün iftarda yediklerime gelince
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav
5 köfte
salata
kavun
2 saat sorada dondurma yarın diyetisyen günüm bakalım kaç kilo oldum

az kaldı cnm geliyorum bayram sonu ben de başlıyorum ama olsun buluruzz bir vakit hafta sonları boşum ben hafta içide 4 ten sora boşum buluşuruzz öptm seni bu arada merve ablama kocaman slm larr öpüyorum onu daaa:KK54::KK54::KK54::KK54:
merhabalar beyzuş ablacım yenacımmmm nasılsınız fıstıklarrrr:KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::79::79::79:

BEYZUŞŞŞŞ hanım nasılsıınız.:KK1::KK1::KK16:.

İyiyim canımmmm.Hanım hanım oturuyorum...

Sen nasılsın canım...Pazar günün nasıl geçti...

Ben bu gün çok yoruldum...Bu gün pazarımız kuruluyor..Sırf yürüyüş olsun diye arabasız gittim.Aslında gidilebilir uzaklıkta ama oruçluyum diyemidir;yoksa pazarda çok dolaştım diyemidir nedir çok yoruldum.Arada bir yerlere oturmayı düşündüm ama kalkması zor gelir diyede oturmadım...
Gölge yerlerden ve sakin sakin gidip geldim.Gidiş geliş 1 saat sürdü.1 saatten fazlada pazarda dolaştım.Her şeyi elledim;fiyatını sordum..Zevk işte...
Ala ala 2 fular,1 kg üzüm,1 kavun aldım.Anlayacağın attığım taş ürküttüğüm kurbağalara değmedi ama sonuçta yürüyüşümü yaptım...Şimdi bacaklarımın hafif ağrısına katlanarak oturuyorum.Çayımı hazırlıyorum.....

az kaldı cnm geliyorum bayram sonu ben de başlıyorum ama olsun buluruzz bir vakit hafta sonları boşum ben hafta içide 4 ten sora boşum buluşuruzz öptm seni bu arada merve ablama kocaman slm larr öpüyorum onu daaa:KK54::KK54::KK54::KK54:
merhabalar beyzuş ablacım yenacımmmm nasılsınız fıstıklarrrr:KK54::KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::79::79::79:

İyiyim canım..Sen nasılsın.Biraz dinlenebildin mi?

banucum (ceco) evlilik yıldönümünüzmü Allahım bir ömür boyu sağlık mutluluk versin inş nice senelereeee cnm benim:KK54::KK54::KK54::KK54:
ben de yediklerimi yazayım
iftar: 1 kocaman bardak su
1 kepçe çorba
1 kase salata
1 kaşık patlıcan oturtma
2 kaşık taze fasulye
2 parmak pide
ara : çay ve közlenmiş mısır dışarıdaydım ve yanımda diyetisyen bir arkadaşım vardıııı ona rağmen yedim güzel bir geceydi bol bol yürüdük sohbet ettik diyet konuştuk azmime hayran kaldığını anlattı güzel samimi bir gece geçirdim yine tekrarlıyacağız inş
sahur: birazdan yiyeceğiz 1 tost peynirli(elim kadar elimde orta büyüklüktee keşke daha büyük olsaydı diyetisyenim ole yazmış yaaa:KK60::KK60::KK60:) 1 bardak ayran domates salatalık biber olacak sora kuran okuyacağım kısmetse namaz kılar yatarımm:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
İyiyim canım..Sen nasılsın.Biraz dinlenebildin mi?
tşk ederim ablacım dinleniyorum işte evden çıkmıyor bütün gün ama hala her yanım hamlamış yatarken anlıyorum 3 gündürde annem mobilya aldı eskileri kaldır tabi evde yoktu yanımdaydı oraları temizle geleni yerleştir burda da rahat durmadım anlayacağınızzz ama iyiyim keyfim yerindee saolasınn
MErhaba semirancım,iyiyiz sen nasılsın...

merhabaa Allahım iyiylik versin daimi olsun inş ben de şükür iyiym herşey yolunda :KK54::KK54::KK54:

İyiyim canımmmm.Hanım hanım oturuyorum...

Sen nasılsın canım...Pazar günün nasıl geçti...

Ben bu gün çok yoruldum...Bu gün pazarımız kuruluyor..Sırf yürüyüş olsun diye arabasız gittim.Aslında gidilebilir uzaklıkta ama oruçluyum diyemidir;yoksa pazarda çok dolaştım diyemidir nedir çok yoruldum.Arada bir yerlere oturmayı düşündüm ama kalkması zor gelir diyede oturmadım...
Gölge yerlerden ve sakin sakin gidip geldim.Gidiş geliş 1 saat sürdü.1 saatten fazlada pazarda dolaştım.Her şeyi elledim;fiyatını sordum..Zevk işte...
Ala ala 2 fular,1 kg üzüm,1 kavun aldım.Anlayacağın attığım taş ürküttüğüm kurbağalara değmedi ama sonuçta yürüyüşümü yaptım...Şimdi bacaklarımın hafif ağrısına katlanarak oturuyorum.Çayımı hazırlıyorum.....

PAzarda gezmek çok zevkli ama taşıması zor uzak olunca..Neyse sen fazla bişey almamışsın..
bizde pazara gittik ama gidip alışveriş yapıp dönmemiz bir oldu eşimle gittim hiiç istemiyorum onunla gitmeyi zaten hem pahallı ürünleri alır hemde çabucak hiiç dolaşmaz..Çocuklar arabada kaldı biz hemen alıp çıktık...Kayınvaldemdeydik akşam,hem pazar hem market alışverişi aceleye geldi...

İftarda yediklerim:4 kaşık kıymalı patates,3 kaşık kuru fasulye piyazı,2 kabak mücver tavada kızarmış maalesef..2 dilime yakın pide..
Karışık kızartma yapmıştı kayınvaldem onlardan hiiç almadım tatlı yemedim.:) hemde en sevdiğim tatlıydı kalburabastı ama yine yemedim..

hadi bana müsadeee ben de gidim elim kadar tostumu ayranımı yapayımm öptm sizleriiiii mucuk mucukkkkkkkk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71::KK71::KK16::KK16::KK16:

PAzarda gezmek çok zevkli ama taşıması zor uzak olunca..Neyse sen fazla bişey almamışsın..
bizde pazara gittik ama gidip alışveriş yapıp dönmemiz bir oldu eşimle gittim hiiç istemiyorum onunla gitmeyi zaten hem pahallı ürünleri alır hemde çabucak hiiç dolaşmaz..Çocuklar arabada kaldı biz hemen alıp çıktık...Kayınvaldemdeydik akşam,hem pazar hem market alışverişi aceleye geldi...

İftarda yediklerim:4 kaşık kıymalı patates,3 kaşık kuru fasulye piyazı,2 kabak mücver tavada kızarmış maalesef..2 dilime yakın pide..
Karışık kızartma yapmıştı kayınvaldem onlardan hiiç almadım tatlı yemedim.:) hemde en sevdiğim tatlıydı kalburabastı ama yine yemedim..
Hah işte ;ben bu yüzden hep yalnız giderim.Rahat rahat dolaşmak için..Pazarda dolaşırken bir şarkılar söylerim içimden şaşarsın.Ne bu keyif diye...
İftarın çok güzel olmuş canım...Afiyet olsun...Tatlı konusundaki başarını ayrıca kutluyorum...

beyzus abla çay mı içiyorsunnnn:KK61::KK61::KK61:

İçiyorum canım.Buyrun beraber içelim...
Çaysız olamam.Hem iftar hem sahurda içiyorum SEMİRANCIĞIM...
Güzel bir gün geçirmişsin;ne güzel...Keyfini çıkar...

bugün ne çay içtim anlatamam..Şu an karnımdan lıkır lıkır sesler geliyor.:))
Şimdide su içiyorum..Bugün çok susamıştım felaketti bir türlü zaman geçmiyordu..:)

bugün ne çay içtim anlatamam..Şu an karnımdan lıkır lıkır sesler geliyor.:))
Şimdide su içiyorum..Bugün çok susamıştım felaketti bir türlü zaman geçmiyordu..:)

Oruçlu iken hareket halinde olmak çok susatıyor gerçekten;evde dibek gibi oturunca sorun olmuyor pek..
Ben de çok susadım;meyvayla aram olmadığı halde kavunları yuvarladım ;iyi geldi...

Oruçlu iken hareket halinde olmak çok susatıyor gerçekten;evde dibek gibi oturunca sorun olmuyor pek..
Ben de çok susadım;meyvayla aram olmadığı halde kavunları yuvarladım ;iyi geldi...

Meyve hiiç yiyemiyorum ramazanda..Gündüz çok canım çekiyor akşam olup soğuk suları içince aklıma dahi gelmiyor...

Beyzuşum somali haberleri ne iç acıtıcı değilmi.? dün gazetede bir kare ağlamama sebeb oldu baktım kızımda ağlıyor..:KK43:.

HAni emin olsam yardımların ulaşıcağını fitreyle birilikte biraz daha yardım yapılabilir.

Son düzenleme:
YENACIĞIM;

Dün ramazan eğlencelerinin olduğu yerde satış standlarından yöresel giyimli bir bebek aldım.Biliyorsun bebek kolleksiyonumu.
Kayseri'nin Soğanlı yöresi bebekleriymiş.Halk eğitim merkezinde bebekleri yaptıran öğretmen satıyordu;yapanların adına.
Standa nasıl gözlerimin içi gülerek gittiysem adam hemen bir tane uzatıverdi,ben hiç bir şey söylemeden.Abla bak kucağında bebeği de var dedi.Ohhh anneanne oldum deyip attım poşete..
Sonrada güldük eşimle beraber halime.
Hiç unutmam üniversitedeyken ayakkabı almam gerekirken koca bir bebek alıp gelmiştim eve.O zamandan belliydi ne olacağım....

Meyve hiiç yiyemiyorum ramazanda..Gündüz çok canım çekiyor akşam olup soğuk suları içince aklıma dahi gelmiyor...

Beyzuşum somali haberleri ne iç acıtıcı değilmi.? dün gazetede bir kare ağlamama sebeb oldu baktım kızımda ağlıyor..:KK43:.

HAni emin olsam yardımların ulaşıcağını fitreyle birilikte biraz daha yardım yapılabilir.

Hiç sorma canım...İçim acıyor...Taa en derinden biryerler sızlıyor...
Çocukların aç olması....Bundan daha acı bir şey;ancak onların hakka gitmesidir herhalde....
Biz fitremizi gönderdik canım;aynı zamanda iftar vererek yapacağımız masrafıda onlara gönderdik.Allah kabul ederse...
Diyanet hesabına yatırdık.En güvenli orasıdır diye düşündük.....

YENACIĞIM;

Dün ramazan eğlencelerinin olduğu yerde satış standlarından yöresel giyimli bir bebek aldım.Biliyorsun bebek kolleksiyonumu.
Kayseri'nin Soğanlı yöresi bebekleriymiş.Halk eğitim merkezinde bebekleri yaptıran öğretmen satıyordu;yapanların adına.
Standa nasıl gözlerimin içi gülerek gittiysem adam hemen bir tane uzatıverdi,ben hiç bir şey söylemeden.Abla bak kucağında bebeği de var dedi.Ohhh anneanne oldum deyip attım poşete..
Sonrada güldük eşimle beraber halime.
Hiç unutmam üniversitedeyken ayakkabı almam gerekirken koca bir bebek alıp gelmiştim eve.O zamandan belliydi ne olacağım....

Ohhh ne güzel koleksiyonun bayağı genişliyor..Senin evine glelen kız çocuklar yaşadı desene..Ama insan kıyamaz oynatmaya değilmi onları.:)

Ohhh ne güzel koleksiyonun bayağı genişliyor..Senin evine glelen kız çocuklar yaşadı desene..Ama insan kıyamaz oynatmaya değilmi onları.:)

Kız çocuklu misafir gelince;çoğunu saklıyorum.Bozulmayacak gibi olanları bırakıyorum.
Oynasınlar çocuklar yeter ki bozmasınlar...
Benim Ege bebekleri kıskandımı;yoksa sırf yaramazlık olsun diyemi çözemedim.Bu gelişlerinde bir ara büyük bir bebeğimin üzerine resmen kuş gibi tünemiş ve boks antremanı yaparken yakaladım..
Kızamadım gülmekten;tünemiş hali çok komikti.Bir taraftan etrafı kolluyor bir taraftanda bebeğe gömüyor yumrukları....

Hiç sorma canım...İçim acıyor...Taa en derinden biryerler sızlıyor...
Çocukların aç olması....Bundan daha acı bir şey;ancak onların hakka gitmesidir herhalde....
Biz fitremizi gönderdik canım;aynı zamanda iftar vererek yapacağımız masrafıda onlara gönderdik.Allah kabul ederse...
Diyanet hesabına yatırdık.En güvenli orasıdır diye düşündük.....

Allah kabul etsin canım..eşimde öyle dedi en güvenilir diyanet hesabı diye...benim çekingem Somalideki çetelerin yardımlara engel olması ama sanırım tr den giden yardımları kabul edeceklermiş...

Kız çocuklu misafir gelince;çoğunu saklıyorum.Bozulmayacak gibi olanları bırakıyorum.
Oynasınlar çocuklar yeter ki bozmasınlar...
Benim Ege bebekleri kıskandımı;yoksa sırf yaramazlık olsun diyemi çözemedim.Bu gelişlerinde bir ara büyük bir bebeğimin üzerine resmen kuş gibi tünemiş ve boks antremanı yaparken yakaladım..
Kızamadım gülmekten;tünemiş hali çok komikti.Bir taraftan etrafı kolluyor bir taraftanda bebeğe gömüyor yumrukları....

Canım kesin kıskanmıştır..Seni çok seviyor ya kim bilir aklından neler geçmiş...Kızımın birtane bez bebeği var adı çilek,hani şu uzun bacaklı olanlardan bir ara çok modaydı..Mesela barış çileği kıskanıyor ablasından..:)sen bunu yatağının üstüne koyma aba ,bunu at diyomuş..:))

Son düzenleme:
X