Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ramazanda diyet olmuyor canım ,bende senin gibi her istediğimden yiyiorum tabi çok az olmuyor emziriyorum çünkü benim hedefim büyük kilolar vermek değil şimdilik, emzirmeyi bıraksın asıl o zamangörün siz beni :)))))
bendede pko var ya ondan mı oldu bu kilolar bilemiyorum ki :KK43:

allah bagıslasın ne kadarlık bebeğin pko insülin direnci ile birlikte olusuyormus birbirleriyle baglantılı yani insulın direncim ,çin ilac kullanıyorum pko içinde dogum kontrol hapı

allah bagıslasın ne kadarlık bebeğin pko insülin direnci ile birlikte olusuyormus birbirleriyle baglantılı yani insulın direncim ,çin ilac kullanıyorum pko içinde dogum kontrol hapı

sağol canım allah razı olsun 3. ayımızı yeni bitirdik daha çok küçüğüz teyzesi :)))
valla bende pko falan yoktu nerden çıktı nasıl çıktı anlamadım, insülin direnci bendede mi var şimdi yani bunu da öğrenmiş oldum :)
ne diyelim kiloyla gider inşalalh pkomuzda

ya kızlar siz nerden aldınız allah aşkına ben güllaca bayılırımmmmmmmmmm:KK56:
sütlü her tatlıyı severim ben şerbetlilerle aram hoş değildir :)

bende bugün sabah 7ye kadar emzirdim ,sonra babasına bıraktım ben yatacağım sen ilgilen dedim sağolsun uyandırmamış ve ben danası 12ye kadar uyumuşum :)))

eee durum böyle oluncada kahvaltı yapamadım dünden kalan 3 kaşık bulgur pilavı vardı onu yedim yanında hiçbir şey yemedim......

sonra evi sil süpür, ütü falan derken yemediğim aklıma geldi gittim 4 erik, 1 kase tarçınlı yoğurt yedim :)))

akşamada kabak -biber dolması yaptım 3-4 tane yerim ,yanına da yine yoğurt.....

ben bugün ekmek hiç yememişim hoş pek aramam zaten ,listelerimi kaç gündür görüyorsunuz yemiş miiyim yoooooooook ...

tatlı konusuna gelince eşm dünden lokma diye tutturdu alırsa valla 3-4 lokma yerim :) dayanamam tatlıya ya

Lunaacım işlerin nasıl,yoğunluk devam ediyormu..?

semiran merhaba canım..:80:
iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmm :KK54:
iyi geceler
yenacım tebrik ederim iradenden dolayı seni canım:KK9:
civcivim öyle buluşcaz tanışcaz felan diyosun kıskanıyorum ben sizi yaaaaa:95:
bu arada ben ramazanda kilo vermemeyi göze aşmıştım ama öyle olmayacak sanırım fazla yiyemiyorum çabuk doyuyorum zaten su içince şişiyorum hemen menüme bakın bi
sahur
2 kaşık müsli 3 kaşık k flakes süt
iftar
4 kaşık sebzeli et sote 1 dilim ekmek kadar pide salata
teravihten sonra üzüm yedim
asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:
Sari-civcivim burda özelimiz kalmıyor..artık bir aile olduk..eşimim beyninde iki damar tıkalı..şu an alzhimer başlangıcı var.ilaçlarla ilerlemesini durdurmaya çalışıyoruz..
aşağı yukarı 8 sene oldu.ama son 5 sene bayağı ağırlaştı..hiç yürüyemiyordu..şimdi
kendi başına gitmeye başladı.bugün oruç tutmadım.uyanık kaldım..o korku bana yetti.
e-5 bizim evden 300 metre aşağıda..ya oraya gitmeye kalksaydı..neyse atlattık.bugün elimden tutarak gitmek istedi..komşulara tembihledim..göz kulak olsunlar diye..
ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman da
sağol ablacım bende seni çok seviyorum bayramdan sonra o tarafa yolum düşebilir seni görmeyi çok isterim ....evet ablacım beklemek çok zor...nasıl özledim yavrumu anlatamam pazartesi izin aldım işe gitmeyeceğim oğluşumu karşılayacağım En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inş
slm topiğimizin güzel yürekli tatlı insanları dünden bu yana 30 sayfadan fazla okumuşum geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bende bu mübarek günde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum cuma günü güzel bi bildirim yapamamıştım ama bu sabah tartıldım 76.6 geldim acaiyp mutlu oldum valla iki gündür sahur yapmıyorum ne yalan söylim sahurda 2 tane hurma ve bol su içiyorum çünkü test ettim onayladım yesemde acıkıyorum yemesemde farkeden bisey yok zaten sahurda yediğim neki kepek ekmeği peynir zeytin oda sabah uyandım zaman yine tokluk hissi vermiyo bana söyle yarım tepsi börek yufka felan yersin o zaman akşama kadar bak nasıl tok kalıyorsun e onuda yiyemediğime göre gerek yok akşam iftar menümü yazim size
1 yada 2 dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba
5 köfte
salata
kavun
gecede sütlü bi tatlı yerim artıkın böyle işte kızlar yarın diyetisyen günüm onun tartı benimkinden 1 kilo eksik onda kesin 75 leri görürüm son 10 kilo allahım yardım et bana ve tüm kilo vermek isteyen arkadaşlarıma annem salı hastayene yatıyo çarşamba ameliyat olcak hayırlısıyla belki cuma bildirim yapamayabilirim yapamazsam aynı yazarsınız fırsat bulursam yaparım ama
cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnn:KK43::KK43::KK43:
Günaydın topiğin güler yüzlü tatlı dilli ceylan gözlü dilberleri :KK66::KK66::KK66:

Umarım bu sabahda hepiniz güne kocaman bir gülümsemeyle uyanmışsınızdır. Ben sırıtık olduğum için 32 dişimi ( yalannnn okadar kalmadı arada boşluklar var yaptırılmayı bekleyen :KK60:) birden gösterdim.
Anamlar burada olduğu sürece normalde giremeyebiliyorum ama bu sabah daha yeni uyanmışlar bende iyi birazdan gelirim dedim :KK60::KK60: az beklesinler.
Dün süt yapsin diye malt içeçeği aldım kendime ilk kez şeftali tadında, tadı fena değil aslında biraz buzlu çay tadı vardı sanki ama gerçektende işe anında yaradığına emin oldum çünkü akşam içtim gece süt sağdığımda her zamankinden biraz daha fazla süt elde ettim. Emziren anneler büyük ihtimalle zaten kullanıyordur ama işte benim gibi sonradan denemeyi isteyenlere tavsiye edeyim dedim.
Kutusu biraya benziyordu bende annemlere yaw şifa niyetine falan dedim anam bir başladı şaşırdın kendini alkolün şifası mı görülmüş diye. Babam desen kız kırarım boynuzunu ( Kafanızı yerine hep boynuzunuzu der :KK60:) alkolikmi yapcağınız çocuğu üstelik mübarek ramazan diye başladı ay ne güldüm :KK60:

Şaka olduğunu anladığında ikiside tabi bana başladılar köpek evlat nasılda işletti bizi demeye bende her zamanki gibi köpek evlat lafını duyunca haw yaptım :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

(Hadi bunla idare edin ben bi koşu gidip malzeme toplim geliyorum gece yine :KK60::KK60::KK60::KK60:)

Özlemcim Rabbim Anneciğine şifa versin umarım bir an önce hiçbir şeyciği kalmaz ve sizlerde rahat bir nefes alırsınız. Tekrar geçmiş olsun cnm

banucum ne çok fanatiğin oldu bacım bunlardan birisi de ben oldum yaz sen zevkle okuyoruz moral depoluyoruz sayende cnm benimm seni seviyoruzz:KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii:nazar::nazar:

nasılsınızz kızlarr
ben orada burda vakıt geçırıyorumm şimdide börek yaptımm bana değil eşime tabii ben börek sevmekii:nazar::nazar:
böregi bana gönder kız bayılırım herşeyden fazla severim .evde küçük kızımla tekiz eşim ikizleri aldı amcalarıyla eminönüne gitti dışarda iftar yapcaklarmış bizde kızımla tek

yağmurgözlüm ablacım sanırım asker yolu gözlemişsin allah kavuştursun ,benim bebeğim daha 3 aylık zamanı gelince bende senin gibi gözleyeceğim inşallah, neredeydi oğluşun ?

ceco canım senin yazdıklarını bende zevkle okuyorum , o kadar akıcı ve espiritüel ki zevkle okunuyor :)))

zeynep ablacım yaşadıklarınız çok zor ama siz çok dirayetlisiniz, valla cennetliksiniz, allah sağlık sıhhat versin,şifa versin, kimseden sizi anlamasını beklemeyin öyle duyarsız insanlar olduk ki hep suçluyuz onlar haklı, ama sizde çok tatlısınız valla :)

sari_civciv kuzucuga geçmis olsun bugun nasil insallah iyidir

yagmurgozlu gozun aydin yarin buyuk gun hasret bitiyor

zeynep957 ALLAH kolaylik versin ablacim RABBIM mukafatini verecektir
esinede ALLAH kolaylik versin

ceco34 çok iyi niyetli,neseli bi insansin senin yazdiklarini okumaya bayiliyorum (rahatsizlik ne demek) her gunun ayri bi macera arkasi yarin gibisin gerçekten:KK60::KK60: TAKIPçINIm

iyiyim cnm şimdi gördüm bazen giriyorum geçmişi okurken çıkıyorum bişi oluyor muhtemelen okurken çıkmışımdır özür dilerimmm :KK54:

asumanım biraz ye bacım pek az olmuş yoğurtlu semizotuda kesin azdır sora hasta olmayasın:18::18::18:

ablacım Allahım eşinize acil şifalar versin size de sabır versin en kısa zaman da

Allahım kavuştursun cnm benimm tüm asker yolu bekleyenleri içinde de sizii inş

cnm benim az kaldı bişi kalmadı Allahın izniyle bitecek inş özlemim de salına salına sahilde yürüyeyeceğizz özledim samsunumuu bennnn:KK43::KK43::KK43:

banucum ne çok fanatiğin oldu bacım bunlardan birisi de ben oldum yaz sen zevkle okuyoruz moral depoluyoruz sayende cnm benimm seni seviyoruzz:KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim kızlar...:KK16::KK16::KK16: ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...

teşekkür ederim kızlar...:KK16::KK16::KK16: ilbatumcum oğlum van'da asker çok şükür bitirdik yarın öğlen yuvaya dönüyor rabbim bütün evlatlarımızı korusun...
ay çok sevindim gözün aydın sen şimdi ona ne güzel mamalar yaparsın benimde kaynım agustos 16 sında gelcek ama anasının yanına gitcek

Yagmurgozlu, sag saglim ogluna kavusursun insallah. bu ortamda asker analarina sabir diliyorum, umarim herkes evladini sevgiyle bagrina basabilsin, kimse evladinin arkasindan aglamasin...

Vatan borcu namus borcu ama evlat da bambaska bisey, o ginler gelince ben nasil dayanicam bilemiyorum....

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım
beyzacım nasılsın çocuklar nasıl
didemim naber canım iyimisin hoşmusun
yağmurgözlü gözün aydın canım askerlilk bitmiş ne güzel
menümü de yazayım
sahur
yoğurtlu semizotu 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna
iftar
analı kızlı çorba bir kase hazır olandan
3 kaşık barbunya 1 kaşık pilav yarım dilim ekmek kadar pide 1 parça tavuk
salata
teravihten sonra bol meyve yemek istiyorum bakalım

Son düzenleme:
selam kızlaarr bu akşam kavınvalideme davetliydik iftara..irademe sahip olabildimmi olamadımmı siz karar verin bakem.bence oldun ama sizin fikirlerinizi daha çok önemsiyorum..

Sahur menüm
10 tane yaprak sarma
1 kase nesfit(yarım çay bardagı süt ile)

iftar menüm
4 yemek kaşığı tavuklu bezelye
1 dilim ekmek kadar pide
5 tane yaprak sarma
2 tanecik minik lokma tatlısı

Tatlının tadına bile bakmayı düşünmüyodum ama kavınvalidem kilo vermemi kıskanmış olacakki illede ye illede ye diye baskı yaptı.bu kadar az yemekle olmaz diyette yapacan yiyecende dedi durdu miletin içinde..bende sırf sussun diye 2 tenecik yuttum:KK37::KK37:

Anam ne yapayım gece nedense çenem düşüyor :KK60:
Sizleri bulmadan evvel her gece yatağa girdiğim an çenem düşerdi eşim tam uyuyacak ya benim uykum yok kalk sohbet edelim derdim oda gece gece ne konuşcaz yat uyu işte derdi. Anlatacak hiç bir şey bulamazsam ( ki gündüz zaten her şeyi konuşuyoruz telde ) başlardım sırf eşimi gıcık etmek için aşkım ilk buluşmamızda ne giydim yok tarih neydi demeye :KK60::KK60::KK60::KK60: Adam fit olurdu bende sırf uykusu kaçsın da benle ilgilensin diye devam ederdim. Ses vermediğinde dürtüklerdim ( ki o arada uyuyor ) pşşt uyuyormusun diye sorardım oda evet uyuyorum dediğinde de eeee ne cevap veriyorsun o zaman derdim :KK60:
Bazen okadar abartırdım ki be kadın susta motorun soğsun derdi :KK60::KK60:

Ya bu arada arkadaşlar aranızda umarım bu yazdıklarımdan rahatsız olan yoktur. Hani ne kız her gece her gece brezilya dizisi gibi bitmeyen maceralarını mı okuyacağız diyen varsa yada nerden çattık bu deliye diyen varsa bilgim olsun çünkü kimsenin canınıda sıkmak istemem. Ne yapayım bende ancak bu şekilde deşarj oluyorum birde ben KK sizlerin arasına katıldığımdan beri eşim rahat uyuyabiliyor çenemden kurtulduğundan :KK60:
Tabi birilerin hayatını kurtarırken sizleri sık boğaz etmek istemem.
Kilo veremiyorum ya iyice ceneme vuruyor herhalde.
:KK71::KK71::KK71::KK71: Sizleri kendime yakın görmesem zaten anlatmam bukadar çok şey ama yiiiitttterrrr yaaaawwww diyorsanızda bir köşede sessizce yaramazlık yapmadan oturabilirimde söz:KK34:
Ben çok memnunum valla seni okumaktan bayılıyorum sana...

başa gelen çekilirmiş..daha evvel bir kaç kez bu durumu yaşadık..hepsinde de yaralı halde bulmuştuk.düşmüş,yüzü gözü kan içinde..birinde gece zeytinliğin içinde bulmuştu komşular..ayağı burkulmuş..tırnağı kpmuş..o zamanda berbere gitmek istemiş.ne akla hizmetse..en kötüsüde istanbulda olandı.ben hep salonda yatarım..o da yatak odasında..genelde sabaha karşı yattığımdan öğleye doğru kalkarım..hiç unutmam kar yağmıştı.televizyon açık kalmış..ama görüntü yok.balkona çıkıp anteni düzeltim dedim..baktım aşağıda iki kişinin kolunda benim adam..ayağı çorapsız banyo terliğiyle..yüzü kan içinde..ben algılayamadım.aşağıdaki benim kocam ama ben orda ne yaptığını anlayamdım..bir iki saniye sonra merdivenlerden aşağı indim...çok korkmuş..beni görünce çok sevindi..ama adamların beni azarlamasını unutmayacağım.._hanım efendi yazık değilmi hasta adamı sokağa bırakıyorsunuz yarı çıplak diye..kime neyi anlatacaksın..bizimki tvde görüntü bozulunca evin arkasındaki tamirciye gitmeye kalmış..tabii karda o terliklerle düşmüş..acile kaldırdık..beni sorguya aldılar..dövdüm mü diye..amannn nerden hatırladım..gidip bir kahve içeyim...
Yazdıklarını okuyunca o kadar iyi anlıyorumki annenemd 10 yıldır alzheimer hastası oda evden kaçıyordu neler yaşadık en çok teyzeciğim o bakıyor onlara bakmak için evlenmedide Allah sanada sabır versin teyzoşum aynı bebek gibi bakıyor sende öylesin ne güzel Allah katında ne büyük sevaplar alıyorsunuz Allah sizin gibi özveriyle bakanları muhakkak ödülendirir.

:82:

ablacım teşekkür ederim...daha iyiyim diyeyim iğneler bitti bugün mr çekildi sonucu bir kaç gün sonra alacağım...oğluşum pazartesi öğle uçağıyla geliyor son 1 günEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK64::KK64::KK64:
Çok şükür gözün aydın yağmur gözlü.

canım allah kavuştusun , geçmiş gitmiş şükür ,hayırlısıyla gelsin inşallah, doğuda görev yapmak zordur bende 5 yıl muş'ta kaldım bilirim oraları......

Bugün bayağa yorucu bir gündü ev temizle yemek yap valla akşam olmuş anlamadan birde annem bahçeden biber yollamıştı onlar daha bir yordu organik diye atılmasın dedim evde biber menüsü var melemen yoğurtlu biber bol biberli patlıcan biber kızartması bari bir değişiklik olsun diye taze barbunyada yaptım artık bir hafta yeriz biberleri.Bugün oruçlu değildim.
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık biber peynir 1 yumurta
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği 1 yk melemen 1 yk barbunya 1 yk yoğurtlu biber salata 1 dilim ekmek yazınca çok geldi gözüme ya yerken öyle değildi:))))
Ara öğün olarakta meyva şöleni dondurma.

X