Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gidecem pazara ama eskişehirde kaydirigubbakcemile3 Bizim orda da çarşamba pazarı meşhurdur kılık kıyafet gani....
gussun abla burda da ixsir nerdeeeeeeee yoklama saati gelmedimiii
kız valla ne güzel olur ha...sen in istanbula tablalı deli yi sor herkes gösterirkaydirigubbakcemile3Ahhhh nerde o günler var ya ben istanbulu hiç görmedim, oluda bir gün yolum düşerse bulurum seni delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Valla ben gelemem kalkamam o saatte yawwkaydirigubbakcemile3
eeee o da haklı napalım gelicez artık o saatte:):):asigim:
sende busem gibi yap şeker...2 gün ye yemek abartmadan...sora yine başla...doktorlar arada yaptırıyola zati:çok üzgünüm:selam kizlar nasilsiniz? ya benim halim nolcak böyle duraklama dönemine girdim heralde canim SIKILIYOkafamçokkarıştı
:çok üzgünüm:selam kizlar nasilsiniz? ya benim halim nolcak böyle duraklama dönemine girdim heralde canim SIKILIYOkafamçokkarıştı
tımam tutucammmmmhihoyyyt
alevsi valla süper bence enişte bol meyve yesinde muzu arada sırada yesin gün içinde yedklerini yaptıklarını yazın nerde yanlış varsa düzeltiriz ama su şart hava ısııyo terlerle yağlar gitcez azıcık spor vakti olsa her hafta 1. olur burda erkeklerde kas daha güçlü olduğundan daha etkili olucaktır enişte sen azıcık spor yapıcan kaydirigubbakcemile2
sende busem gibi yap şeker...2 gün ye yemek abartmadan...sora yine başla...doktorlar arada yaptırıyola zati
ay sitede insan patlaması yaşanıyo ama çoğu yazmıyo anam....kız ixsir sırf yoklamadan tırstıkları için heralde:)))))))))))))))
yoklama gelenler gelmiyenler
asirenkler hihoyyyt
seçil :teselli:
mutluyuz :içelim:
esmaaaa :ecrin_bebek:
cimcime :1hug:
bonus a.s.
berkasch :teytey:
citol :asigim:
buse :dance:
blondevil :sm_cool:
tavarish kaydirigubbakcemile5
nursena :enbuyukkk:
tursari :dance:
aşikito sengözlerimebaksanab
pafim :lepi:
sisters kaydirigubbakcemile5
bebelerim
gussun Şeniz
cezalılar geriye kalanlar kaydirigubbakcemile3
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
muz çok mu kalorili yaa ben muzdan nefret ettim kaynanam sayesinde hatta tüm meyvelerden sürekli meyve koyuyo önümüze.ben de özellikle kendi muzlarımı da ona veriyodum.artık naapalım onun hakkını da ben yiycem
kız ablaaa kimse oralı olmadı beraber gideriz pazara...gelince ben aldıklarımın resmini koyarım çatlarlar orta yerlerinden...şimdi yeni sezon malları da gelmiştir...
oooohhh yoklama da bitti:)))))))))))
tatlım takmıcaksın verdin farzet yoksa gene durucak çok normal en önemlisi normal olduğunu kendine benimset stres yapmaaaa aynen devam vücut korumaya geçti yağları ama sen inat edicen o pes edicek bu kadar yanigamyoncuiremsu
Meyveler
Elma 1 adet 60
Kayısı 1 adet 8
muz 1 adet 100
Kiraz 100 gr 40
Hurma 1 adet 15
İncir 100 gr 41
İncir (kuru) 100 gr 59
Greyfurt 1 adet 60
Portakal 1 adet 50
Kivi 1 adet 34
Mandalina 1 adet 50