Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla süpper muhabbet hee bi gün banada geelin diyet piskiviler kekler birekler yaparım size sözzzzzzzzzzhihoyyytcokacimcoook

Ahhhh nerde o günler var ya ben istanbulu hiç görmedim, oluda bir gün yolum düşerse bulurum seni delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Valla ben gelemem kalkamam o saatte yawwkaydirigubbakcemile3
kız valla ne güzel olur ha...sen in istanbula tablalı deli yi sor herkes gösterirkaydirigubbakcemile3

eeee o da haklı napalım gelicez artık o saatte:):):asigim:

:))))))))))))

:çok üzgünüm:selam kizlar nasilsiniz? ya benim halim nolcak böyle duraklama dönemine girdim heralde canim SIKILIYOkafamçokkarıştı

:çok üzgünüm:selam kizlar nasilsiniz? ya benim halim nolcak böyle duraklama dönemine girdim heralde canim SIKILIYOkafamçokkarıştı

tatlım takmıcaksın verdin farzet yoksa gene durucak çok normal en önemlisi normal olduğunu kendine benimset stres yapmaaaa aynen devam vücut korumaya geçti yağları ama sen inat edicen o pes edicek bu kadar yanigamyoncuiremsu

ay sitede insan patlaması yaşanıyo ama çoğu yazmıyo anam....kız ixsir sırf yoklamadan tırstıkları için heralde:)))))))))))))))

tımam tutucammmmmhihoyyyt

alevsi valla süper bence enişte bol meyve yesinde muzu arada sırada yesin gün içinde yedklerini yaptıklarını yazın nerde yanlış varsa düzeltiriz ama su şart hava ısııyo terlerle yağlar gitcez azıcık spor vakti olsa her hafta 1. olur burda erkeklerde kas daha güçlü olduğundan daha etkili olucaktır enişte sen azıcık spor yapıcan kaydirigubbakcemile2

muz çok mu kalorili yaa ben muzdan nefret ettim kaynanam sayesinde hatta tüm meyvelerden sürekli meyve koyuyo önümüze.ben de özellikle kendi muzlarımı da ona veriyodum.artık naapalım onun hakkını da ben yiycem:KK43:

yoklama gelenler gelmiyenler

asirenkler hihoyyyt

seçil :teselli:

mutluyuz :içelim:

esmaaaa :ecrin_bebek:

cimcime :1hug:

bonus a.s.

berkasch :teytey:

citol :asigim:

buse :dance:

blondevil :sm_cool:

tavarish kaydirigubbakcemile5

nursena :enbuyukkk:

tursari :dance:

aşikito sengözlerimebaksanab

pafim :lepi:

sisters kaydirigubbakcemile5

bebelerim :nazar:

gussun Şeniz

cezalılar geriye kalanlar kaydirigubbakcemile3

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ay sitede insan patlaması yaşanıyo ama çoğu yazmıyo anam....kız ixsir sırf yoklamadan tırstıkları için heralde:)))))))))))))))

inşallah etkili olduysa ne güzel..dur şimdide tek tek gelmiyenleri bari yazıyımda caydırıcı olsun :jeyyar:

yoklama gelenler gelmiyenler

asirenkler hihoyyyt

seçil :teselli:

mutluyuz :içelim:

esmaaaa :ecrin_bebek:

cimcime :1hug:

bonus a.s.

berkasch :teytey:

citol :asigim:

buse :dance:

blondevil :sm_cool:

tavarish kaydirigubbakcemile5

nursena :enbuyukkk:

tursari :dance:

aşikito sengözlerimebaksanab

pafim :lepi:

sisters kaydirigubbakcemile5

bebelerim :nazar:

gussun Şeniz

cezalılar geriye kalanlar kaydirigubbakcemile3

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

ben de mi cezalıyım neden yaaa:KK43:

muz çok mu kalorili yaa ben muzdan nefret ettim kaynanam sayesinde hatta tüm meyvelerden sürekli meyve koyuyo önümüze.ben de özellikle kendi muzlarımı da ona veriyodum.artık naapalım onun hakkını da ben yiycem:KK43:

Meyveler
Elma 1 adet 60
Kayısı 1 adet 8
muz 1 adet 100
Kiraz 100 gr 40
Hurma 1 adet 15
İncir 100 gr 41
İncir (kuru) 100 gr 59
Greyfurt 1 adet 60
Portakal 1 adet 50
Kivi 1 adet 34
Mandalina 1 adet 50
Karpuz 100 gr 19
Kavun 100 gr 18
Şeftali 1 adet 60

ben bi kısmını kopyaladım bakarsınız burdan

kız ablaaa kimse oralı olmadı beraber gideriz pazara...gelince ben aldıklarımın resmini koyarım çatlarlar orta yerlerinden...şimdi yeni sezon malları da gelmiştir...

tatlım takmıcaksın verdin farzet yoksa gene durucak çok normal en önemlisi normal olduğunu kendine benimset stres yapmaaaa aynen devam vücut korumaya geçti yağları ama sen inat edicen o pes edicek bu kadar yanigamyoncuiremsu

insallah basariyla gecerim bunu ya off bu hafta beni ihmal etmeyin sakin kizlar destege ihtiyacim var lütfeennn gazlayinn beni basi bos birakmayin:çok üzgünüm:

Meyveler
Elma 1 adet 60
Kayısı 1 adet 8
muz 1 adet 100
Kiraz 100 gr 40
Hurma 1 adet 15
İncir 100 gr 41
İncir (kuru) 100 gr 59
Greyfurt 1 adet 60
Portakal 1 adet 50
Kivi 1 adet 34
Mandalina 1 adet 50