Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin nasıl verdin gıı diyelebiii a.s.mrb herkese =) 5 gundur dıyet yapıyorum 95 kıloyla başladım ve bugun 91 kıloyum =)
canım benim ben karanfili yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç öyle bi şikayetim olmadı.zencefil hiç denemedim belki o yapmıştır yada olacagı varmış.delikafadulden.karanfili hatta küçük bi kutuya koydum misafirligede götürüyorum atmak için,olur olmaz neme lazım tiryaki oldum.bardaga 3-4 fincana 7-8 atıyorum..sora demlik güüüüüüüüüüüüüp...sigara alışkanlıgım yok ama cay mümtelasıyım...-tatlicadiarzu-
Ahanda yakaladım seni çitolüm ne işin var senin cevizli kadayıfla ne geziniyon orda bakem kaydirigubbakcemile3 Diyettesin kızımmmmmmmm :roflol:
hoşgeldin nasıl verdin gıı diyelebiii a.s.
yok ya bende şöylee iyi bişeyler yediysemm çayı arıyorum üstüne onun dışında pek aram yok ama nerden baksan 4-5 bardak içiyorum gün boyuu du bakalım bıgın zencefil almadım ama karanfilli çaya devamm akşama bakıcazz
valla kızzz oraya girerkende dedimkiii şimdi biri yakalıcakk sadece şerbet sogukmu sıcakmı dökülür ona baktım ve nasıl kaçtıgımı hatırlamıyorumm sırnaşık şey
ya ustalara bugun ben yemek hazırladım hep dışardan geliyodu
ee tatlısız olurmu cevizli kadayıf yaptım ben sevmem zaten yaa yemedim
hoşgeldin nasıl verdin gıı diyelebiii a.s.
yok ya bende şöylee iyi bişeyler yediysemm çayı arıyorum üstüne onun dışında pek aram yok ama nerden baksan 4-5 bardak içiyorum gün boyuu du bakalım bıgın zencefil almadım ama karanfilli çaya devamm akşama bakıcazz
valla kızzz oraya girerkende dedimkiii şimdi biri yakalıcakk sadece şerbet sogukmu sıcakmı dökülür ona baktım ve nasıl kaçtıgımı hatırlamıyorumm sırnaşık şey
arkadaşlar merhaba açıköğretim sınavlarından dolayı 1 haftadır yokum hepinizden özür diliyorum beni affedin ve dün sabah 07,30 daki kilom 109.9 herkese bol bol öpücükler...
:roflol::roflol::roflol:ay ablaaaaaa..Allah iyi etsin seni...hiç güleceğim yoktua.s.allah allah nerden bakiyorsunuz kim nerde diye benide ögretin bende söbelemek istiyorum
kız sen bizi mi takip ediyosun...e cuma yarışmasındayım aynı zamanda güzelim...ordakilerede bi slm veriyom...:))))))))))))))
aman nasıl çekeyim 250kızlar herkese ii gecelerrrr akşam evde yoktum ama yazılanları tek tek okudum
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizzzzzzzzzzz
mekik yarışmasına yarın bende katılıcam kızlar çok çalışın 30 da bırakmak yok ilk eteap 250 varmısınız:):):):) ben hergün yarım mekik çekiyomda neyse bilmişlik yapmıyım desteğinizimmm siz yarışın ben burda dakka tutarım:)):))
neyse ben yatam uykum gelldi cimcime hani resimlerimizi koymamışın hıh o kadar eklicez dedik sabah unutmaa bu yazııııııııı kesinlikle oku atlama:):):):)
kızlarrrrrrrr ben geldim....daha yen, üye oldum..incelerken bir de baktım ki benim takım burda=))))))9
ben de tamı tamına 104 kiloyum....diyetisyene gidemiyorum maddi yönden...napsam die düşünüp dururken burayı gördüm.....valla da gaza geldim.....hıhıhıh.....inşşş ben de vermek istiyorum artıkın şu nefret fazlalıkları....5 sene önce evlendiimde 58 kiloydum...76 kiloyla hamile kaldım...doğuma 97 kiloyla gittim ve şimdi oğlum 4 yaşında ben de 104...ne diosunuz bu duruma..ümitsiz miyim sizce=(((
amaaan çocukken aşk nası olucak...hiç unutmuyorum büyük bi defterim vardı...ondan sayfa koparıp kocaman ı lav yu yazıp vermiştim ona..bidaha ki tenefüs arka sayfasına kağıtları böyle ziyan etme yazıp göndermişti...ne kadar kızmıştım yaa:roflol:
bu ara kızz ixsirr
dün ben normal günleriden farklı olarak sabah aç karnıa zencefil ( bir çay kaşıgı) yuttum
ve çayıma karanfil attım
hangisinden bilemiyorum
gece bende nasıl bir karın agrısı daha çok bagırsaklarımm ayy nasıl bir gaz dolu ama çıkmıyoo bi türlüü
ilerleyen saatlerde bir karın agrsı ve çok afedersiniz motorlar bozulmuşşş
öylelille e rahatladım ama
amaba karanfille ilgili olabilirmi
yoksa zencefilmi yaptı :bbo:
allah kolaylı vere inşallah şifa olur amma uykunu uyu valla bünye zayıf düşer hastalanırsın şifa bulcam diyeYeniden günaydın hatta tünaydın :))) saat 7 de anca yatmıştım zati 10 da oğlum tepemde babasıyla boğuşuyo nası sinir oldum yaa :mymeka: kaydirigubbakcemile3
!2 de anca hazırlayabildim lahana,ıspanak,havuç,elma,maydanoz ve pancar suyu karışımını kaydirigubbakcemile3 bi müddet bakıştık bardakla sonra içtim -tatlicadiarzu- mide bulantısı yeni yeni geçiyo :bbo: daha bişey yemedim ne yiycektim unuttum he :roflol:
Cimcime 12.takım cuma yarışmasında geziyosun gördüm seni çabuk çık ordan yolacam yine bak kaydirigubbakcemile
hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrr anca okuyabildim :sm_confused: napıyısınız bakemmm bonusunm hayırlı olsun bende başlıcam şu beden temizliğine ama benim set gelmedi daha sinir oldum yaffffffff