Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrr özledim gı sizi yafff gelin bi sarılayım sizlere:1hug: bu arada bonusum bana anlatsana napıcan bütün gün bende şimdi sebzem yok malesef çıkıp alcam şu zepze suyunu içmek şatrmı yafff

yoıkmcanım yaf eğer olsaydı bıktım zaten ortalığa para saçmaktan hiç kalkışmazdım bu işlere :kahve:

hmm...anladım..dedim bu da para tuzağı mı yoksa...

Valla cimcimem bu iştede var tabi çıkar payı. Temizlik sırasında kullanmak için destek ürünler var marankinin ürünleri. bunları kullanınca lavmanın zararı olmuyomuş ve 220 liraya satıyolar o ürünleri :dilcikar:

Alternatif olarak yerine başka bişey de demiyolar sadece o ürünlermiş yemişim ürünü benim gördüğüm kimse onlardan kullanmadı. Onlar vesile oldu şifa allahtan inşallah.

Tursaricim yeaavrum sen ne zaman başlamayı düşünüyon kaydirigubbakcemile 4- 11 nisan arası yapılıcak 5 v 6 sındada başlanabilcek sanırım elini çok çabuk tut.
Hemen yarın sabah başla ya da mayıstakini yap -tatlicadiarzu-

bak ya buse zillisi gene kayboldu ortalardan...yok yok bunu yolmakla olmicak....benim buna kültablası atmam lazım:)))))))))))

haydin bende gittim artık..adam kaktı bu seferde koltukta uyudu..offfffffffffffffffffffff...

Bende çıkıyorum kızlar yemek falan işlerim var. Kaçamak yapmayın a.s.

SELAM KIZLAr benim ablamda geldi nihayet.tanıştırayım güssün kendileri.cimcimoş bi kıyak yap lütfen koy listeye...Şeniz

slm arkadaşlar bende geldim ben ixsirin ablasıyım zoruyla katıldım çok memnunum 103 le yola başladım bakalım ne olacam

hadi anlat bakalım gussunum neler yedin ne yaptın.bugün..bu arda bu kiloları nası aldın onuda anlat bakem

valla bende bilmiyom işte aldım zati 75 tim dogumlarla oldum 103 nasıl verecem bilmiyom sabah sıgara böregi kızarttım kokladım yemedim fakat sonra dayanamayım 1 tane yedim şimdide acıktım sarma yaptım çocuklara kokusu ye beni diyo sabır diyom su içiyom

slm arkadaşlar bende geldim ben ixsirin ablasıyım zoruyla katıldım çok memnunum 103 le yola başladım bakalım ne olacam
hoş geldin ablam sende bizdensin

valla bende bilmiyom işte aldım zati 75 tim dogumlarla oldum 103 nasıl verecem bilmiyom sabah sıgara böregi kızarttım kokladım yemedim fakat sonra dayanamayım 1 tane yedim şimdide acıktım sarma yaptım çocuklara kokusu ye beni diyo sabır diyom su içiyom

yaprak sarması bence öğle yemeği olar yene bilir 5 tane yanınada 2 kaşık yoğurt 1dilm kepekli ekmek ok niye kasıyon kendini üstünede bi yeşil çay al gel bizle paylaş yedini öptüm

benim misafir var bi gelip bakıyom arada kızlar sabah biraz peynir maydonoz dereotu domates 1dilim kepekli ekmek yedim 3 kaşık kadar puding götürdüm dışarı yemeğe gidiyoruz bayanlar ordada salata ve ızgara türü yerim ekmeksiz inşallah günü tamamlarım kendinize iyi davranın gene delirim bayyy

tablo5.jpg

1-asirenkler----nur1835:hooray::hooray::nazar::nazar:

2-cedric:lepi::nazar:

3-bebelerima.s.:nazar:

tebrik ederim arkadaşlar:nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.​

canımcım yoklamayı nası olsa cuma zaten zorunlu katılım oluyo diye almadım

hoşgeldin ixsirin gözel ablası ve cimcimeninde aynı zamandaa
tam aile yeri oldu valla burası
bende nurseneya katılıyorum ye4-5 tane yogurtlucana
bende nohut plav yedim öglen

X