Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada 30 mekik çektim
bu hafta iyi kilo vermem lazımkaydirigubbakcemile2
kız yazdım ya...şamar oğlanına çevirdiniz beni.....biri yolar biri döver.....kocam yapsa boşarım valla ...sesim çıkmıyo kıymetinizi bilin....kocam geldi onu karşıladım heralde demi..
iyi akşamalr kızlar
yanlızz şu karanfil işini hüzün mü demişti ixsirmii
hay allah razı olsun kızlarr şekersiz içemiyorum çayı şekerlede karnım doyasıya içemiyodumm
karanfil varya süper olduuu
ay ne bilim yaziyo yaziyorum cvp gelmeyince
valla hiç düşünmedim..ama şekeri azalt bence...o zaman kahvenin tadı daha çok çıkıyo...daha lezzetli olyo...yaptın mı bugün elmalı suyunupeki kizlar sekersiz cay icin karanfil kahve icin bir oneriniz var mi?
okey hayatım
başka kimse yokmu
geldiiiim...a.s.
valla hiç düşünmedim..ama şekeri azalt bence...o zaman kahvenin tadı daha çok çıkıyo...daha lezzetli olyo...yaptın mı bugün elmalı suyunu
cimcimoşun ablası SİSTERSdi heralde hoş geldin ablacım..walla benimde bir ablam var 106 yanlış diilse kilosu.gel diyorum buraya ben yazamam ne yazayım diyo.daha kayıt bile olmadı.misafir olarak gelip okuyup okuyup gidiyo.aşagıda misafir görürseniz bilinki obenim ablamdır.ikna edicem ama.oda diyetisyene gitti ama onun verdigi diyeti diil kendi kafasına göre diyet yapıyo..işte böylee.