Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada 30 mekik çektim
bu hafta iyi kilo vermem lazımkaydirigubbakcemile2

kızlar bi yarışma yapalım aynı anda 30 mekik çekelim bittikten sonra ilk yapan gecenin 1.si olsun hareket olur ne dersiniz

iyi akşamalr kızlar
yanlızz şu karanfil işini hüzün mü demişti ixsirmii
hay allah razı olsun kızlarr şekersiz içemiyorum çayı şekerlede karnım doyasıya içemiyodumm
karanfil varya süper olduuu

CANIM bendim o zatı muhterem.vallla ünlü bi doktor ismi aklımda diil esrta ceyhanın proramında demişti..nursenada sora başka şekilde demligin altına filan diye tarif etti.ama ben fincanıma atıyorumm.cok unutkandım son zaman belki iyi gelir hafızayı güçlendiriyomuş ya :Saruboceq:
afiyet olsunn.

cimcimoşun ablası SıSTERSdi heralde hoş geldin ablacım..walla benimde bir ablam var 106 yanlış diilse kilosu.gel diyorum buraya ben yazamam ne yazayım diyo.daha kayıt bile olmadı.misafir olarak gelip okuyup okuyup gidiyo.aşagıda misafir görürseniz bilinki obenim ablamdır.ikna edicem ama.oda diyetisyene gitti ama onun verdigi diyeti diil kendi kafasına göre diyet yapıyo..işte böylee.

cimcimoşun ablası SİSTERSdi heralde hoş geldin ablacım..walla benimde bir ablam var 106 yanlış diilse kilosu.gel diyorum buraya ben yazamam ne yazayım diyo.daha kayıt bile olmadı.misafir olarak gelip okuyup okuyup gidiyo.aşagıda misafir görürseniz bilinki obenim ablamdır.ikna edicem ama.oda diyetisyene gitti ama onun verdigi diyeti diil kendi kafasına göre diyet yapıyo..işte böylee.

valla bende kaç ay ikna için uğraştım...nası olduysa dün gece ikna ettim nihayet...ama çok mutlu ediyo beni burda olması....:asigim::1hug:

ixsiriiiiin nnnn ablasıııııı...gel sende bak pişman olmazsın....hihoyyyt

X