asirenler yanlışsam düzelt beni canımfisfisfis gidip bulayım o sızlanaı bende Çok üzgünüm çoookhehehe:lepi::roflol:
pişt kıslaarrr bişeler yazın yaaa
canıııımmm geldim bende ...başım çok ağrıyo yaaaa..
sende hosgeldin benimde agriyo ya bugun 3. gun gecmedi allahtan gece tutmuyo :))
ya kıl oluyorum valla ablam dahil bisürü kişi topikte gözüküyo ama kimse yazmıyo...valla ben yolmaya başlıycam artık...
kız biz kardeş miyiz yoksaaa:1hug:sana abla diyebilir miyimkaydirigubbakcemile3
kız biz kardeş miyiz yoksaaa:1hug:sana abla diyebilir miyimkaydirigubbakcemile3
Karanfi
l çok kuvvetli bir antiseptiktir. Dolayısıyla vücuttaki mikroplarla savaşır.
Antioksidan etkisi bulunur.
İdrar söktür. Toksinlerin atılmasını sağlar.
Serbest radikalleri temizler, hastalıklara karşı koruyucu etkisi bulunur. Özellikle hasta yakınlarına bakanlar kişiler için, mikroplara karşı koruyucu etkisinden dolayı bulunmaz bir nimettir!
Zihin yorgunluğuna karşı etkilidir, zihni rahatlatır, güçlendirir, unutkanlığı engeller.
Sinirleri kuvvetlendirir. Sinirsel baş ağrılarına karşı etkilidir.
Spazm giderici özelliği vardır. Mide ve bağırsakta gaz oluşumunu engeller. Sindirimi kolaylaştırır. Kurt düşürücü özelliği vardır. Kalp, mide, karaciğer ve gözü kuvvetlendirir, basuru giderir.
Afrodizyak etkisi vardır.
Solunum sistemini olumlu etkiler, sinüsleri açar.
konuşma beeeeeeeeeee...bak sana kültablası fırlatırım hananiknaniknaniknanikyaziyoruz ya kizim sen okuyamiyosun bence lülülülülülü
ay diyim bari:)))))))))eh madem istiyosun de hade kaydirigubbakcemile5
hangi özelliği daha çok ilgini cekti:)))))kaydirigubbakcemile3Karanfi
l çok kuvvetli bir antiseptiktir. Dolayısıyla vücuttaki mikroplarla savaşır.
Antioksidan etkisi bulunur.
İdrar söktür. Toksinlerin atılmasını sağlar.
Serbest radikalleri temizler, hastalıklara karşı koruyucu etkisi bulunur. Özellikle hasta yakınlarına bakanlar kişiler için, mikroplara karşı koruyucu etkisinden dolayı bulunmaz bir nimettir!
Zihin yorgunluğuna karşı etkilidir, zihni rahatlatır, güçlendirir, unutkanlığı engeller.
Sinirleri kuvvetlendirir. Sinirsel baş ağrılarına karşı etkilidir.
Spazm giderici özelliği vardır. Mide ve bağırsakta gaz oluşumunu engeller. Sindirimi kolaylaştırır. Kurt düşürücü özelliği vardır. Kalp, mide, karaciğer ve gözü kuvvetlendirir, basuru giderir.
Afrodizyak etkisi vardır.
Solunum sistemini olumlu etkiler, sinüsleri açar.