Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

busem beni gene yolmadan yediklerimi yazayım
1.5 simit beyaz peynir
1 kase şehriyeli çorba 1 dilim ekmek..şimdide biraz bisküvi yiyip kahve içiyorum..

iyi akşamalr kızlar
bende akşam yemegi bir kaç kaşık kabak yemegi bir dilim ekmek biraz yogurt yedim
eşim kuru yemiş getirmiş bir avuç da ondan yedim
öglende peynirli börek döktürdük ustalara ondanda 1 tam yedimiştim

yanlızz şu karanfil işini hüzün mü demişti ixsirmii
hay allah razı olsun kızlarr şekersiz içemiyorum çayı şekerlede karnım doyasıya içemiyodumm
karanfil varya süper olduuu

ya kıl oluyorum valla ablam dahil bisürü kişi topikte gözüküyo ama kimse yazmıyo...valla ben yolmaya başlıycam artık...

Karanfi

l çok kuvvetli bir antiseptiktir. Dolayısıyla vücuttaki mikroplarla savaşır.
Antioksidan etkisi bulunur.
İdrar söktür. Toksinlerin atılmasını sağlar.
Serbest radikalleri temizler, hastalıklara karşı koruyucu etkisi bulunur. Özellikle hasta yakınlarına bakanlar kişiler için, mikroplara karşı koruyucu etkisinden dolayı bulunmaz bir nimettir!

Zihin yorgunluğuna karşı etkilidir, zihni rahatlatır, güçlendirir, unutkanlığı engeller.
Sinirleri kuvvetlendirir. Sinirsel baş ağrılarına karşı etkilidir.

Spazm giderici özelliği vardır. Mide ve bağırsakta gaz oluşumunu engeller. Sindirimi kolaylaştırır. Kurt düşürücü özelliği vardır. Kalp, mide, karaciğer ve gözü kuvvetlendirir, basuru giderir.

Afrodizyak etkisi vardır.

Solunum sistemini olumlu etkiler, sinüsleri açar.

valla süper bişey anlatmıştım sabah ama gene söleyim karanfille birlikte kök tarçını çaydanlığın altına koy 4 sefer falan demleye bilirsin atmann gerek yok durdukça çıkıyo tadı

Öncelikle gruba yeni gelenler hooooooşşşgeldiniiiiiizzza.s.
Daha sonrada bu haftanın ilk üçünü dtebrik ediyorum canlarım bravoooo bravooooookaydirigubbakcemile5
Bugün öğleden sonra bir saat yürüyüş yaptım evede acıkmış bir şekilde geldim ama hemen bir duştan sonra güzelce bitki çayımı içtim bir saat sonrada çocuklara krep yaptım ben sadece bir adet kreple patlıcanlı kırmızı biberli salata yedim çokmu yemişim yavvvkaydirigubbakcemile3
ama ne yapıyım krepi yapınca yemeden olmuyor ama şuandan itibaren ağzıma kilt vurdum
ahhhh birazda mekik çekersem çok iyi olcak deeemiiiiikaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
yaziyoruz ya kizim sen okuyamiyosun bence lülülülülülü
konuşma beeeeeeeeeee...bak sana kültablası fırlatırım hananiknaniknaniknanik

eh madem istiyosun de hade kaydirigubbakcemile5
ay diyim bari:)))))))))
hangi özelliği daha çok ilgini cekti:)))))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…