Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar..bana bu kez faydası olucakmı bilmiyorum ama burdayımm..bana hoşgeldin deyinn arkadaşlar:asigim:
e yazıyoruz diye kafa tutuyosunuz ...haneeee...buseeeee gel de yol kız şunları benden tırsmıyolar
merhabalar..bana bu kez faydası olucakmı bilmiyorum ama burdayımm..bana hoşgeldin deyinn arkadaşlar:asigim:
e yazıyoruz diye kafa tutuyosunuz ...haneeee...buseeeee gel de yol kız şunları benden tırsmıyolar
hoşgeldiiiina.s.merhabalar..bana bu kez faydası olucakmı bilmiyorum ama burdayımm..bana hoşgeldin deyinn arkadaşlar:asigim:
öyleyimdir:)):jeyyar:kızz cimcimee çok fenasın haaa kaydirigubbakcemile3
valla hiç aklıma gelmemişti ama banada lazım vallaasırnaşık şey
anaaaa kızma bana ablacım ...şaka yaptım şakahihoyyythihoyyytgeldim yeniden :))) kime ne firlatiyosun anlamadim
kızz çayına şeker yerine 2 tane karanfiil at bak harika oluyo
denee ben de aynı senin gibiydim süperr şimdi şeker ihtiyacı hissetmiyorum çayda
desene şekere karanfilde fayda etmiyor
kız yazdım ya...şamar oğlanına çevirdiniz beni.....biri yolar biri döver.....kocam yapsa boşarım valla ...sesim çıkmıyo kıymetinizi bilin....kocam geldi onu karşıladım heralde demi..cimcime kardesim bak yaz diyosun yaziyorum hani bide cvp yazsan klava: