Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni listeye koydum canım...eskisini de akşama düzeltirim...biraz işim var ok...düzeltme işi accık oyalıyo çünkü...
herkesi öptüm...listeye daldım evde işler kaldı...işim bitsin görüşürüz bacular..a.s.
soğan suyu cildede faydalı diye duydum amma mide sorunu yapıyomuş midene güveniyosan iç canım benimYaaa kızlar soğan suyu içen varmı onu denemk istiyorum bu hafta.
Bu hafta hedefim en az bir kilo vermek inşallah:Saruboceq:
ay geç kaldım ama ben kilomu bildirip kaçayım barimm 90.9 biraz az vermişim ama verdim yaa:dance: öpüldünüz kızlarrrrrr:1hug:a.s.
slm kizlar nasilsiniz ?
selam kizlaaarrr,
naber… insallah listeyi kapatmamisti cimcime cigim. ya ben ancak firsat buldum icerdeyimde ama önce yazdiklarinizi okudum hep. anca bitirdimmm. kilom maalesef 105.9 senağlama ya ben cok iradesizim yaaaa. allahtan bi bahanem daha var. regl im varya.
kizlar ya reglin ikinci günündede kilo fazla olurmu ???????????
merhabalar=) ben 95 kıloyum 21 yasındayım 30.03.2009 tarıhınde dıyete basladım. ve aynı zamanda yapabıldıgım kadarda yuruyus spor vs. yapıyorum agustos ayının sonuna kadar 20 kılo vermek ıstıyorum. öğrencı oldugum ve sehır dısında okudugum ıcın cok zor oluyor ama bana yardımcı olabılcek olan sızlerle bırlıkte sanırım bunu aşabılırız =) hihoyyyt
seçil bişey kırmazsan kendi kalbin kırılıyo ben içime atarım onun için ne varsa kır rahatla yoksa giden kilolar sıkıntını yemekten cıkartıp geri gelir allah korusunbir bekar olarak soruyorummmmmmm bende evlenince bşeyler kırıcakmıyım yaaaaa çok merak ettimmmm:):):):):)
sirkel, suyu ben haftalık yapıyorum 4 kaşık elma sirkesine 4 bardak su 2 kaşık bal karıştır her yemekten sonra iç bi müddet sonra beklediği için tatlanıyo okadar iğrençliği kalmıyo bence denekizlar ya… bilen varmi??? Regl in ikinci günündede kilo fazla olurmu???
Bide tam tariflerini verin yaaa, lahana suyunu nasil yapiyorsunuz??? sirkeli balli su nasil yapiliyor, bide sogan suyu nasil oluyor. Tarif edin ne oluuuuuuurrrrrr. ay bu hafta kendimi tutmam laziiiiim yaaa
demekki vücudunda şişlik var allah söletmiş üzülme oda olur haftaya canımcanim benimkinde yanlislik var, ben gecen hafta, 109.2 idim bugün 109.1 100 gr vermisim 600gr yaziyo listedea.s.
tebrik ederim arkadaşlar cimcimecim ellerine sağlık[1-asirenkler----nur1835:hooray::hooray:
2-cedric:lepi:
3-bebelerima.s.
tebrik ederim arkadaşlara.s.[/CENTER][/COLOR][/I][/FONT]
herkeze başarılar
yeni gelenlere ve ablacığıma hoşgeldin diyerek yeni listemizi sumaktan onur duyarım bacuuularrrrr
hoş geldin bende senle aynı başladım burda kendime geldim valla destekle herşey düzeliyo veremem ben zannederrdim çünkü doğduğumdan beri hiç kilo vermedim hep aldım arkadaşlar sayesinde başarıcam inşallah:hooray:selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.. sanırım sitenin en ağırı benim 96 kiloyum ve zayıflayamıyorum.. hadi bana bir el verin
kilo verebilen herkesleri tebrik ediyorum.darısı kocişimin başına yarın tartılır sanırsam.100 kg nin altına düşünce ona bir eloktronik terzi alıcam.bu arada kaç gündür giremiyorum.salı günü iş görüşmesine gittiydim.kabul edildim.çok mutluyum:)
kız terzi bayan mı olcak :):sm_cool:şaka bi yana işe girmene çok sevindim inşallah durumunuz düzelir kendi evinizze taşınırsınız[/QUOTE .!.:canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama terzi espirisini anlayamadım ben yaaa fisfisfis
canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama terzi espirisini anlayamadım ben yaaa fisfisfis
canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama terzi espirisini anlayamadım ben yaaa fisfisfis
ben markete alışverişe gidiyorum kızlar...gelince kapatıcam listeyi...
rica ederim ne demek topik cadım benim...yoktun bugün pek sessizdi ortalık..canlarımmm kilo veren bayanlarrrrr tebriklerrrrrr özellikle ilk üçe girenlerr. a.s.nuesenam halaa dediğimin arkasındanyım hyerşeyden yiyelimki yediğimizde vücudumuz bundan bidaha gelmicek bunu saklıyalım demesin :roflol: ben reg döneminde verdim yarım kilo naberrr:roflol: genelde boğazımızı tutamıyoruz yaa aman iştahım açıldı aman halaa şişlik var diye bahanelerimiz varya:roflol: bu bir örnek bana demekki regl dönemindede şişliğe rağmen kilo verilebiliyormuş yerimseniben cimcimem bu arada ellerine sağlık emeğine sağlık canımm haftaya bomba gibi düşecem inşallah topiğe reglimde yarın bitiyor inşallah. şimdiden ilan ediyorum bu haftanın birincisi ben olcam:dance::hoorayyada en azından ilk üçe gircem inşallah) olmazsam döfün benii klava:
ablamıda aldım yarışmya :))))))))bu arada unuttum cimcimenin aplası Aplaa hoşgeldin aplaa aramıza :asigim::1hug:a.s.
çok sevindim güzelim...hayırlı olsun...ayy düzelttim sonradan farkettim ne safım yaaa:) ön muhasebe canım.veee çok iyiyim çünkü artık tüm gün kaynanamla oturmiycaaam...
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum.. sanırım sitenin en ağırı benim 96 kiloyum ve zayıflayamıyorum.. hadi bana bir el verin
hoşgeldinnnnn canımmmmmmmmm beraber zayıflarız :))