Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar günden geldim ölüyom 1 dilim ıspanaklı börek yedimmmm (içinde ıspanak varya hani ondan yedim:))))))1 dilim bisküvili tatlı yedim senağlama offf bide ne yedim biliyonuzmu 2 tane petibör bisküvi arası lokum offff ya dayanamadım ben acayip açım bu hafta acayip açlık hissediyommmm doymuyom doymuyommmm valla napacam bilmem

valla buranın neşesi tadı kaçtı..tüm kızlar firarda senağlama:çok üzgünüm:

nerelerdesiniz yahuuuuuuu...okumayı başedemezdim yazılanları....ah o günler ne güzelmiş :nazar:

selam fistuklarr

ösledinizmi benii
hastaliklarla bogusuyorum halaa..

sizler nasilsiniz? nasil gidiyor diyet?

öf ben 72 ciktim bu sabah :KK43: kilo verince cizelgemi hemen degistiriorum ama alinca :)):roflol: icim el vermiorr..

bende en kisa zamanda boydan cekcem sizin icin koycam .. en büyük fark bendedir sanirim deilmi :)
busecim iki resim arasinda cok büyük fark var.. birde birinde siyah digerinde acik renk giyinmissin ..
bravo sana.. dahada incelmen dilegiyle..

günes gözlügüde ii fikir :)) bende takcam heheh

aman kendim çalıyom kendim söylüyom
hakketen geliyom gidiyom kimsecikler gelmiyo ne oldunuz
arkadaşlar
rejimi burakacam haaaa destek olanda yok offf offf belkim biri gelirrrrr

valla buranın neşesi tadı kaçtı..tüm kızlar firarda senağlama:çok üzgünüm:

nerelerdesiniz yahuuuuuuu...okumayı başedemezdim yazılanları....ah o günler ne güzelmiş :nazar:

valla rejimden vazmı geçtiler bahar gelince bilemedim

selam fistuklarr

ösledinizmi benii

öf ben 72 ciktim bu sabah :KK43: kilo verince cizelgemi hemen degistiriorum ama alinca :)):roflol: icim el vermiorr..

bende en kisa zamanda boydan cekcem sizin icin koycam .. en büyük fark bendedir sanirim deilmi :)
busecim iki resim arasinda cok büyük fark var.. birde birinde siyah digerinde acik renk giyinmissin ..

sende baya baya farkeder canım 20 kilo dile kolay ne kadar zamanda verdin ki:uhm:

aman kendim çalıyom kendim söylüyom
hakketen geliyom gidiyom kimsecikler gelmiyo ne oldunuz
arkadaşlar
rejimi burakacam haaaa destek olanda yok offf offf belkim biri gelirrrrr

nursenacım napalım biz bize yetelim destek olalım..rejimi burakmakta noluyo :mymeka:

belkide hepsine biz fark atıcaz bu hafta :jeyyar:

valla bahar geldi ya bende bi açlık hissi var anlatamam bugün açık havada yürüyüm dedim açımdan öldümm vallla

selam fistuklarr

ösledinizmi benii

kız aşikito özlettin valla kendini......cok cabuk verdin o iki kiloyu.hemen geri döndü.. inşlh bu hafta 70 saglamlarsın...:Saruboceq:

bu arada avatar resmin cok hoş olmuş....eşini bebişini sırayla koymuşun.bakcam diye beynim sulandı delikafadulden
ya ben avatar resmimi bileoynatamıyom.normalde hareketli ama etmiyo .o da benim gibi tembel...bileniniz varmı yardım edinn.

Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. ınşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa

Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. İnşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa

slm tebrik ederim ne yiyosun ne içiyosun paylaşırsan sevinirim hoşgeldinnn

Selam arkadaşlar bende burayı yeni keşfedenlerdenim bende 23 şubattan beri dietteyim....81,9 başladım.Diyetisyenim harika bir kadın bana 38 günde 6,5 kilo verdirdi. İnşallah bozmadan devam Diyet listelerimi sizlerle paylaşmak isterim her hafta değiştiriyouz.Bu sabah tartıldım 75,4 geldim. Herkese yeniden merhabaaaaaaaa

hos geldin cnmm yediklerini yazda bizde zayiflayalim canimkaydirigubbakcemile5

slm kizlar neler yedim bu gün sabah 1ekmek kepekli,melemen,1kahve,1cay ihlamur cayi ölen:tonbaligi azcik melemen 2kasik,azcikda et yedim,aksam:bol salata ton baligi,1kase kiymali sarimsakli yogurt yedim , aslinda makarnanin üstüneydi ama canim cok cekti bende sade sosuyla yogurt yedim sengözlerimebaksanab delikafadulden

slm kizlar neler yedim bu gün sabah 1ekmek kepekli,melemen,1kahve,1cay ihlamur cayi ölen:tonbaligi azcik melemen 2kasik,azcikda et yedim,aksam:bol salata ton baligi,1kase kiymali sarimsakli yogurt yedim , aslinda makarnanin üstüneydi ama canim cok cekti bende sade sosuyla yogurt yedim sengözlerimebaksanab delikafadulden

kız dikkatimi çekti ne çok menemen yiyosun.inan canım çekti gecen pazardan alıyım dedim biber olmuş 5 mlyn delikafadulden ohaa dedim.kışın hiç almıyorum sormuyodum bile hormonlu diye ama nekadar pahalıymış dedim....

yok kız cıkıyo.ben görüyom...halamı nisan 1 şakası :mymeka: :1hug:
bi dövdüm bi öptüm

ne bilem anamadım bi gelip bi gidiyo valla nisan 1 deil hoş bayadır senle benden başka gelende yok ama neyse tursari gece nöbetini devralmadın kızzzz nerelerdesinnnnnnn

X