Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaw benim kızda çatlak. Evde oturacağına git işe para getir eve, babama yazık diyo yaa. Elalemin çocuğu anne işe gitme der benimki böyle diyo. Bebekken koltuktan düştüydü ondanmıkinekaydirigubbakcemile3

niye cevap vermiyonuz yaaaa :çok üzgünüm:
ben bi derdim var bölümüne gidiyorum.arayan orda bulursenağlama

niye cevap vermiyonuz yaaaa :çok üzgünüm:
ben bi derdim var bölümüne gidiyorum.arayan orda bulursenağlama

Benimde derdim var işte manyakım benim beni dinlesene ..ok mu var orda :roflol:kaydirigubbakcemile3

Nerdeymiş o bölümmmmmm???????????

Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3 durdunda öyle kim puanlıyo onumu kontrol ediyon len kaydirigubbakcemile3:roflol:

napiim gece gece baktım 60 lardan 70 lere cıkıvemişim

Yaw benim kızda çatlak. Evde oturacağına git işe para getir eve, babama yazık diyo yaa. Elalemin çocuğu anne işe gitme der benimki böyle diyo. Bebekken koltuktan düştüydü ondanmıkinekaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
bu kızlar hep böyle babacı oluyo ya..düşmeden diildir dert etme.senide yarın oğluşun tutcak....
keşke bi karagözlü kızda benim olsa :Saruboceq: :Saruboceq:

secilim in sesi çıkmıyo hiçç
topimizin eli küllüklüsüde hiç gelmiyo.bizi başka topiklerdemi aldatıyo yoksama

Amiiinnnnnnnnnnn Allah sanada bir kız versin,inşallah oğlumda anacı olur be...:Saruboceq:

Ahanda tablalı deli gelmişşşşşş başka topiklerde geziyonuz demi en sadık benim valla gezmiyom bi yerde burayı bekliyom:ecrin_bebek:

busecim başlayana kadar stres ...başlayınca hepsi biter..gercekten diyorum öle göze cok çirkin gelicek kötü bir görüntün yok..kilo dagılımın eşit...eh biraz mide..onuda secilinde dedigi gibi mekikten başkası eritmiyo.inan benim aldıgım mekik aleti o kadar etkili olduki maşALLAH DııM KENDıME..KAŞINAYIM:)))

Maşallah canım benim, ilgin için sağol.Ben çıkıyorum,herkes burda ama yazmıyooo:dilcikar: sıkıldım kendi kendime ...çımı yırtmaktan öpüyorum seni yatıyorum ben iyi geceler muckkk:1hug:

kız ne başka topik gezmesi...benim herüfün maçı vardı bu akaşm...geç geldi karnını falan doyurdum..uyuttum geldim...

buseeee ixsiiiir görüyorum burdasınız..valla yolcam saçlarınızıkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…