aboooo:):):)
valla var fark mide için koşu bandı falan bırak paşa paşa mekik:):):):)kaydirigubbakcemile
tatlım bencede süper ama eksikçabuk sıkılırsın hamur işlerinden kısman süper ama sebze yemeklerinden vazgeçme haftada en az 2 gün et tavuk yada balık ye ızgara yada haşlama sanırım sen ilk defa diyet yapıyodun yanlış hatırlıyosam kusura bakma bu şekilde çabuk kilo verirsin ama çabuk alırsın az ye sık ye bence az yemişsin tabi bu benim fikrim önceki sayfalarda da yazmıştım metabolizma gereken enerjiyi yiceklerden alıyo sonra fazla yağlardan ama tamamını yağdan almıyor kastanda alıyoor bilmişlik yapmak deil kesinlikle amacım sadece uyarmak kalpte birkas unutmamak lazım
harikasin busecim vallahi bravo cok fark vara.s.
Bu arada buse hakkaten güzel vermişsin kilolarını.
Ciddi olarak ta fark var cnm iki resim arasında ne diyim darısı bize.
Birde merak ettim ne kadar sürede kurtuldun bu fazlalıklardan...
Senin yazını görünce biraz da meyve yedim .Bilmişlik olurmu hayatım tabiki uyarın yoksa niye yazıyoruz buraya.Heleki ben yazdıklarınızı muhakkak değerlendiriyorum.
Uyarıların için teşekkürlera.s. seçilcim öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile5
burdayım ben..nabersiniz kızlar.busecim harika gözüküyosun..maşALLAH ...tüüüüüüüüüüü
bide tükürürler ya ondan şettirdim
evet onuda deler .sende bence baya cok kaşı...cok bakan oldu ona göre:))))))))))))
ay canım niye böle eken oldu ya.tahmineninden 1 -1.5 ay erken dimi
başla canım niye dertleniyosunki.bence herşeyinle mükemmel gözüküyosun.hiç sorun etme fiziken.zaten başlasanda devam edicen diyete nası olsa
ha bebişi için se sıkıntın annen senin gibi hatta senden iyi bakar.seni kim büyüttükine dimiama