Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aboooo:):):)

valla var fark mide için koşu bandı falan bırak paşa paşa mekik:):):):)kaydirigubbakcemile

evet ya zaten bacak popo kalmadı o miğde her yere burnunu sokuyo yawww, mekik çekmeyi de ..tüm yemiyoooooooooookaydirigubbakcemile3:roflol:

aaa bk simdi olmadi cimcime ben mahsus silmedim aksama kadar kalsin gacilarin hepsi görsün diye , sen ben görmeden silmisin küstüm iste:dilcikar:

tatlım bencede süper ama eksik:KK43::KK43::KK43: çabuk sıkılırsın hamur işlerinden kısman süper ama sebze yemeklerinden vazgeçme haftada en az 2 gün et tavuk yada balık ye ızgara yada haşlama sanırım sen ilk defa diyet yapıyodun yanlış hatırlıyosam kusura bakma bu şekilde çabuk kilo verirsin ama çabuk alırsın az ye sık ye bence az yemişsin:KK43::KK43::KK43: tabi bu benim fikrim önceki sayfalarda da yazmıştım metabolizma gereken enerjiyi yiceklerden alıyo sonra fazla yağlardan ama tamamını yağdan almıyor kastanda alıyoor bilmişlik yapmak deil kesinlikle amacım sadece uyarmak kalpte birkas unutmamak lazım

Senin yazını görünce biraz da meyve yedim .Bilmişlik olurmu hayatım tabiki uyarın yoksa niye yazıyoruz buraya.Heleki ben yazdıklarınızı muhakkak değerlendiriyorum.
Uyarıların için teşekkürlera.s. seçilcim öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile5

Bu arada buse hakkaten güzel vermişsin kilolarını.:nazar:
Ciddi olarak ta fark var cnm iki resim arasında ne diyim darısı bize.
Birde merak ettim ne kadar sürede kurtuldun bu fazlalıklardan...

harikasin busecim vallahi bravo cok fark vara.s.

Bu arada buse hakkaten güzel vermişsin kilolarını.:nazar:
Ciddi olarak ta fark var cnm iki resim arasında ne diyim darısı bize.
Birde merak ettim ne kadar sürede kurtuldun bu fazlalıklardan...

sağolun canlarım benim nasıl mutlu oluyo insan güzel sözler duyunca bee sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 ama gerçekten ben bakınca çok fark yok gibime geliyo ilk defa dışarıdan gözler yorum getiriyor bende çok mutlu oluyorum yawww:dance:

Bu arada 1 ayda 84'e indim. Nisan'ın 7 sinde 2 ay olacak diyete başlayalı şu an 81'im. Adam gibi yapsaydım diyetimi boğazımı tutsaydım belki 75 'i bile görmüştüm çünkü 2 hafta yapamadım bozdum hep

Son düzenleme:
Senin yazını görünce biraz da meyve yedim .Bilmişlik olurmu hayatım tabiki uyarın yoksa niye yazıyoruz buraya.Heleki ben yazdıklarınızı muhakkak değerlendiriyorum.
Uyarıların için teşekkürlera.s. seçilcim öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile5

ne demek canım:):):) sende öpüldün ben bi kaçgündür yazamadım urda ama her zaman cvp veririm:):)

nerde bu milet yaaaaaaaaa illa kafasına oklava yemeden yazmayacak kimse :eek:klava:

burdayım ben..nabersiniz kızlar.busecim harika gözüküyosun..maşALLAH ...tüüüüüüüüüüü
bide tükürürler ya ondan şettirdim

burdayım ben..nabersiniz kızlar.busecim harika gözüküyosun..maşALLAH ...tüüüüüüüüüüü
bide tükürürler ya ondan şettirdim

Az daha kafana oklavayı yiyordun heee :eek:klava: ama affettim iltifatını duyunca sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Bide derler ki ....çını kaşı derler :roflol:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
evet onuda deler .sende bence baya cok kaşı...cok bakan oldu ona göre:))))))))))))

:roflol::roflol::roflol: bakmayın ulennnnnnnnnnn ....çıma kıyamam ben acırrrrrrr:roflol:kaydirigubbakcemile3
Niye kimsenin sesi çıkmıyo yaaaawwwwww:eek:klava:

Son düzenleme:
Ya ixsirim pek dertliyim sorma %99,9 galiba nisanın 15'inde işe başlayacağım yawwww senağlama Stres oldum sorma moral verin bana yaaaa adamı hasta etmeyinnnnnnnnnnnnnnn......

başla canım niye dertleniyosunki.bence herşeyinle mükemmel gözüküyosun.hiç sorun etme fiziken.zaten başlasanda devam edicen diyete nası olsa
ha bebişi için se sıkıntın annen senin gibi hatta senden iyi bakar.seni kim büyüttükine dimiama

topriim puanlamışsın benüü..thanks öptümmmm.gece gece sevindirdin şu fukarayı

ay canım niye böle eken oldu ya.tahmineninden 1 -1.5 ay erken dimi

başla canım niye dertleniyosunki.bence herşeyinle mükemmel gözüküyosun.hiç sorun etme fiziken.zaten başlasanda devam edicen diyete nası olsa
ha bebişi için se sıkıntın annen senin gibi hatta senden iyi bakar.seni kim büyüttükine dimiama

Bebişi dert etmiyorum annem bakar, bende akşamları 1,5 saat erken çıkacağım işten süt iznimi kullanacağım ondan yana sıkıntı yok da, ne bileyim işte en çok kiloyu problem ediyorum birde alıştım evde ...çımı devirip yatmaya ne bilem işte hazır değildim yawwwww. Araba alacağız güzel bir tane bulduk onu kaçırmayalım başla hemen dedi eşim bende tamam dedim :çok üzgünüm:

X