- 21 Aralık 2008
- 969
- 6
kız be yokken dedikodumu mu yapıyosunuz:))))))))))))naniknaniknaniknanik
evetttt ...sende boşladın bizi yaaa -tatlicadiarzu-
senağlama
nerelerde geziyoki dedümmkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız be yokken dedikodumu mu yapıyosunuz:))))))))))))naniknaniknaniknanik
buseeee ixsiiiir görüyorum burdasınız..valla yolcam saçlarınızıkaydirigubbakcemile
eveeet...ne fonksiyonlu bi topik dimi...saklanbaç bilem oynuyoruz..
Kız konuları okumadan testi nasıl çözcem. yaa ben aslında finale hazırlanıyorum. Çünkü bu sınavın %30 alınacak. Atıyorum 70 puan alsam 21 puan geçicek listeye. ama final de 70 alsam 49 geçiyor listeye. finalde iyi puan almak için bu konuların hepsini okumam lazım malasef
hüzünüm bonusum nurum bebelerim sizleride seviyom:1hug::asigim: topiğin bütün topiklerini sefiyommm:asigim:
heeeeeeeyyyyyytttttt topiğin nöbetçi delisi geldiiiii. bütün resimli bayanlar çok güzelsiniz :jeyyar: bu arada cimcime bende görmek istişyommmmmmm seniiiiiii delikafadulden:roflol: ixsirim citolum cimcimem hüzün blacksiyam nursenam yaa daha sayamadıklarım ösledim adını unttuklarım lütfen alınmayın sizleride sefiyommm:asigim::1hug:
bende sizleri seviyorum tursari nerdesiniz yavvvv gece yatmak bilmezsiniz sabah kalkmak bilmezsiniz ben 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim kavaltımı yaptım siz hala yatıyosunuzkaydirigubbakcemilesenağlama
Günaaaaaydıııııın topiğin güzel hoş alımlı bayanları ....
aman acayip olur kafan bende salak gibi olurum uyanıp uyuyunca kahve yap iç rahatlarsın bide balkona çık derin nefes allla bacımmm iyi gelirGünaydın kızlar geç kalktım bu sabah hiç keyfim yok herifle atıştık gderken onun yüzünden yattım tekrar yatmıyodum şu an başım çok kötü ağrıyo midemde başım yüzünden kafamçokkarıştı
Bi kahvaltı falan yapayım belki iyi olurum öpüyorum hepinizi :a015:
heeeeeeeyyyyyytttttt topiğin nöbetçi delisi geldiiiii. bütün resimli bayanlar çok güzelsiniz :jeyyar: bu arada cimcime bende görmek istişyommmmmmm seniiiiiii delikafadulden:roflol: ixsirim citolum cimcimem hüzün blacksiyam nursenam yaa daha sayamadıklarım ösledim adını unttuklarım lütfen alınmayın sizleride sefiyommm:asigim::1hug:
Günaydın kızlar geç kalktım bu sabah hiç keyfim yok herifle atıştık gderken onun yüzünden yattım tekrar yatmıyodum şu an başım çok kötü ağrıyo midemde başım yüzünden kafamçokkarıştı
bonusum fırlatı vereydin bi küllük arkasından ohhhhhhhh.ne canını sıkıyon.yada giderken arkasından kapıyı carpıvereydin büyük bi rahatlama oluyo..kaydirigubbakcemile3
moralim bozuk olunca inan bende sersem sersem gezerim...boş ver hayat 1 gündür oda bu gündür :sm_cool: a.s.
bizde seni seviyoz dün yoktun merak ettim bişey yoktur umarım :uhm:
valla sabah metobolizma yavaşlıyo diyolar hecccc delikafadulden dinlemiyolar bacım yaaa bide acayip bahar yorgunluğu var millette benimde kemiklerim ağrıyo valla yataktan zor kalkıyom sabah 9 da :sm_confused:
kız kemiklerinimi dinlendiriyon yuksa nirdesin...kimse yokmuuu :çok üzgünüm:
sanada günaydın kalorisiz günler dilerim:icecream: