Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uyuyun siz hala :dilcikar: ben çay içiyom :dance: bebelerim öpüyom senide

nursena nerdesinnnnn gerimi yattın yosa:kahve::asigim:

benim 4 yaşında cadı bi kızım var ne zaman başına otursam bilgisayarın aklına oyun geliyo ağlaya zırlaya kaldırıyo beni bazen unutuyom ben başından kalktımmı hemen kapatıyo sayfayı ohhh ya batattım diyo bu arada kızım ilginçtir k leri söyleyemiyo r özürlü görmüştümde k özürlü görmemiiştim ilginç bi tip doğurmuşum :emir_bebek:

canım yüzün bile ne kadar küçülmüş çok güzel valla darısı bana diyete devam bu resme sadeceAZMıN SONUdenir tebrik ederimmm

Vayyy hüzünüme bak be kız sen güzelmişsin :nazar: yüzün baya ufalmış tabi başka yerlerinde aynen böyle devam :dance::dance: seni görmek iyi geldi valla topiğe renk geldi iki gündür pek durgun burası :sm_confused:

Tebrik ediyorum seni hüzün :1hug: O resim nasıl küçültülüyodu unutmuşum ben yaa kaydirigubbakcemile3

yeni geldim .ve sayfayı acmamla kocaman bir resim.ve harika bir hatun.maşallah:nazar:
hüzün cok tatlıymışsın.ve cidden cok iyi gözüküyosun...verdikçe kiloları dahada muhteşem olucak:nazar:

Vayyy hüzünüme bak be kız sen güzelmişsin :nazar: yüzün baya ufalmış tabi başka yerlerinde aynen böyle devam :dance::dance: seni görmek iyi geldi valla topiğe renk geldi iki gündür pek durgun burası :sm_confused:

Tebrik ediyorum seni hüzün :1hug: O resim nasıl küçültülüyodu unutmuşum ben yaa kaydirigubbakcemile3

saol bonusum hepimiz daha daha güzel olucaz hepberaber insallah...a.s.

yeni geldim .ve sayfayı acmamla kocaman bir resim.ve harika bir hatun.maşallah:nazar:
hüzün cok tatlıymışsın.ve cidden cok iyi gözüküyosun...verdikçe kiloları dahada muhteşem olucak:nazar:

cok tesekkürler canim :eek: daha cok fazlam var ama oda olucak zamanla insallah70 kiloluk halimide koycamsositososito

hmmm nerdeydiniz dün bakiiim :eek:klava: :mymeka:topike ben yazıyom ben okuyom valla küstüm size ben :dilcikar: ohh şimdi maşallah cimcimede küstü kaçtı :eek:klava: defecem bidaha kaçmayın beni yanlız biyakmayın bööölee ( gelen bi kaç arkadaş size demiyom siz alınmayın:1hug:)

cok tesekkürler canim :eek: daha cok fazlam var ama oda olucak zamanla insallah70 kiloluk halimide koycamsositososito

canım harikasın böyle devam et bundan sonra arada on kilo fark olanlar eski ve yeni resimlerinide koysun iyi motive olur nedersiniz kaydirigubbakcemile5

hüzünn süperrrrsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrik ediyorum kesinlikle süper fark varrrrr bak diyeyim sana hazirandaaa dahada ince halini görücezzzzzzzz:):):):)

eeeee güzel olmanın faydalarııııııı:):) maşallahhh:):):):)

X