Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözün çıkmaya ixsir hala ne okuyon bilmiyorum he :mymeka: iki çift laf edelim didik :dilcikar:

Ahanda manyak tayfasından biri gelmiş naparsın kızzzz kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

[

Seçilim sen de ses ver bakem hemen... 1 kol genişliğinde sıraya girin, aaa ne bu disiplinsizlik yaaa... Çağırın bana diğer kurmaylarırmı da çitolü,ixsiri falan kim varsa işte bulun banane yaw...........sositosositolaelaelaelaelae:tomato:[/QUOTE]

benim yoklumu farkediceklermi didim topriim farketmiş:1hug:

Sabah gelip topiği açanlara mektup yazayım bide.

İxsirim,çitolüm,seçilim, günaydın size. Siz bu satırları okurken ben ...çımı devirmiş uyuyor olacağım. Muhabbeti kaçırdınız ve ayvayı yediniz. Saçınızı başınızı yolmazmıyım ben sizin hee deyin bakem. kaydirigubbakcemile Şu anda rüyanızda beni görüyosunuzdur inşallah, karabasan olup gircem rüyanıza ve size diyet bozdurucam. kötükedihüso:jeyyar: Sizde bana notunuzu yazın kalkınca okurum kaydirigubbakcemile3

mektupun pek hoş olmuş.inan içime dogdu misafirlikteydim 3 te yattım.öle alışmışımki aklım hep burdaydı.amma kaynatmışınız uleeen iyiki bi gelmedik valla gözlerim agrıyo..30 sayfa okudum brehh brehhh brehhh -tatlicadiarzu-

hg cnm
amanın namahrem var derli toplu oturun hanımlarrr kaydirigubbakcemile3

citol valla cok alemsin yaaa cok güldüm..ayrıca dogrudasırnaşık şey

ixir lem sonra okursun gel buraya kaydirigubbakcemile şu lavmanı nasıl yapıcaz bi konuşak

kız valla anca geldim .okumasam aklım kalırdı...sen lavmanı işini merak etme.kendini benim deneyimli kollarıma bırak emi yavrum :jeyyar:
saat 1den sora ayrıntılı anlatırım :roflol:

hoşgeldiniz kızlar kaçıyorum ben midem kötü güzel güzel sohbet edin okuyup not vercem mirmirmirmir

Yok anam yok bugün hepimiz sapıtmışız geçmişler ola yarını kurtarmaya bakalım kızlar.

İxsirim canım benim yenimi okuyon topiği daha yolacam saçının kaydirigubbakcemile

kızım bu kadar yazımı yazılır yaaaa. cumartesi ve pazar yani şuana kadar hiç giremedim.yoktum evde...2 gündüz 1.5 gece pesssssssssss heriflerle kavga edince ceneler düşmüş...sizi eli maşalı eli küllüklü delüülerrr ..............
benimde böle maceralarım vardır ayrıca iyi oluyo kız arada rahatlıyo insan :teytey:

valla gece gece bişey itiraf edeyim.2 gündür gezmede cozuttum.inşlh bu hafta kilomu korurum -tatlicadiarzu-
gerci gecmişte bunun iki mislini güpletirdimde.evdeki yeni halime göre fazla oldu sanırsam.bide suda fazla içmedim.inanın yüzügüm parmagıma oturdu şiş.kıpırdamıyo :nazar:

kızlar iyi geceler ben yatıyorum hoşçakalın yarın görüşmek üzere yeni bi haftaya inşallah kilo vererek başlarım :KK43:

Ya bu kaçırmalardan sonraki pişmanlğımız da olmasa hiç zayıflayacağımız yok herhalimkaydirigubbakcemile3

Senden sonra 10 kişiye vermem lazım la anca eyle verebiliyom dıhladım olmadı naniknanik

Mideme çiğköfte dokundu bide kafam çok bozuk kafa dağıtırım dedim ama olmadı :a015:

Ahanda manyak tayfasından biri gelmiş naparsın kızzzz kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3....kızım nerden aklınıza geliyo bubunlar ya lülülülülü sırnaşık şey
valla citol 1 sen 2 espiri konusunda bonusuda unutmayım o da coook başarılı

gercekten çiğ köfte banada cok dokunur. adı ütünde ciğğğğ
ama şöyle bol içli içli köfte olsa catalla ortadan kesince salcalı yagı tabagına aksa kafamçokkarıştı ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh

kaydirigubbakcemile3....kızım nerden aklınıza geliyo bubunlar ya lülülülülü sırnaşık şey
valla citol 1 sen 2 espiri konusunda bonusuda unutmayım o da coook başarılı

Bunlar reklam kokan hareketler mayk bunlara gerenk yok -tatlicadiarzu-

Kız benim yediğim etsiz çiğköfteydi öpüyom herkesi kaçtım ben

asirenkler ....parfim tanışmadık heralde dimiii.sizde hoş geldiniz...naparsınız görüntü var ses yok..tursarii seninde sesin cıkmıyo sendemi sayfa okuyon

X