- 12 Temmuz 2006
- 869
- 0
kızlar topükte görünüyosunuz ama msj yazmıyosunuz...hadin nerelerdesiniz...topikimin delüsü de gelirim dedi 11 den sora yok kimse ortalarda
Tırın tırın tırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heyyyyyyyt çekilin lan topiğin delüsü geldii...... laelaelaelaelae
Ahanda az önce 4 dilim normal ekmek arasına yapılmış 2 tane, sabah kavga olduğundan dolayı benimde,eşiminde yemediği ama bir kenarda bekleyen ve sabahtan beri gözümün hep üzerinde olduğu, şeytanımın sürekli git ye dediği o 2 tane kocaman ketçaplı,mayonezli,domatesli,biberli,sucuklu,kaşarlı mis gibi ama soğuk o tostu şeytanımı üzmemek adına yedimmmmmmmmmmmmmmmm:jeyyar: Pişmanmıyım diye sorarsanızzzz eşşşşeeeekkkkkleeerrr gibi pişmanımmmmmmmmm Ama yarına tekrar düzelicemmm sözzzz.....:dilcikar:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. ben ve eşim sitenin takipçisiyiz ve birlikte diyet yapıyoruz. ben onun adına bu gruba girebilir miyim ?? kendim için de 80+ ya giricem de :))
Gitme canım benim orda bu muhabbeti, bu motivasyonu, bu sıcaklığı bulamazsın iki iki dört kaydirigubbakcemile3 Gel aramıza kaynaş bizesırnaşık şey