- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
cimcimem nasılsın:smiley-cool:
ii olmaya çalışıyorum...kırgınım azıcık ama geçer ...:))))))))))))sen nasılsın....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcimem nasılsın:smiley-cool:
ii olmaya çalışıyorum...kırgınım azıcık ama geçer ...:))))))))))))sen nasılsın....
kızlar topükte görünüyosunuz ama msj yazmıyosunuz...hadin nerelerdesiniz...topikimin delüsü de gelirim dedi 11 den sora yok kimse ortalarda
kızlar topükte görünüyosunuz ama msj yazmıyosunuz...hadin nerelerdesiniz...topikimin delüsü de gelirim dedi 11 den sora yok kimse ortalarda
İdare eder. Ders çalışmam lazım ama nasıl çalışçam ben de bilmiyom :çok üzgünüm:
malum maçççç delikafadulden
:)))))))))çalış güzelim...oku ..ben dün bir kez daha pişman oldum...kamu yönetimi ni kazandım gitmedim salak gibi...konservatuar istiyodum...notum çok iyiydi ama malesef torpil olayları yüzünden kazanamadım...oooooooooooooooooof of...bak gene sıkıldı canım...efkar yaptım..
yaa ben canını sıkmak istemedim kusura bakma :çok üzgünüm:
yok güzelim somurtma...sen niye sıkıcan canımı...ben zaten 1 hafta böyle bunalım takılırım sora geçer:)))))))))))))
neyse ben kalkim. Gidip babama çay yapim. Sonra da ders çalışim. Kaçış yok. 2 ay sıkçam dişimi artık ((
herkese iyi akşamlar arkadaşlar. ben ve eşim sitenin takipçisiyiz ve birlikte diyet yapıyoruz. ben onun adına bu gruba girebilir miyim ?? kendim için de 80+ ya giricem de :))
Teşekkür ederizz :)) gerçi erkeklerle bayanların metabolizması hızı farklı oluyor illa ki ama maksat motivasyon değil mi :)) hem belki sizlerin de eşleri katılır zamanla :)
Biz 20 gün önce kadar diyet ve yürüyüşe başlamıştık eşim 5 kilodan fazla ben 2,5 kilo vermiştim iki haftada ama geçen hafta ailemin yanına g,d,nce olduğu gibi geri aldık ama moral bozmak yok yarından itibaren diyete ve yürüyüşe kaldığımız yerden devam edicaz inşallah.
Hepimize Allah kolaylık versin :)
Teşekkür ederizz :)) gerçi erkeklerle bayanların metabolizması hızı farklı oluyor illa ki ama maksat motivasyon değil mi :)) hem belki sizlerin de eşleri katılır zamanla :)
Biz 20 gün önce kadar diyet ve yürüyüşe başlamıştık eşim 5 kilodan fazla ben 2,5 kilo vermiştim iki haftada ama geçen hafta ailemin yanına g,d,nce olduğu gibi geri aldık ama moral bozmak yok yarından itibaren diyete ve yürüyüşe kaldığımız yerden devam edicaz inşallah.
Hepimize Allah kolaylık versin :)