Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.

canım bak geçen hafta boşa ağladın allah yüzünü güldürdü çok sevindim geçen hafta çok üzülmüştüm bu kadar çabaya olmadı diye allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş herşeyin başı sabır öpüyorum

sorma hayatımda hiç bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum ben ya...aklımı oynatıcaktım..kendimden korktum valla....baktı delirdim ne yapacağını şaşırdı tabi...

cimcimecim her evlilikte olur tadı tuzu bence sen adet olamadığındanda bizaz sitres oldu heralde bide kadınlar birik tiriyı biriktiriyo bi patladımı tmam amma rahatlamışındır ha bide ben rahatlasam şu herife tepemde deli ediyo beni ikide bi yemek haftasonu nu hiç sevmiyom onun için

kavganın en güzel yanı bence barışmak için adamın 4 dolanması çevremde süründürürüm vallaŞeniz

ya etiform ların arkasında yazar kaç kalari oldugu hatta bir paketteki kalori miktarı yazar ve bencee onla alacagım 100-1500 kaloriye bir paket çikolatayı belli eşit parçalara böll
100 kalorilik mesela onu emerek yee bilmiyorum sen bilirsijn am a bana daha mantıklıı hem çikolata yemiş olursun hem istegin kırılırr
akşamada sadece salata ye yemek yeme dengele yawrum pişman olup sitrese girerk kendini daha çok yemeye teşvik ediyosun gibime geliyorrrrr

saol canım ya yemekten sonra bi yürüdüm karda yarım saat koştum geldim çok soğuktu dışarısı karda koşarkene sahilde zayıf halim ile koştumu hayal ettim amman ne güzel ya sonra eve geldim 1yemek hazırladım kocişe bende 1 tane patetes haşladım tuzsuz yedim iyim şimdik devamlı evde durmakta yediriyo insana çayımı içiyorum şimdik
saolasın Şeniz

kaydirigubbakcemile3:roflol: Millette bir sıkıntı, kocayla kavga etme ay ne çok güldüm ama ya bu sabah kahvaltıda bizde de koptu kıyamet zaten o yüzden kahvaltı etmedim 1 nescafe içtim.Hala küsüz, zaten 3-4 gündür sataşıyodum ben alttan alıyodu herhal ama bugün almadı :roflol: Dün regl olmam lazımdı hala olmadım ya 28 gün dedim mi sektirmezdi hiç onun gerginliği var bende de galiba.

selammmm kızlar nasılsınızz ben geldımmmm ozledım hepinizi tek tek

cimcimecim güzel dileklerin için tesekkur edıyorummmm

nasıl gıdıyor hayat rejım :) bu aksam cenem dusuk yandınız...
sağol canım nası olsun

merhaba herkese eve gelirgelmez kendimi bilgisayara attım:)) diyetisyene gittim cok mjutluyum 85.400cıktım,1kilo 600gram yagdan gitmiş buhafta hep yagdan vermişim yuppiiiiiiiiiiiiii:)))çok mutluyumm:)))öpüyorum hepinizi.
çok sevindim senin adına gözün aydın..yazıyorum hemen

Canımm salı gunu 5:30 da atom vercekler bakalım.. o zaman bellı olcak dualarınızı eksık etmeyın...

sen nasılsınnn

nasıl gectı gununn :))

bu arada cımcımecım bu mesajını gormemıstım gecmıs olsun kavgalar olmadımı ask olmazmıs sıkma canınnı :)
valla doğru diyosun ama her seferinde bişeyler gidiyo sanki...zaten çok kavga etmiyoruz...hele böyle ilk defa oluyo...çok kırgınım çok...

Cimcimem de bakem hele naptı herifin kırayım kafasını hemen :eek:klava:
kız ben denedim ama sıyırdı....çok şanslı çok....

canım bak geçen hafta boşa ağladın allah yüzünü güldürdü çok sevindim geçen hafta çok üzülmüştüm bu kadar çabaya olmadı diye allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş herşeyin başı sabır öpüyorum

cimcimecim her evlilikte olur tadı tuzu bence sen adet olamadığındanda bizaz sitres oldu heralde bide kadınlar birik tiriyı biriktiriyo bi patladımı tmam amma rahatlamışındır ha bide ben rahatlasam şu herife tepemde deli ediyo beni ikide bi yemek haftasonu nu hiç sevmiyom onun için

kavganın en güzel yanı bence barışmak için adamın 4 dolanması çevremde süründürürüm vallaŞeniz
yok güzelim ne zamandır sabrediyodum susuyodum...ben sustukça b....nu çıkardı...ben de dün gece çıkardım:))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3:roflol: Millette bir sıkıntı, kocayla kavga etme ay ne çok güldüm ama ya bu sabah kahvaltıda bizde de koptu kıyamet zaten o yüzden kahvaltı etmedim 1 nescafe içtim.Hala küsüz, zaten 3-4 gündür sataşıyodum ben alttan alıyodu herhal ama bugün almadı :roflol: Dün regl olmam lazımdı hala olmadım ya 28 gün dedim mi sektirmezdi hiç onun gerginliği var bende de galiba.
kız biz barıştık siz küsmüsünüz hala...sabaha kadar başımda bekledi...sarıldı....e uzatmıyım dedim bende...yok iltifatlar..yok bilmemne...gıcık bunlar ya..yap yap sonra kendini affettirmek için o kadar soytarılık yap...ben niye çocuk istiyorum anlamıyorum zati...var başımda bi tane..:nazar::nazar:

sorma hayatımda hiç bu kadar çileden çıktığımı hatırlamıyorum ben ya...aklımı oynatıcaktım..kendimden korktum valla....baktı delirdim ne yapacağını şaşırdı tabi...

uyy güldüm valla kız iyi tırsıttınmı adamıı birdaha gıcıklık yapamasınn

saol canım ya yemekten sonra bi yürüdüm karda yarım saat koştum geldim çok soğuktu dışarısı karda koşarkene sahilde zayıf halim ile koştumu hayal ettim amman ne güzel ya sonra eve geldim 1yemek hazırladım kocişe bende 1 tane patetes haşladım tuzsuz yedim iyim şimdik devamlı evde durmakta yediriyo insana çayımı içiyorum şimdik
saolasın Şeniz

ohh valla aslında sevdigin insanla kolkola yüriceksin karda amanınnn ne ormantik olurr gıı

sendemi bürütüss
yaw biz hiç kavga etmez olduk o kızdımı ben susuyorum ben kızdımmı o susuyo
hatta sabah lafı geçti aramızda ne güzel dedim eskiden adrenalin heyecan vardı ilişkimizde hiç kavga etmez olduk
acilen istiyorum dedimm
oda diyo olgunlaşıyoz yaşlanıyoz beyaa

yok güzelim ne zamandır sabrediyodum susuyodum...ben sustukça b....nu çıkardı...ben de dün gece çıkardım:))))))))))))))

kız biz barıştık siz küsmüsünüz hala...sabaha kadar başımda bekledi...sarıldı....e uzatmıyım dedim bende...yok iltifatlar..yok bilmemne...gıcık bunlar ya..yap yap sonra kendini affettirmek için o kadar soytarılık yap...ben niye çocuk istiyorum anlamıyorum zati...var başımda bi tane..:nazar::nazar:

beim bir kızım bir oglum var ama soranlara 2 oglum bir kızım var derim
bir numaralı büğyümüz çocuk eşlerimiz
hiç de degişmea yani

ohoooo neler olmuş yaw ben yokken delikafadulden kavga edenler barışanlar barışmayanlar çocuk isteyenler yemek yiyenler tamam daha fazla abartmıyımkaydirigubbakcemile3 ya cimcimecim geçmiş olsun. Allah bidaha göstermesin dicem ama olmicak. bunlar valla evliliğin tuzu biberi. ben adamı tokatladığımı bilirim kaydirigubbakcemile3 ama sonrası gayet güzel sonuçlanmıştır :teselli: valla allah bozmasın kimsenin ve benim evliliğimide. ben normalde çok sakininmdir amaaa attımmıda Allaaaaaaaaaaaaaaaaah gtutmayın beni sen yine kültablası fırlatmıssın cimcimecim Aman elinin ayarına dikkat:roflol: bu arada delirmeden geri adım atmıyorlar malesef bütün erkekler aynı valla :dilcikar: illaki çileden çıkacan ki durumun ciddiyetini anlasınlar uzatmadığında iyi olmuş en iyisini yapmışsın canım benim.yerimseniben bu arada sen onun büyümesini bekleme malesef erkekler hiçççççççççççç büyümüyorlar benimki benden dokuz yaş büyük 34 yaşında ama halaaaa çocuk ve büyüceğinide sanmıyorum.:ecrin_bebek:ama onu çoooooookkkkkkkk sefiyom yaff:asigim:

aynı yaramazlık yapan çocuklar annelerine sevimlilik yapar kandırmaya çalışırya heh işte aynı öyleler valla ne onlarla ne onlarsız valla yerimseniben

selammmm kızlar nasılsınızz ben geldımmmm ozledım hepinizi tek tek

cimcimecim güzel dileklerin için tesekkur edıyorummmm

nasıl gıdıyor hayat rejım :) bu aksam cenem dusuk yandınız...

canım yaa geçmiş olsun ayzamadım daha önce inşallah iyi huylu çıkar kistler bi problem çıkmaz ualarımız seninle. aklına kötü gelmesin sakın iyi düşün iyi olsun dua et bolbol kendinede şimdi duan daha çok kabul olur. sıkıntıda olan sensin çünkü kendin için daha iyi dua edersin :Saruboceq:

Canımıniçi :asigim: sende olduktan sonra artık kim tutar beni Şeniz

Burdaki arkadaşlara kısaca bi anlatmak istiyorum müsadenle Şeniz:1rolleyes: Biz nurla 2007 senesinin temmuzunda burda ana sayfadaki sohbette tanıştık ( o zaman ana sayfada sohbet vardı siteye giren ilk sohbeti görüyodu sırnaşık şey )

ıkimizde baştan çekimserdik sanal ortamdan insana dost olmaz diye ama sonra bu sitedeki diyalogların muhabbetlerin farklı olduğunu gördük ve daha bi samimi olduk.

Bu gün geldiğimiz noktada o benim herşeyim canım en büyük desteğim oldu beni hiç yalnız bırakmadı. Burda olmasından dolayı çok mutluyum. Canım benim seni çok seviyorum Şeniz

ınşallah hepinizin böyle arkadaşlıkları olur :Saruboceq:

( öyle yazmak istedim :eek: )

Bonusum bee iyi ki girmişsin hayatıma yaa. ıyi ki yanımdasın. ıyi ki dostumsun. Kötü hissettiğimde, iyi hissettiğimde hep yanımdasın biliyorum. Hep destekçimsin.

Bak şimdi eski günleri aklıma getirdin hee. Bu saatte ben radyo yayınına başlardım demi kız. Bikaç şarkı çalmıştım şimdiye. Ve yavaş yavaş dinliyicelerim sizin sayenizde ( sohbette verdiğiniz linklerin ve çok güzel gelin gibi merak uyandıran mesajlarınız sayesinde) radyoya doluşurdu. Tam herkes toplanmışken ben kapardım mikrofonu herkese şarkı gönderiridim bir bir. Tahminimce sevceklerini inandıklarımı yollardım. Sonra şiir okurdum. Bazen iyi bazen kötü idare ederdiniz artık :eek:

Ne günlerdi yaa. Özlüyorum o günleri biraz. Bayadır uzak kaldım burdan. Ama bu topikte de aynı sıcaklık var Bonusum ben hissettim. Eee o zaman ne yapmak gerekiyor tadını çıkarmak tabüküüüüüükaydirigubbakcemile

(ben de Bonus gibi öyle yazmak istedim. :eek: )

Haa unutmadan seni radyoya ne zorluklarla getirdiğimi unuttum sanmaa. hehehhehehehehhehehehhe

Son düzenleyen: Moderatör:
:asigim:
senle alakası yok canım benim çüçük bi bebekim var.:emir_bebek: küçük dediğime bakma 14 aylık gerçi yine küçük ya kaydirigubbakcemile3 onla ilgileniyorum senile alakası yok

tursari ciğim şaka yapıyorum canım benim. Öp o tatlı bebeğini benim yerime. Benim öyle içim sıkıldı bulaşıyorum işte.-tatlicadiarzu- Gidip ders çalışim barim ben de. :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ohoooo neler olmuş yaw ben yokken delikafadulden kavga edenler barışanlar barışmayanlar çocuk isteyenler yemek yiyenler tamam daha fazla abartmıyımkaydirigubbakcemile3 ya cimcimecim geçmiş olsun. Allah bidaha göstermesin dicem ama olmicak. bunlar valla evliliğin tuzu biberi. ben adamı tokatladığımı bilirim kaydirigubbakcemile3 ama sonrası gayet güzel sonuçlanmıştır :teselli: valla allah bozmasın kimsenin ve benim evliliğimide. ben normalde çok sakininmdir amaaa attımmıda Allaaaaaaaaaaaaaaaaah gtutmayın beni sen yine kültablası fırlatmıssın cimcimecim Aman elinin ayarına dikkat:roflol: bu arada delirmeden geri adım atmıyorlar malesef bütün erkekler aynı valla :dilcikar: illaki çileden çıkacan ki durumun ciddiyetini anlasınlar uzatmadığında iyi olmuş en iyisini yapmışsın canım benim.yerimseniben bu arada sen onun büyümesini bekleme malesef erkekler hiçççççççççççç büyümüyorlar benimki benden dokuz yaş büyük 34 yaşında ama halaaaa çocuk ve büyüceğinide sanmıyorum.:ecrin_bebek:ama onu çoooooookkkkkkkk sefiyom yaff:asigim:

sağol güzelim...aynen öyle valla...bütün gün bilgisayarını açmadı bile...o bişi diil işe de gitmedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X