- 19 Şubat 2009
- 760
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linke tıkladıgın zaman sana yaptıgım çizelgenin görünmesi lazım
busecim ben aranızda yeniyim l-carnitini nasıl kullanıyorsun nereden alınır biraz bilgi verirmisin canım ne gibi etkisi var şimdiden teşekkürler ve ayrıca sana bol bol tebrikler
yooo eksik kopyalamadim. bende aciyordu...
neyse sana verim 108 baslangic... 105.6 bugün ve hedef 70 diyelim ya simdi... az evvel 65 demistim ama o biraz fazla
tamam canim
zeynep2630 canım sen 103 kiloylamı başladın diyete ve su an 86 kilosun doğrumu anladım ? e bu süper nası verdin o kiloları ya anlatsana bana :S
kız cimcime noluyo sana ya ne bu böyle 2 haftadır aynı kilon yaaa,kızım ben camış gibi yedimde verdim sen napıyon yaaa.Durdumu yoksa vermen he bacım de bakem?
Ya aşkito seninde canına okuyacam yaaa, tam heyecanlanıyom aha bu hafta ben 1. olurum diyom hep beni geçiyon ya dur azıcık yerinde ben bir tadına bakem 1.liğinkaydirigubbakcemile3
seni yarın yazıcam o zaman ama çok geçe kalma oldu mu güzelim....canım ben 103kilodan 88kiloya kadar kendi cabamla verdim,yaklaşık 5ay sürdü hergün 1saat yürüyüş yaptım,yürüyüş bandım var,aslında benim yaptıgımı başkası yapsa şimdiye 60kiloya düşmüştü gülüm ben polikistik over hastasıyım,reglim düzensiz yani daha dogrusu menopozlu bayanlara döndümm:)))ilaç kullanmasak 6 ayda bir regli olcazz:))o yüzdende iştahımız valla,ben elimden geldigince kendi cabamla yaptık bişeyler verdik 15kiloyu,hergecen gün işim dahada zorlaşıyor,8martta diyetisyene gittim diyete başladım saglıklı beslenelim dedik,kiloda veremiyordum artık,2haftada 2kiloda verdim ama su ve kastan gitmiş kilom yagdan gitmemiş,yarın tekrar gidecem bakalım nolcak,sabah giysilerimle 85.700cıktım 1kilo giysiler olur zaten:))tartı zayıfladıgımı söylüyor ama yagdanmı gitmiş bilmiyorum asıl kilomu yarın söylerim.diyetime uyuyorum,kaçamak yok ama yinede haftada 1kilo ancak gidiyor,hayırlısı bunada şükür,doktorum zayıflayacan diyorda başka bişey demiyor:)))tek hedefim busene 65 düşmek,delikafadulden yazada incelmiş girmek,delikafaduldenacelem yok bu kiloları vercegim,ardındanda bir bebek pırtlatacam:))şuan hamile degilimm amann yanlış anlaşılmasınn hala zeynep isminde hamile olan kim cıkmadı valla:)):teytey:öle canımcım kilo işi sabır işi inşalah verecegiz.a.s.:enbuyukkk:
kız cimcime noluyo sana ya ne bu böyle 2 haftadır aynı kilon yaaa,kızım ben camış gibi yedimde verdim sen napıyon yaaa.Durdumu yoksa vermen he bacım de bakem?
Ya aşkito seninde canına okuyacam yaaa, tam heyecanlanıyom aha bu hafta ben 1. olurum diyom hep beni geçiyon ya dur azıcık yerinde ben bir tadına bakem 1.liğinkaydirigubbakcemile3
tamam cimcimecimm muckkkkkkkkkkkkkkkkk saat 12de randuvum eve gelir gelmez yazarım canım kilomu mucukkkkkkkkkkkkkkk
kız hala hastalanmadım...8 gün geçti...acayip şişti elim ayağım....çok ödem yaptı vücudum..ben almadım diye göbek atıcam nerdeyse...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
busecim çok güldürdün beni demek camış gibi yedin alllah seni emi isırnaşık şey:)))kız sen kuş gibi yiyon kız camış kuşun türevi degilki :))valla çok azimli gördüm ben seni:lepi: sen camış gibi yiyip kilo veriyorsan:))) bende kuş kadar yiyom kilo veremiyorumm aglamak istiyorummmmmmmmdelikafadulden:teytey::dance:aşkito coşmuş buhafta maşalhh aşkıto hırsmı yaptın gülüm yaa tütüttüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşlahhhh götünü kaşı nazar degmesin çok kilo vermişin:lepi:
buseeeeeee senide tebrik ediyorum canımm darısı banaa inşalhhhhhhhhhhh bize yani bizeeeeeeeeeeeeeee