Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkürler Bonus cum... ne yapiim ya bazen insan iste umutsuzluga düsüyor. Ben aslinda cok ikinci cocuga hamile kalmayi istedigim icinde kilo vermem lazim. Üc düsükten sonra... :-( Onun icin de cabuk vermek istiyorum ama... ya yokmu bir sihir yaaaa

o cay neyde hüzün cüm

dilara yasak diye tam link veremiyorum heralde ama sen ilk verdigim yerden kopya yap google http den basla ok cnmm olmasi lazim

canım hanı diyet gruplarına gırdık mı bı bolum var ya cızelge nasıl yapılır dıe ordan
bana da ögretmıstı secıl sag olsun

ıstersen bende senınkını yaparım
hedef kg nı
sımdıkı kg nı
baslangıc kg nı ve boyunu yaz bana ister burdan ıster ozelden ok

ben sana lınkını atarım

mutluyuz canim ya bu sayfayi göstermiyor bana. bu sayfa artik gecerli degil falan diyor

neyse biktim yaaaa simdi ben yemege gidiyorum. öglen teneffüsüne cikiyoruz arkadaslarla… ama ben tek salata yicem :-))) sonra görüsürüz

tesekkürler Bonus cum... ne yapiim ya bazen insan iste umutsuzluga düsüyor. Ben aslinda cok ikinci cocuga hamile kalmayi istedigim icinde kilo vermem lazim. Üc düsükten sonra... :-( Onun icin de cabuk vermek istiyorum ama... ya yokmu bir sihir yaaaa

o cay neyde hüzün cüm

Acele yok ya hızlı verilen kilo aynı hızla geri alınır dilaracım kendine baskı yapmaktan vazgeç lütfen hamilelik için tabiki önemli kilo vermek ama en önemlisi kendini mutlu etmen.

Yani hemencecik kilo verdiğinde hamile kalıcan peki nolcak hamileliğinde etkisiyle aynen geri alıcan belkide daha fazlasını alıcan.

Hızlı vermekten ziyade bünyemizi düzenli yemeye alıştırırsak ( ki bu kolay olmuyo ) o zaman aynı düzende kiloda veririz. yerimseniben

neyse biktim yaaaa simdi ben yemege gidiyorum. öglen teneffüsüne cikiyoruz arkadaslarla… ama ben tek salata yicem :-))) sonra görüsürüz

Sadece salata olmaz güzelim yanında mutlaka bi şeyler ye adamı hasta etme kötükedihüso

ahh eliff ahhhhh kız bu kız her hafta kilo veriyo yaa maşallahhh diyelim nazar degmesin kızz buse bana msn si ni ver sor elife bir mahsuru yoksa eger
tiyolarını alıyım napıyo bu cadıı
100 oldu yaaaaaaaaaaa
aglamak istiyorummmmmmmmmm

Canım benim Elif80 1 milyar küsür para verip bir doktora gidiyor, adam her hafta başka bir diyet yaptırıp, damlalar falan veriyor,bişeyler yapıyor.Kendisi daha iyi anlatır bir ara. Msn de ben bile görüşemiyorum çünkü 4 çocukla oturmıyor zaten pc ye. Oturabilse burya gelir zaten.Söylerim ben, fırsat bulur da gelirse anlatır size ben cep telefonuyla görüşüyorum her gün, beleş ya kaydirigubbakcemile3 Tabiki en önemlisi kendi iradesi aynen uyuyor adamın dediklerine.Başladığından beri 1 gün bile ağzına ekmek namına,tatlı namına bişey sürmedi.İşte öyle oluncada şakır şakır gidiyo kiloları.Darısı başımıza çitolüm.

kilom 92 kızlar bu hafta sanırım başlangıç için kötü bi durum napalım hem iki kez misafirlik hemde regl olmam sanırım bunun sebebi :S

Çitolüm bu arada ben L-carnitin den çok memnunum tavsiye ediyorum canım almak istersen.Hatta az önce seda sayanın programında ender saraç 7 si bir arada bir karışımdan bahsetti ve onun içindekilerden 1 taneside l-carnitin di. Hatta söylerken el carnitin şeklinde söyledi.

benimki durma deyil sanırım ççünkü böyle olacagını biliyordum
önlenemez bir yeme istegi tüm hafta boyunca yakamı bırakmadı

çitolcum sen yemişsin ben bişey yemedim ldiyet listemin dışına çıkmadım niye böyle oldu bilmiyom çok canım sıkılıyo fisfisfis:eek:klava:uffff ya

1 milyarmıı amannınn
uymasında görm önün künyesini :KK70:
ya ben ekmek kemek yirorum ekmek le tatlı yemesin bir insan verir zaten ya önemli olan tutmak bugazımızı yoksa her şeyi biliyoruzz geri ye kalan hem damla dedin neyin nesi yanlış bişi olmasın
hani diyeti bırakınca geri aldırmasın
amann nese bakalımm kısmet bu haftaya artıkk

Çitolüm bu arada ben L-carnitin den çok memnunum tavsiye ediyorum canım almak istersen.Hatta az önce seda sayanın programında ender saraç 7 si bir arada bir karışımdan bahsetti ve onun içindekilerden 1 taneside l-carnitin di. Hatta söylerken el carnitin şeklinde söyledi.

cnm ya daha erken banaa
şu inşaşat bitsin sıkıntısı geçsin
hergün bir sorun çıkıyo
... inşallh şurda 15 gün sürer yada sürmez hava koşullarıda çok önemli malumm
nisan aynıa giriyoz az kaldı hafta 1 kilo versem nisamdaa artık hedefim buu
4 kilo nisanda 104 olurum mayıs ayındada 4 kilo versemm mayıs saonu 99 olmak istiyorum bak gaza geldim yazıncaa
zaten yazın ben diyet yapmadan rahat haftada 2 kilo veririm gibime geliyo
çünkü bahçe ile ugraşmaktan dalımdan ter eksik olmıcak
işte o zaman l.cartine kullanmayı düşünüyorum

selamlar kızlarrrr nasılız bugün. anca okuyabildim anam ne çene var sizdede yaff benden beter:roflol: kilo veren hanımlar tebrikler. sizin başarınız sanki benim başarım inanın bana o kadar seviniyorum.veremeyenler ve kilo vermede acele edenler sıkıntı yapmayın arkadaşlar yaaa stres kilo oluşumunda çok etkili yaaa. ya siz kendiniz deneyin bir hafta hiçbişey yemediğiniz halde yok ben bu hafta kilo veremicem hatta üstüne alıcam diye ikidebirde sıkıtı yapında o hafta fazla almazsanız adımı değiştiricem bendebu kadar net söylüyorum a.ssize yedikleriniz sizinle beraber yatık kalkmasın yaf :eek:klava:stres yapmayın canlarım lütfen. bonuscum ya yediğin bir kase cips yada bir paket olsun ertesi güne bir kilo farkettirirmi bir kase cipsin dönüşümü sana olsun olsun yüz gram olsun yaw tuzlu olduğu için vücudun su tutmuş olabilir yada regl demisin oda olabilir. yoksa bir kilo farkettirmez o zaman dünyanın en şişman adamları cips yiyenleri oludu a.s bence kendimize çok yükleniyoruz gerçektende ne var yani kiloluysak kiloluyuz ve yerimizde boş saymıyoruz ya çabalıyoruz sonuçta. Allah hiçbir çabanın hakkını zayi etmez yani ziyan etmez verir mutlaka. biraz sabretmemiz ve yılmamamız gerekiyor o kadar. sizleri çokkkk seviyorum:1hug: herbirinizi ve üzülmenize gönlüm razı gelmiyor canlarım senağlama

Sadece salata olmaz güzelim yanında mutlaka bi şeyler ye adamı hasta etme kötükedihüso

kız ne o karı resimdeki ama altındaki yazıya dikkat tam dibibede vermen gereken kilo denk gelmiş süper kombinasyon olmuş

kilom 92 kızlar bu hafta sanırım başlangıç için kötü bi durum napalım hem iki kez misafirlik hemde regl olmam sanırım bunun sebebi :S

sende bendensinn yawrum bende kilo aldım ama bak hesapladımda 800 grm almışım sen iki kiloo oo bu hafta sıkcaksın kendini misafirin gelincede kendine herşeyden koy ama normalde yicenin yarısını tmm mıa.s.

X