Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
blacksiya sen nasil yapiyorsun su cizelgeni
hüzüüüüüüünnnn canim söyle nedir o cay??? Inanki herseyi denemeye hazirim oooffff yaaaa senağlama
tesekkürler Bonus cum... ne yapiim ya bazen insan iste umutsuzluga düsüyor. Ben aslinda cok ikinci cocuga hamile kalmayi istedigim icinde kilo vermem lazim. Üc düsükten sonra... :-( Onun icin de cabuk vermek istiyorum ama... ya yokmu bir sihir yaaaa
o cay neyde hüzün cüm
neyse biktim yaaaa simdi ben yemege gidiyorum. öglen teneffüsüne cikiyoruz arkadaslarla… ama ben tek salata yicem )) sonra görüsürüz
ahh eliff ahhhhh kız bu kız her hafta kilo veriyo yaa maşallahhh diyelim nazar degmesin kızz buse bana msn si ni ver sor elife bir mahsuru yoksa eger
tiyolarını alıyım napıyo bu cadıı
100 oldu yaaaaaaaaaaa
aglamak istiyorummmmmmmmmm
benimki durma deyil sanırım ççünkü böyle olacagını biliyordum
önlenemez bir yeme istegi tüm hafta boyunca yakamı bırakmadı
çitolcum sen yemişsin ben bişey yemedim ldiyet listemin dışına çıkmadım niye böyle oldu bilmiyom çok canım sıkılıyo fisfisfisklava:uffff ya
Çitolüm bu arada ben L-carnitin den çok memnunum tavsiye ediyorum canım almak istersen.Hatta az önce seda sayanın programında ender saraç 7 si bir arada bir karışımdan bahsetti ve onun içindekilerden 1 taneside l-carnitin di. Hatta söylerken el carnitin şeklinde söyledi.
Sadece salata olmaz güzelim yanında mutlaka bi şeyler ye adamı hasta etme kötükedihüso
kilom 92 kızlar bu hafta sanırım başlangıç için kötü bi durum napalım hem iki kez misafirlik hemde regl olmam sanırım bunun sebebi :S