Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eeee saat 2 ye geliyooo hala %80 kilo bildirmeyenler var yaa, cimcimemde gelmiş kızın bir hadi çitolümle birlikte azarlayın herkesi yaaa....

dur kızz az sabret bende göstermesemde cicili listemizi akşam cimcimecik gösterse dicektim

tebrik ederim bayanlar hepinizi valla süpersiniz öyle yada böyle sonuçta burdayız ve çabalıyoruz yılmak yokkk salmayalım haftasonu var 2 gün bu gün salarsak hafta sonu coşarız valla kib listeyi bende merak ettimmmm

yettim gayrıııııı...citolcüm sağol bacuuma.s.a.s....bana listeyi bi göndrirsen çok sevinirim...

he bu arada canlarım ben tartımı değiştirdiğim için kiloda bir dengesizlik olu biliyorsunuzdur belki digital tartılar fazla tartıyormuş o yüzden ne olduğunu pek anlamadım. şu son üç günde yarım kilo verdiğmi biliyorum. :teytey: bakalım haftaya sonuç nolcak bide regl olduğum için herhalde fark ediyor ben hiç denemedim çünkü arada fark oluyormu diye yani. :uhm: inşallah oluyordurda az çıkarım:lepi: bu arada gerçekten hiç bu kadar rahat kilo verdiğimi hatırlamıyorum stressiz. vee bu hafta hiç yerimden kıpırdamadım çünkü hastaydım ki ben egzrsizsiz gram bile veremem o kadar maaaff bi durumda metabolizmam:mymeka: mahfetmişim malesef yaşam koçum söylemişti. bakın hem rahatım hem kilo veriyom arada kaçamak yapsamda hiçç takmıyom. belki fazla kilo vermedim ama oda olucak sizile beraber.stressiz bi şekilde inaşallah :1hug::enbuyukkk:

eeee saat 2 ye geliyooo hala %80 kilo bildirmeyenler var yaa, cimcimemde gelmiş kızın bir hadi çitolümle birlikte azarlayın herkesi yaaa....

:eek:klava:kaydirigubbakcemile kız yolucam saçını başını....ne 3 kilo verip milleti komplekse sokuyon.....bende sünnet olucam bu hafta:sm_cool:

şaka bi yana bravo arkadaşım...tebrik ediyorum seni:)))))))))))9

olmazbenneyaptımki 2de görelim ya motive olalim ben regldeyim birakmayayim kendimi ilk bese girdiysem yeter banahihoyyytkaydirigubbakcemile2

kızlar beni listede başlangıç kilomu 93 şimdiki kilo 91.4 tamam citolcum tartım değişti dengeler değişti-tatlicadiarzu-

cimcime listeyi ayarlıyoo
flaşş flaşş
kimler ilk sıralardaa
haftanın birincisinden tiyolarr
AZ SONRAAAA

tablo4z.jpg

kızlar listenin son hali

Son düzenleme:
cizelge oldumu acaba???

Bonus cum yaa salata da iyidir... biraz yersem baska sey... tutamam kendimi artikin... bi kac gün öyle sonra yine yerim normal

Çitolüm bu arada ben L-carnitin den çok memnunum tavsiye ediyorum canım almak istersen.Hatta az önce seda sayanın programında ender saraç 7 si bir arada bir karışımdan bahsetti ve onun içindekilerden 1 taneside l-carnitin di. Hatta söylerken el carnitin şeklinde söyledi.

busecim ben aranızda yeniyim l-carnitini nasıl kullanıyorsun nereden alınır biraz bilgi verirmisin canım ne gibi etkisi var şimdiden teşekkürler ve ayrıca sana bol bol tebrikler :nazar:

cizelge oldumu acaba???

Bonus cum yaa salata da iyidir... biraz yersem baska sey... tutamam kendimi artikin... bi kac gün öyle sonra yine yerim normal

canım sen canını sıkma sakın sende başlıcaksın kilo vermeye sen kendine bir sene hedef koy zaten sağlıklı kiloyu ancak bir sende verebilirsin. bir sene kendi aklına çocuk getirmeden stresssiz bi şekilde kilo vermeye odaklan sadece çocuğu düşünme o arada.böyle bir sistem kurmazsan kendine hem çocuk için hemde kilo vermek için zamanın geçer gider. sadece üzüldüğünle kalırsın :1no2: onuniçin bu sene senin kilo verme senen olsun hedefini ona göre belirle birde sana kim ticker yapmıştı onun linkini bana yollarmısın a.s sana ayarlamaya çalışayım

kız cimcime noluyo sana ya ne bu böyle 2 haftadır aynı kilon yaaa,kızım ben camış gibi yedimde verdim sen napıyon yaaa.Durdumu yoksa vermen he bacım de bakem?

Ya aşkito seninde canına okuyacam yaaa, tam heyecanlanıyom aha bu hafta ben 1. olurum diyom hep beni geçiyon ya dur azıcık yerinde ben bir tadına bakem 1.liğinkaydirigubbakcemile3

X