- 30 Kasım 2014
- 28.498
- 125.626
çocukların durumları nasıl canım?Dün küçükte rahatsızlandı. Bende de ishal var, salgın varmış. Hastaneler berbat halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocukların durumları nasıl canım?Dün küçükte rahatsızlandı. Bende de ishal var, salgın varmış. Hastaneler berbat halde
Kendin hazırlayıp götürürsen çok daha iyi olur bence deAijoo ay sonuna kadar işyerinde yiyeceğim. az kaldı yani. sonra yine evden götüreceğim. o zaman daha iyi olur.
Çocuklar daha iyi diyeyim. Bende bugün gittim antibiyotik yazdırdım doktora. Tok karına tartıldım 79.6 idim anlasilan kg vermişim. Ama yiyorum aslindaçocukların durumları nasıl canım?
kesinlikle öyleKendin hazırlayıp götürürsen çok daha iyi olur bence de
Acele dersen verdiğini geri alırsın. Sağlıkla uzun vade de ver daha iyi . Sporu artırmamız lazım da nasıl olcakmerhaba kızlar. ayaklar artık ağırlığı taşımakta zorluk çekiyor. acele 10 kilo vermem lazım en azından
yok canım zaten öyle şok diyet falan yapmayı düşünmüyorum. yapamam da zaten. tatlıyı kesip glisemik indeksi düşük beslenmeyi planlıyorum.Acele dersen verdiğini geri alırsın. Sağlıkla uzun vade de ver daha iyi . Sporu artırmamız lazım da nasıl olcak
Kaç gündür aklımdasın. Dedim Büşra tatlı krizleri için bı tarif vermişti bana onu yap rahat et ama bulamadım bı türlüGünaydın. Ben diyet ya da spor yapamiyorum ne yazikki öyle olunca ugrayamiyorum
Aah ah eskiden ne çok tarifler deniyordum. Kimbilir hangisidir bende unuttum malesefKaç gündür aklımdasın. Dedim Büşra tatlı krizleri için bı tarif vermişti bana onu yap rahat et ama bulamadım bı türlü
Bı yere kaydettim ama onuda bulamadım
Burası için mi böyle diyorsun, özel hayatin için mi? Zor olanı kabullenmek hiç bir zaman herkesin yapabileceği birşey olmadı. En basit mutfakta bir cekmecenin içini degistiriyosun sürekli elin o aynı yere gidiyorMerhabalar
Umarım herkes iyidir
Ben biraz dalgalı bir süreçteyim
Çok soru sormaktan korkuyorum taşlar yerinden oynarsa hayat düzeni bozulur mu diye. Susup olduğu gibi kabul etmek daha kolay geliyor
Puding gibi vardı ya bal nişasta kakaoAah ah eskiden ne çok tarifler deniyordum. Kimbilir hangisidir bende unuttum malesef
Eşim oğlanın durumunu kabullenemiyor halaBurası için mi böyle diyorsun, özel hayatin için mi? Zor olanı kabullenmek hiç bir zaman herkesin yapabileceği birşey olmadı. En basit mutfakta bir cekmecenin içini degistiriyosun sürekli elin o aynı yere gidiyor
Tam ölçüleri hatırlamam çok zor bulabildinmi sonra kaydedilenlerden . O tarif çok güzeldi ciddenPuding gibi vardı ya bal nişasta kakao
Erkeklerin çoğu mu aynı, bizim cevremizdekiler mi böyle hep. Bazen bakıyorum benim eşimde çok ilgili. Bazen bir bakıyorum ohooo hiç bizle ilgisi yok. Düzgün bir zamanda artilara eksilere bakarak karar vermelisin belkide. Sonuç iyi ya da kötü.. ben mesela ne kadar öfkelide olsam. Bosandigimizi ya da öldüğünü düşündüğümde gözlerim doluyor, içime birşey oturuyor sanki. Diyorum demekki hâla seviyorsun. Bazende alıp başımı gidesim geliyor. Ama genel anlamda bende de soğukluk var yaklaşık 1 yıldır. Ve o da bunun artık farkında elimden de birşey gelmiyorEşim oğlanın durumunu kabullenemiyor hala
3 çocuklu bekar anne gibiyim bazen
Yapma etme dur demekten
Bide mens dönemim. Bizim biseyimiz yok sen abartiyorsun demeleri ayrıca çıldırtıyor
erkekler zoru sevmez ondan kabullenemiyor.Eşim oğlanın durumunu kabullenemiyor hala
3 çocuklu bekar anne gibiyim bazen
Yapma etme dur demekten
Bide mens dönemim. Bizim biseyimiz yok sen abartiyorsun demeleri ayrıca çıldırtıyor
Yok öyle ayrılık gibi değil. Eşimi severim. İyi bir eş iyi bir aile babası. Sadece 9 senedir hala yaşına göre davranmasını bekliyor çocuktan. Görüntüsü pehlivan gibi evet ama hasta işte ne yapsınErkeklerin çoğu mu aynı, bizim cevremizdekiler mi böyle hep. Bazen bakıyorum benim eşimde çok ilgili. Bazen bir bakıyorum ohooo hiç bizle ilgisi yok. Düzgün bir zamanda artilara eksilere bakarak karar vermelisin belkide. Sonuç iyi ya da kötü.. ben mesela ne kadar öfkelide olsam. Bosandigimizi ya da öldüğünü düşündüğümde gözlerim doluyor, içime birşey oturuyor sanki. Diyorum demekki hâla seviyorsun. Bazende alıp başımı gidesim geliyor. Ama genel anlamda bende de soğukluk var yaklaşık 1 yıldır. Ve o da bunun artık farkında elimden de birşey gelmiyor