Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutu pazarlar kızlarrr :KK25:

FB_IMG_1703070790273.jpg

24 Aralık 2023

sabah 1 kupa yeşil çay

öğlen 13.20
1 kepçe tarhana çorbası

saat 14.00
bol peynirli az sucuklu dukan tost
2 dilim avokado
4 çeri domates, köz kapya biber
1 tk petek bal

ara 17.00
1 kare bitter
1/4 karabuğday patlağı
1 kupa filtre kahve

akşam 18.50
2 kepçe yoğurtlu yayla çorbası
1 servis kaşığı çıntar mantarı sotesi
domates marul salatası
3 lokma tbe

ara 20.30
1 avuça yakın ay ve kabak çekirdeği karışımı (içinde 5 badem de var)

1,5 lt su

Slm kızlar , bugün ve yarın sabah için bikaç faydalı içecek hazırladım . Biri maydonoz dallarıyla bir de çekirdekleri çıkarılmış ya da içinde. limon, bir parça zencefil ben de toz olarak zerdeçal var . Bunlardan bir içecek oluşturdum biraz da organik sirke attım içine bir de bal iki kaşık . Bunları blenderdan geçirdim su gibi olana kadar . Hem zatıflamak için hem de bağışıklık sistemine yardımcı olmak için .

Slm kızlar , bugün ve yarın sabah için bikaç faydalı içecek hazırladım . Biri maydonoz dallarıyla bir de çekirdekleri çıkarılmış ya da içinde. limon, bir parça zencefil ben de toz olarak zerdeçal var . Bunlardan bir içecek oluşturdum biraz da organik sirke attım içine bir de bal iki kaşık . Bunları blenderdan geçirdim su gibi olana kadar . Hem zatıflamak için hem de bağışıklık sistemine yardımcı olmak için .
Şifa olsun ben bugün yumurta diyeti yapıyorum bakım

Günaydın kızlar
Yeni yılın ilk günü güzellik ve huzurla gelsin sizlere. Küçük mutluluklarla büyük sevinclere kavusacagimiz bir yıl olsun.

Merhaba 14 yıl aradan sonra tekrar kadınlar kulübüne döndüm .beni de araniza alır misiniz ☺️motive olmaya deli gibi ihtiyacım var . 1.60 boyum 95 kiloyum 😏 adım Zeynep . Cuma yarışmaları devam ediyor mu hala bilmiyorum ama uyarım her türlü ne yapıyorsanız

merhaba herkese bende 2 yıl aradan sonra bugün döndüm kadınlar kulubune... kilo olarak hala iki yıl önceki aynı yerdeyim aynı kiloda aynı umutla bakınıyorum yumurta diyeti felan geçiyor aklımdan kilom 108 boyum 180 hayırlısı diyorum herkes için herkeslere çok selamlar ve sevgiler Bonus Bonus u görünce sevindim umarım keyifler yerindedir

Merhaba 14 yıl aradan sonra tekrar kadınlar kulübüne döndüm .beni de araniza alır misiniz ☺️motive olmaya deli gibi ihtiyacım var . 1.60 boyum 95 kiloyum 😏 adım Zeynep . Cuma yarışmaları devam ediyor mu hala bilmiyorum ama uyarım her türlü ne yapıyorsanız

CUma yarışmaları devam etmiyor.
Takımlar diyet günlükleri bölümünde başka topiklerde paylaşım yapıyorlar.

X