Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

21 Aralık 2023

sabah 1 kupa filtre kahve

öğlen 12.10
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı kıymalı karnıbahar yemeği
3 yk makarna
salata

ara 15.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
1 tutam fıstık, leblebi, fındık

akşam 18.40
2,5 kadınbudu köfte
5-6 çatal patates
bol karışık marul salatası

tarçın çayı içtim şimdi
1,5 lt su

Yok henüz yaptırmadık.

Hamam böceği değil. Çok küçük duvarlarda,tavanlarda, supurgeliklerde var. Sürekli kasiniyorum. Saçlarımizda üstümüzde var mı diye bakiyorum

Bir çeşit bit gibi bir şey olabilir büşra o daha da artabilir. Ablamın evinde balkona yuva yapan kumrulardan sonra bit oldu sardı balkonu ilaçsız geçmez.

Belediyeyi arasana bi böyle hizmetleri var diye biliyorum

Bir çeşit bit gibi bir şey olabilir büşra o daha da artabilir. Ablamın evinde balkona yuva yapan kumrulardan sonra bit oldu sardı balkonu ilaçsız geçmez.

Bende bite benzettim. Eşim kendim ilaclicam diyor akşam gelsin detaylı konuşucaz artık

İnsana geçer mi bunlar ya da dolap içlerine baza içlerine falan yerleşirmi.. düşünmekten mahvoldum

İnsana geçer mi bunlar ya da dolap içlerine baza içlerine falan yerleşirmi.. düşünmekten mahvoldum
Geçmiş olsun evi komple ilaçlayıp 3-4 gün kapalı tutup sonra da çok iyi havalandırıp tüm kıyafetleri,perdeleri nevresimleri kısacası tekstil olan herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ardından da evi sirkeli suyla detaylıca silmek gerekiyor. Tecrübeyle sabit 🤷‍♀️

Selam uzun bir aradan sonra ben de yavaştan başladım 108 den 112 ye çıkmışım 2 gündür geceleri çörek otu yağı içiyorum 1 çay kaşığı sabah baya tok uyanıyorum.
Açıkçası kaloriye odaklıyım pek sağlıklı değil sadece amaç karnımı doyurmak oldu ama toparlamaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun evi komple ilaçlayıp 3-4 gün kapalı tutup sonra da çok iyi havalandırıp tüm kıyafetleri,perdeleri nevresimleri kısacası tekstil olan herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ardından da evi sirkeli suyla detaylıca silmek gerekiyor. Tecrübeyle sabit 🤷‍♀️
Offf gerçekten mi :KK43: koltuk yatak yikatanlar bile olmuş nasıl olacak ki ya :KK43: mesela annemlere gitsem oraya da bulaştirabilir miyim? Nasıl olacak bu durum 😞

Merhaba kızlar. Bugün biraz kaçamaklı oldu Cuma diye.

22 Aralık 2023

sabah 1 kupa yeşil çay

öğlen 12.10
1 kepçeden az tarhana çorbası
2-3 yk bol arpacık soğanlı et sote
1 servis kaşığı pilav
3-4 yk yoğurt

ara 16.00
1 minik kandil simiti

akşam 18.50
2 tavuk baget
1 kaseden fazla yumurtalı makarna (filiz markasının var ya ondan)
yeşillik salatası
40 gram fındıklı çikolata

şimdi kabuk tarçın çayım demleniyor.
1,5 lt su

Offf gerçekten mi :KK43: koltuk yatak yikatanlar bile olmuş nasıl olacak ki ya :KK43: mesela annemlere gitsem oraya da bulaştirabilir miyim? Nasıl olacak bu durum 😞
Halılar ve koltuklar ve yatakları da sirkeli suyla silersin ama için rahat edecekse yıkatırsın istersen sinir bozucu bir durum ve masraflı annene de gider gitmez üzerinizdekileri de hemen makineye atın birşeycik olmaz Ben evlenmeden önce oturduğumuz evi anca böyle temizlemiştik bir daha olmadı çok şükür.

İyi akşamlar
Bu sabah birşey yemedim öğle 2 tost yedim sucuklu ve kaşarlı yanında 1 kupa sütlü kahve içtim
Akşam da 1 tabak sebzeli bulgur pilavı ve cacık

Spor yapamıyorum gerçekten hiç içimden gelmiyor 2 lt su içtim.

Halılar ve koltuklar ve yatakları da sirkeli suyla silersin ama için rahat edecekse yıkatırsın istersen sinir bozucu bir durum ve masraflı annene de gider gitmez üzerinizdekileri de hemen makineye atın birşeycik olmaz Ben evlenmeden önce oturduğumuz evi anca böyle temizlemiştik bir daha olmadı çok şükür.
Yarın ilaçlaticaz. Kuş biti mi termit mi biz çok anlayamadık bakalım adam gelince ne dicek. İnşallah sorunsuz atlatırız bu durumuda

Slm kızlar sabah 7.30 da 1.5 saat yürüyüş yaptım . Hava hala aydınlanmamıştı ama çok iyi geldi .
Eve gelince bir duş alıp bikaç hurma yedim yoğurda karıştırarak .
Evdekilere de sabah sabah kıymalı patatesli gül böreği yaptım bir de çukulatalı pasta .
Kendime iki öğün yemek hazırladım hemde bizimkilere mercimek çorbası ve kıymalı yumurta yedim öğlen ve akşam . Tabi börek ve pastaya dokunmadım .
Bizimkilerin akşam menüsü çorba ve patlıcan oturtma oldu .
Diyetteyken en sevdiğim şey , bizimkilere en sevdiklerini pişirmek mutfakda çok zaman harcamak ve tadına bakmamak.
Akşam 5 gibi arkadaşımla yürüyüşe çıktım . Bir buçuk saat yürüdük .toplam 3 saat oldu bugün .
Kendimi yorgun değil daha enerjik hissettim .
Yarın sabah erken saatte gene yürüyüş yapacağım bana iyi geliyor 😌

X