- 30 Kasım 2014
- 28.506
- 125.698
başlayalım. ben başladım daha doğrusu. menü yazayım burayaBiz de pek tık yok şu ama başlayabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başlayalım. ben başladım daha doğrusu. menü yazayım burayaBiz de pek tık yok şu ama başlayabiliriz
Ahlar ağacıyım, gibisi fazla...Hepimizin var olmaz mı Aijoo çok güçlü bir kadın üstesinden geldi yine gelecek
Ahlar ağacıyım, gibisi fazla...
Evi böcek sarmış bu sefer harbiden aklım kalmadı
hamam böceği mi canım?Ahlar ağacıyım, gibisi fazla...
Evi böcek sarmış bu sefer harbiden aklım kalmadı
Yok henüz yaptırmadık.İlaç yaptırdınız mı büşra
Hamam böceği değil. Çok küçük duvarlarda,tavanlarda, supurgeliklerde var. Sürekli kasiniyorum. Saçlarımizda üstümüzde var mı diye bakiyorumhamam böceği mi canım?
Yok henüz yaptırmadık.
Hamam böceği değil. Çok küçük duvarlarda,tavanlarda, supurgeliklerde var. Sürekli kasiniyorum. Saçlarımizda üstümüzde var mı diye bakiyorum
Bende bite benzettim. Eşim kendim ilaclicam diyor akşam gelsin detaylı konuşucaz artıkBir çeşit bit gibi bir şey olabilir büşra o daha da artabilir. Ablamın evinde balkona yuva yapan kumrulardan sonra bit oldu sardı balkonu ilaçsız geçmez.
Belediyeyi arasana bi böyle hizmetleri var diye biliyorum
İnsana geçer mi bunlar ya da dolap içlerine baza içlerine falan yerleşirmi.. düşünmekten mahvoldumBir çeşit bit gibi bir şey olabilir büşra o daha da artabilir. Ablamın evinde balkona yuva yapan kumrulardan sonra bit oldu sardı balkonu ilaçsız geçmez.
Belediyeyi arasana bi böyle hizmetleri var diye biliyorum
Geçmiş olsun evi komple ilaçlayıp 3-4 gün kapalı tutup sonra da çok iyi havalandırıp tüm kıyafetleri,perdeleri nevresimleri kısacası tekstil olan herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ardından da evi sirkeli suyla detaylıca silmek gerekiyor. Tecrübeyle sabitİnsana geçer mi bunlar ya da dolap içlerine baza içlerine falan yerleşirmi.. düşünmekten mahvoldum
Offf gerçekten mi koltuk yatak yikatanlar bile olmuş nasıl olacak ki ya mesela annemlere gitsem oraya da bulaştirabilir miyim? Nasıl olacak bu durumGeçmiş olsun evi komple ilaçlayıp 3-4 gün kapalı tutup sonra da çok iyi havalandırıp tüm kıyafetleri,perdeleri nevresimleri kısacası tekstil olan herşeyi yüksek ısıda yıkayıp ardından da evi sirkeli suyla detaylıca silmek gerekiyor. Tecrübeyle sabit
Halılar ve koltuklar ve yatakları da sirkeli suyla silersin ama için rahat edecekse yıkatırsın istersen sinir bozucu bir durum ve masraflı annene de gider gitmez üzerinizdekileri de hemen makineye atın birşeycik olmaz Ben evlenmeden önce oturduğumuz evi anca böyle temizlemiştik bir daha olmadı çok şükür.Offf gerçekten mi koltuk yatak yikatanlar bile olmuş nasıl olacak ki ya mesela annemlere gitsem oraya da bulaştirabilir miyim? Nasıl olacak bu durum
Yarın ilaçlaticaz. Kuş biti mi termit mi biz çok anlayamadık bakalım adam gelince ne dicek. İnşallah sorunsuz atlatırız bu durumudaHalılar ve koltuklar ve yatakları da sirkeli suyla silersin ama için rahat edecekse yıkatırsın istersen sinir bozucu bir durum ve masraflı annene de gider gitmez üzerinizdekileri de hemen makineye atın birşeycik olmaz Ben evlenmeden önce oturduğumuz evi anca böyle temizlemiştik bir daha olmadı çok şükür.
Allah kolaylık versinSelam, tahta kurusu dediler böceklere en zor tür diyor adam