Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallahEkmeği sınırlamışsın fulya daim olsun arkadaşım
pili azalmış olabilir. o zaman şaşırıyor tartıİyi geceler. Tartım mi bozuldu pili mi bitti calismiyo birkaç gündür aldimmi verdimmi belli degil
Büşra nette şöyle bişeye denk geldim işine yarar mı acaba. En azından fikir olurİyi geceler. Tartım mi bozuldu pili mi bitti calismiyo birkaç gündür aldimmi verdimmi belli degil
Günaydın hoşgeldin. Çok aktif değiliz. Eski arkadaşların buluşma yeri gibi burası daha çok90 kilo değilim , bir problem olur mu?
merhaba aktif diyet sayfası istersen aşağıdaki linke gelebilirsinBende katılabilir miyim size arkadaşlar?
Onu soruyorum tabi. Dr randevusu almıştın nolduKafa olarak soruyosan iyi değilim Bonus
Gidemedim iptal ettim. Küçük olan kız hiç ayrılmıyor bende. Wcye bile gidince evin içinde arıyor. Çöp atmaya bile gidemiyorumOnu soruyorum tabi. Dr randevusu almıştın noldu
Çocuk için bı danışmanlık mi alsan bu kadar yoksunluk belirtileri iyi değil. Hani calisiyor olsan kaybetme korkusu var diyeceğim ama. Sanada yazıkGidemedim iptal ettim. Küçük olan kız hiç ayrılmıyor bende. Wcye bile gidince evin içinde arıyor. Çöp atmaya bile gidemiyorum