Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah büşra. Yeter artık doğru düzgün kilo vermek istiyorumİnşallah iradeli olabilirsin. İstersen Ramazan'a kadar 10-15 kg verirsin fulya
Bu sene yapışık bir grip halı var. Kolay kolay bırakmıyor insanı. Bagisikliginizi yüksek tutun canımSağol topraam grip gibi de sinüzit gibi de
Aman dikkat et. Sağlık herşeyden önceGeçmiş olsun. Malum kış geldi artık kimi görsem hasta , pandemiden sonra insanlar bir duzelemedi sanki anlamadım. Bizde ne hastayız ne iyiyiz. Dün kulağım ağrımaya başladı gittim bugün aile hekimine iltihap var dedi antibiyotik başladım. Çocuklarda öyle aksirip tiksiriyor işte bugunumuze çok sukur
Ne derler diye düşünmeden konuştuğumuz yerlerden biri burası canım. En büyük psikolog burası bana mesela. Boyayla filan duzelebilecek şeylerdir inşallah.Buraya uğrayıp dert anlatmak istemedim. İnanın taşındım tasinali 1 günüm dertsiz huzurlu geçmedi 2 haftaki önceki yağmurda evin duvarları su aldı, hemde bitişik bina tarafindan. Camlar şakır şakır buğu yapıyor cam önleri göl. Evin belirli yerlerinde rutubet yapmaya başladı. Çok mutsuzum, ne hayallerle ne maddi zorlukla aldik. Dünya borca girdik. Her gün sağa sola bakıyorum, geleceğe dair bir hayal kurmuyorum. Sonra uzuldugume kızıyorum Filistin'de insanların bir evi bile yok diyorum istahsizim çok, 81.7 geldim geçen sabah. Halbuki dikkat ettigimden değil. Çok sevdiğim birşeyi yerken bile yarım birakiyorum
İşte öyle deyip kendimi teselli etmek istiyorum ama ev tek benim degilki her yerini yaptırayım. Dubleks su içinde kabarmadik yeri kalmamiş.. müteahhit ilgisiz satılmıyor da orası. Ne olacak belirsiz işte .. inşallah çözülür ne diyimBüşracım alındı artık kuzum nasip orasıymış. O akan yerler yapılır tertemiz olur hiç üzme kendini. Yaptıracak bir evimiz var şükür Filistini düşününce boş üzüntü geliyor hepsi.
Bizim de kendimizce sorunlarımız var tabi zorlanıyoruz üzülüyoruz ne yapalım yaşıyoruz sonuçta ama kıyas yapınca utanıyor insan.
Çözülebilecek şeyler bunlar hayattayız çok şükür çözeriz.
Hiç umutsuz olma umutsuz olmak büyük günahtır Allahın her şeyi düzeltme gücünden umut yitirmek olur ucu kötüye gider. Sen inançlı bir insansın uzaklaştır bu düşünceyi kendinden.
Dubleksin altında mısın sen mi dublekstesin?İşte öyle deyip kendimi teselli etmek istiyorum ama ev tek benim degilki her yerini yaptırayım. Dubleks su içinde kabarmadik yeri kalmamiş.. müteahhit ilgisiz satılmıyor da orası. Ne olacak belirsiz işte .. inşallah çözülür ne diyim
Boyayla hallolacak gibi değil sanki. Ama dünyevi dertler işte hayırlısı artikBu sene yapışık bir grip halı var. Kolay kolay bırakmıyor insanı. Bagisikliginizi yüksek tutun canım
Aman dikkat et. Sağlık herşeyden önce
Ne derler diye düşünmeden konuştuğumuz yerlerden biri burası canım. En büyük psikolog burası bana mesela. Boyayla filan duzelebilecek şeylerdir inşallah.
Bende bu ara biraz moralsizim bonusum sana yazdı umutsuz olma diye banada merhem olur inşallah diye kabul ettim. Dünya hali çırpınıyoruz işte
Rabbim uğraşmaktan geri koymasın.
Hayır ben 1. Balkonum. Ama önce üst kata sonra bana geçen yağmurda su geldi. Salonumun ve antremin. Şuanki yagmurlarda odada duvarda birşey yok. Camlar bugulanip mermer ve pencere kenarlı su çekiyor. Birde bugün antrede tam asansör arkasında kalan yerde portmantoyu çektik gol olmuş orası yemyesil küfDubleksin altında mısın sen mi dublekstesin?
İçerden dışardan yalıtım yapılması lazım yeni bina mıydı?Hayır ben 1. Balkonum. Ama önce üst kata sonra bana geçen yağmurda su geldi. Salonumun ve antremin. Şuanki yagmurlarda odada duvarda birşey yok. Camlar bugulanip mermer ve pencere kenarlı su çekiyor. Birde bugün antrede tam asansör arkasında kalan yerde portmantoyu çektik gol olmuş orası yemyesil küf
En zor senen şimdi anlıyorum ödev için 10-15 dk dan fazla oturtma odaklanamıyorlarmış zaten otursun kalksın tekrar yapsınÇocuklarla günlerim hepten zor geciyor. Küçük okula gitmediği gibi daha da bana yapıştı. 4 yaşı bitecek durum vahim. Psikolog randevusu aldim belediyeden.. digeride 1. Sınıf ödev yapmak istemiyor tam bir kaosun içinde gibiyim
Öyle olmuyor işte molalar hiç bitmiyor o zamanEn zor senen şimdi anlıyorum ödev için 10-15 dk dan fazla oturtma odaklanamıyorlarmış zaten otursun kalksın tekrar yapsın
Hadi ben içten yaptirsamda dıştan yaptiramam ki işte artık yaza arastircaz kışın birşey yapılamaz herhaldeİçerden dışardan yalıtım yapılması lazım yeni bina mıydı?
Bi sormak lazım onu şimdiden bir şey yapılır mı diye. Dıştan da bina için yapılır herkeste aynı sorun varsaHadi ben içten yaptirsamda dıştan yaptiramam ki işte artık yaza arastircaz kışın birşey yapılamaz herhalde
Ekmeği sınırlamışsın fulya daim olsun arkadaşımiyi akşamlar herkese
10 Aralık 2023
sabah 1 fincan yeşil çay
öğlen 13.00
sucuklu kaşarlı omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 tk petek bal
3 çeri domates ve 3 köz biber
1 dilim karabuğday ekmeği
ara
1 fincan siyah oolong çayı