Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol topraam grip gibi de sinüzit gibi de
Bu sene yapışık bir grip halı var. Kolay kolay bırakmıyor insanı. Bagisikliginizi yüksek tutun canım
Geçmiş olsun. Malum kış geldi artık kimi görsem hasta , pandemiden sonra insanlar bir duzelemedi sanki anlamadım. Bizde ne hastayız ne iyiyiz. Dün kulağım ağrımaya başladı gittim bugün aile hekimine iltihap var dedi antibiyotik başladım. Çocuklarda öyle aksirip tiksiriyor işte bugunumuze çok sukur
Aman dikkat et. Sağlık herşeyden önce 😘
Buraya uğrayıp dert anlatmak istemedim. İnanın taşındım tasinali 1 günüm dertsiz huzurlu geçmedi :KK43: 2 haftaki önceki yağmurda evin duvarları su aldı, hemde bitişik bina tarafindan. Camlar şakır şakır buğu yapıyor cam önleri göl. Evin belirli yerlerinde rutubet yapmaya başladı. Çok mutsuzum, ne hayallerle ne maddi zorlukla aldik. Dünya borca girdik. Her gün sağa sola bakıyorum, geleceğe dair bir hayal kurmuyorum. Sonra uzuldugume kızıyorum Filistin'de insanların bir evi bile yok diyorum 😔 istahsizim çok, 81.7 geldim geçen sabah. Halbuki dikkat ettigimden değil. Çok sevdiğim birşeyi yerken bile yarım birakiyorum
Ne derler diye düşünmeden konuştuğumuz yerlerden biri burası canım. En büyük psikolog burası bana mesela. Boyayla filan duzelebilecek şeylerdir inşallah.
Bende bu ara biraz moralsizim bonusum sana yazdı umutsuz olma diye banada merhem olur inşallah diye kabul ettim. Dünya hali çırpınıyoruz işte ❤️
Rabbim uğraşmaktan geri koymasın. 😘

Büşracım alındı artık kuzum nasip orasıymış. O akan yerler yapılır tertemiz olur hiç üzme kendini. Yaptıracak bir evimiz var şükür Filistini düşününce boş üzüntü geliyor hepsi.
Bizim de kendimizce sorunlarımız var tabi zorlanıyoruz üzülüyoruz ne yapalım yaşıyoruz sonuçta ama kıyas yapınca utanıyor insan.
Çözülebilecek şeyler bunlar hayattayız çok şükür çözeriz.

Hiç umutsuz olma umutsuz olmak büyük günahtır Allahın her şeyi düzeltme gücünden umut yitirmek olur ucu kötüye gider. Sen inançlı bir insansın uzaklaştır bu düşünceyi kendinden.
İşte öyle deyip kendimi teselli etmek istiyorum ama ev tek benim degilki her yerini yaptırayım. Dubleks su içinde kabarmadik yeri kalmamiş.. müteahhit ilgisiz satılmıyor da orası. Ne olacak belirsiz işte .. inşallah çözülür ne diyim

İşte öyle deyip kendimi teselli etmek istiyorum ama ev tek benim degilki her yerini yaptırayım. Dubleks su içinde kabarmadik yeri kalmamiş.. müteahhit ilgisiz satılmıyor da orası. Ne olacak belirsiz işte .. inşallah çözülür ne diyim
Dubleksin altında mısın sen mi dublekstesin?

Bu sene yapışık bir grip halı var. Kolay kolay bırakmıyor insanı. Bagisikliginizi yüksek tutun canım

Aman dikkat et. Sağlık herşeyden önce 😘

Ne derler diye düşünmeden konuştuğumuz yerlerden biri burası canım. En büyük psikolog burası bana mesela. Boyayla filan duzelebilecek şeylerdir inşallah.
Bende bu ara biraz moralsizim bonusum sana yazdı umutsuz olma diye banada merhem olur inşallah diye kabul ettim. Dünya hali çırpınıyoruz işte ❤️
Rabbim uğraşmaktan geri koymasın. 😘
Boyayla hallolacak gibi değil sanki. Ama dünyevi dertler işte hayırlısı artik

Dubleksin altında mısın sen mi dublekstesin?
Hayır ben 1. Balkonum. Ama önce üst kata sonra bana geçen yağmurda su geldi. Salonumun ve antremin. Şuanki yagmurlarda odada duvarda birşey yok. Camlar bugulanip mermer ve pencere kenarlı su çekiyor. Birde bugün antrede tam asansör arkasında kalan yerde portmantoyu çektik gol olmuş orası yemyesil küf

Çocuklarla günlerim hepten zor geciyor. Küçük okula gitmediği gibi daha da bana yapıştı. 4 yaşı bitecek durum vahim. Psikolog randevusu aldim belediyeden.. digeride 1. Sınıf ödev yapmak istemiyor tam bir kaosun içinde gibiyim 🤓

Hayır ben 1. Balkonum. Ama önce üst kata sonra bana geçen yağmurda su geldi. Salonumun ve antremin. Şuanki yagmurlarda odada duvarda birşey yok. Camlar bugulanip mermer ve pencere kenarlı su çekiyor. Birde bugün antrede tam asansör arkasında kalan yerde portmantoyu çektik gol olmuş orası yemyesil küf
İçerden dışardan yalıtım yapılması lazım yeni bina mıydı?

Çocuklarla günlerim hepten zor geciyor. Küçük okula gitmediği gibi daha da bana yapıştı. 4 yaşı bitecek durum vahim. Psikolog randevusu aldim belediyeden.. digeride 1. Sınıf ödev yapmak istemiyor tam bir kaosun içinde gibiyim 🤓
En zor senen şimdi anlıyorum ödev için 10-15 dk dan fazla oturtma odaklanamıyorlarmış zaten otursun kalksın tekrar yapsın

09 Aralık 2023

sabah 11.30
1 yumurta
5 zeytin
1 kk kaşar +1 kk beyaz peynir
1 tk petek bal
biraz domates salatalık+ 3 köz biber
1/3 simit

ara 13.30
1,5 mandalina
1/2 kk fıstıklı şekersiz tahin helva (hurma sulu)
1 fincan kabuk tarçınlı yeşil çay

öğlen 15.30
2 etli bulgurlu kuru dolma (dolmalar çok küçüktü ve içini toplasan 2 yk ancak eder)
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.00
2-3 yk tavuk eti
5 yk sebzeli bulgur pilavı
narlı domatesli marul salatası

öğle ile akşam yemeği arasında 1 fincan filtre kahve ile 1 fincan yeşil çay içtim.

birkaç saat sonra biraz spor yapmayı düşünüyorum 🤫 uzun zamandır spor yapmıyorum maalesef. sadece yürüyüş yapıyordum. zayıflamak istiyorsam biraz da olsa yapmam gerekli.

bu arada öğle yemeğim fazla oldu. gereksiz bir öğündü farkındayım. onun yerine azcık kuruyemiş yeseydim daha iyiydi. yarın daha iyi olacak ama Allahın izniyle. akşam yemeğim belli çünkü şimdiden. diğer öğünleri de kontrol altında tutucam. pazartesiye eksiyle girmek istiyorum çünküm 🤗

iyi akşamlar herkese :KK200:

10 Aralık 2023

sabah 1 fincan yeşil çay

öğlen 13.00
sucuklu kaşarlı omlet
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 tk petek bal
3 çeri domates ve 3 köz biber
1 dilim karabuğday ekmeği

ara
1 fincan siyah oolong çayı