Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hanımlar mutlu pazarlar olsun

İlk kez yağ yakıcı kahve içtim çok güzelmiş her sabah içeceğim artık.

Günaydın hanımlar mutlu pazarlar olsun

İlk kez yağ yakıcı kahve içtim çok güzelmiş her sabah içeceğim artık.
Diyetisyene başlamana çok sevindim🥰 listen oldukça az göründü bana ama hedefine bu listeyle kolaylıkla ulaşırsın eminim sen diyetisyeni en az 3 ay hiç bırakmaaa 👍

Yağ yakıcı kahve nasıl oluyor resmini çekip atsana buraya yada ismini yaz tadı da güzelse bakarız

Dün bende saçma bir şekilde fazla yedim o yüzden liste yazmadım gerçi akşam 19:00 gibi yeme işini bitirdim ama….

dün 7900 adım atmışım bugün yürüyüşe çıkmadım

Diyetisyene başlamana çok sevindim🥰 listen oldukça az göründü bana ama hedefine bu listeyle kolaylıkla ulaşırsın eminim sen diyetisyeni en az 3 ay hiç bırakmaaa 👍

Yağ yakıcı kahve nasıl oluyor resmini çekip atsana buraya yada ismini yaz tadı da güzelse bakarız
Yok canım az değil aslında ama ben mens.ağrısı çektiğim için spor yapamıyorum o yüzden azalttık normal sürecime döneyim liste de düzelecek.

Yağ yakıcı kahve normal türk kahvesinin içine tarçın ve hindistan yağı ekleyip pişiriyorsun.

Kilom bu sabah 85 .1di. Bu hafta biraz dikkat edersem en az 1 kg veririm inşallah. Yavaş yavaş spora da başladım mi 4 5 ay da 15 kg veririm. Hedefim 70 - 74 bandında sağlıkla bir şekilde korumak olucak. Bu sefer kendimi 65 diye sartlamayacagim

Okudum evet şimdilik iltihap durumu olmadı tekrar ama iç hastalıklarına gidip detaylı baktırmak lazım. Geçen ay da bağırsak iltihabı olmuştum, kanamam olmuştu hatta.. şimdi pazartesi belim için ortopediye gidicem
tabi mutlaka doktora gitmek lazım. geçmiş olsun canım tekrar. inşallah önemli birşey yoktur 🤲🏻

Kilom bu sabah 85 .1di. Bu hafta biraz dikkat edersem en az 1 kg veririm inşallah. Yavaş yavaş spora da başladım mi 4 5 ay da 15 kg veririm. Hedefim 70 - 74 bandında sağlıkla bir şekilde korumak olucak. Bu sefer kendimi 65 diye sartlamayacagim
hadi inşallah. valla ben bile kendim için 70 e razıyım 🤲🏻

X