Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım bugün daha ağrısız bir güne uyanırsın inşallahGeçmiyor ya napcam bilmiyorum ikisi bağlantılı mi. Midem karnım belim üçü de ağrıyor
Çokonatın bir şarkısı vardı hatırlarmısın nat nat nat çokonaat18 Ekim 2023
sabah yok
öğlen 12.00
2 tarçınlı taze incir
tavuk dürüm
söğüş salata
ara 14.00
1 çokonat
akşam 19.00
menemen
söğüş salata
2 dilim karakılçık tbe
1 tk tahin pekmez
evettttttttÇokonatın bir şarkısı vardı hatırlarmısın nat nat nat çokonaat
Bugün bende liste yazmaya başlayayım
tabi ki canım hoşgeldin aramızaMerhabalar herkese. Yıllar önce 2 defa diyet gruplarında yarışmış ve başarılı bir şekilde 2 kez kilo vermiş biriyim. İlki nişanlılık dönemi 2007 yılıydı 12 kilo vermiştim. Daha sonra evlilik ilk çocuktan sonra 105 kiloya kadar çıkmış biraz kendi çabam ve KK diyet grupları sayesinde 27kilı verip bırakmış devam edememiştim. Aradan 12 yıl geçti tabi sürekli kilo alıp veren biri olarak son 1 yılda ipin ucu yine kaçmış durumda malesef. Kendi kendime diyetler deniyorum ama malesef eskisi gibi iradeli olamıyorum. Bu yüzden size yazdım benide aranıza kabul ederseniz zayıflama serüvenime devam etmek istiyorum.
evet akşam yazıyoruz toplu olarakGünaydınlar hanımlar. Adım Nermin 2çocuk annesiyim. Çalışıyorum iş ve çocuklar dan dolayı yoğun geçiyor günlerim ama elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Sanırım akşamdan akşama yazıyoruz listeyi.
bu işin sırrı bir an önce başlamak canım. bak ben de yaz boyu yapamadım. kaç haftadır da başlayacağım dedim dedim olmadı. bu hafta iyi kötü başladım. en azından sabahı kaldırdım. bu da başarı. sen de bugünden itibarem menü yaz ve başla canım. bak benim de menülerim süper değildi ama 700 gram vermişim.Bende yarın aç karna tartilabilsem çok iyi olucak. Akşamlari 86 görüyorum. Allah'a şükür 90 görmedim bu süreçte. Ama vücuduma bakınca sanki 100 olmuşum gibi kendime çok kızıyorum
Hoşgeldin NerminGünaydınlar hanımlar. Adım Nermin 2çocuk annesiyim. Çalışıyorum iş ve çocuklar dan dolayı yoğun geçiyor günlerim ama elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Sanırım akşamdan akşama yazıyoruz listeyi.