Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

18 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 12.00
2 tarçınlı taze incir
tavuk dürüm
söğüş salata

ara 14.00
1 çokonat

akşam 19.00
menemen
söğüş salata
2 dilim karakılçık tbe
1 tk tahin pekmez

Çokonatın bir şarkısı vardı hatırlarmısın nat nat nat çokonaat 😄👍

Bugün bende liste yazmaya başlayayım 🙏🏻

umarım akşam yazacak bir menüm de olur 🥰

Eklentiler

• IMG_2576.jpeg
    IMG_2576.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar herkese. Yıllar önce 2 defa diyet gruplarında yarışmış ve başarılı bir şekilde 2 kez kilo vermiş biriyim. İlki nişanlılık dönemi 2007 yılıydı 12 kilo vermiştim. Daha sonra evlilik ilk çocuktan sonra 105 kiloya kadar çıkmış biraz kendi çabam ve KK diyet grupları sayesinde 27kilı verip bırakmış devam edememiştim. Aradan 12 yıl geçti tabi sürekli kilo alıp veren biri olarak son 1 yılda ipin ucu yine kaçmış durumda malesef. Kendi kendime diyetler deniyorum ama malesef eskisi gibi iradeli olamıyorum. Bu yüzden size yazdım benide aranıza kabul ederseniz zayıflama serüvenime devam etmek istiyorum.
tabi ki canım hoşgeldin aramıza 🥰

19 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, peynir
1 tk labne peyniri
2 dilim avokado, domates, biber
zeytin, fıstık
1 karabuğday patlağı, 1 paket kinoalı altınbaşak

akşam 19.15
etli taze fasulye
5 yk makarna
pancar turşusu, limonlu tere, taze soğan

bugün neler yedim

Kahvaltı saat 11 gibi
2 dilim tb. Kızarmış ekmek 2 haşlanmış yumurta domates, salatalık maydanoz 3 adet zeytin peynir çeyrek simit

Ara saat 18:30 bir şeftali iki erik ( aslında bu saatte akşam yemeği yemem lazım dı)

Akşam saat 20:30 (eve anca gelebildim)
Bol mantarlı tereyağlı 2 yumurtalı omlet peynir domates salatalık 4 adet zeytin

Yarın sabah bir tartılayım da akım karam çıksın ortaya. halbuki iyi yürüyüş yapıyorum biraz yediklerimi kıssam kilo veririm Aslında. son 1 aydır deli bir iştahım var bugünle beraber yarın yolcu etsem onu süper olur ….

Bende yarın aç karna tartilabilsem çok iyi olucak. Akşamlari 86 görüyorum. Allah'a şükür 90 görmedim bu süreçte. Ama vücuduma bakınca sanki 100 olmuşum gibi kendime çok kızıyorum

Günaydınlar hanımlar. Adım Nermin 2çocuk annesiyim. Çalışıyorum iş ve çocuklar dan dolayı yoğun geçiyor günlerim ama elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Sanırım akşamdan akşama yazıyoruz listeyi.

Günaydınlar hanımlar. Adım Nermin 2çocuk annesiyim. Çalışıyorum iş ve çocuklar dan dolayı yoğun geçiyor günlerim ama elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Sanırım akşamdan akşama yazıyoruz listeyi.
evet akşam yazıyoruz toplu olarak

Bende yarın aç karna tartilabilsem çok iyi olucak. Akşamlari 86 görüyorum. Allah'a şükür 90 görmedim bu süreçte. Ama vücuduma bakınca sanki 100 olmuşum gibi kendime çok kızıyorum
bu işin sırrı bir an önce başlamak canım. bak ben de yaz boyu yapamadım. kaç haftadır da başlayacağım dedim dedim olmadı. bu hafta iyi kötü başladım. en azından sabahı kaldırdım. bu da başarı. sen de bugünden itibarem menü yaz ve başla canım. bak benim de menülerim süper değildi ama 700 gram vermişim.

20 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 12.00
2 adet tarçınlı taze incir
1 yumurta, peynir
3 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça
söğüş salata

ara 13.30-14.30
1 taze ceviz
1 tk baharatlı bal
1 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça

ara 18.00
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter

akşam 19.00
kıymalı kabak yemeği
1 kase makarna
2-3 yk yoğurt
az salatalık turşusu, taze soğan, acı biber turşusu

Son düzenleme:
iyi akşamlar günüm nasıl geçti yazayım

kahvaltı : 11:30 bir adet tost sucuklu peynirli, domates salatalık 2 kaşık melemen haşlanmış yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek kahvaltı sonrası duble türk kahvesi eşliğinde bir kare bitter çukulata
kahvaltıda arkadaşım vardı ekmek biraz fazla kaçtı ....

akşam: 19:30 5 adet köfte ve salata şu andada çay içiyorum ....

Sabah yürüyüşümü yaptım 3 günde bir of veriyorum duruma göre her gün 10 bin adımı geçemiyorum

Eklentiler

• IMG_2579.jpeg
    IMG_2579.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 2862870a-97fa-4e7b-a65e-d28b97268c57.jpeg
    2862870a-97fa-4e7b-a65e-d28b97268c57.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 21
Hoşgeldin Nermin :KK37:
çocuklarla ve işinde kolaylıklar dilerim. hem anne olup hem çalışmak oldukça zor doğrusu, buraya gün içi istediğin zaman yazabilirsin. gün sonunda neler yaptığını sattinle birlikte yazarsan tüm günün nasıl geçmiş görebiliyoruz o anlamda iyi oluyor....

X