peynirli puaçaya kim dayanabilir kii ben de dayanamam doğrusu birkaç gün önce bende kahvaltıda simit puaça yedim nasıl şimdi evdeki puaçalar bittimi bariii20 Ekim 2023
sabah yok
öğlen 12.00
2 adet tarçınlı taze incir
1 yumurta, peynir
3 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça
söğüş salata
ara 13.30-14.30
1 taze ceviz
1 tk baharatlı bal
1 adet küçük ev yapımı peynirli poğaça
ara 18.00
1 kupa filtre kahve
2 kare bitter
akşam 19.00
kıymalı kabak yemeği
1 kase makarna
2-3 yk yoğurt
az salatalık turşusu, taze soğan, acı biber turşusu
kuzum bekliyoruz biliyorsun biii start verelim artıkBende yarın aç karna tartilabilsem çok iyi olucak. Akşamlari 86 görüyorum. Allah'a şükür 90 görmedim bu süreçte. Ama vücuduma bakınca sanki 100 olmuşum gibi kendime çok kızıyorum
valla sorma. bugün çok poğaça yedimpeynirli puaçaya kim dayanabilir kii ben de dayanamam doğrusu birkaç gün önce bende kahvaltıda simit puaça yedim nasıl şimdi evdeki puaçalar bittimi bariii
akşamki kıymalı kabağını beğendim benimde yapasım geldi
bu işin sırrı bir an önce başlamak canım. bak ben de yaz boyu yapamadım. kaç haftadır da başlayacağım dedim dedim olmadı. bu hafta iyi kötü başladım. en azından sabahı kaldırdım. bu da başarı. sen de bugünden itibarem menü yaz ve başla canım. bak benim de menülerim süper değildi ama 700 gram vermişim.
Aijoo ağrıların nasıl oldu?
Tartilarak bir adım attım diyelim. 85.4 geldim bu sabah.kuzum bekliyoruz biliyorsun biii start verelim artık
aaa göbek deliğinde iltihap mı gelmişTartilarak bir adım attım diyelim. 85.4 geldim bu sabah.
Maalesef ağrılarım devam ediyor. Göbek deliğinden de iltihap gelmiş ama randevu bulamıyorum iç hastaliklarinda
Buralardayım canımLenaG nerelerdesin?
ben menü yazmaya başladım iyi kötü. hadi hepimiz yazalım da burayı yeniden hareketlendirelim diyorum.Buralardayım canım
hayırlı olsun diyetisyen sürecin. ben de sabah kahvaltısını kaldırdım.Öyleyse ben de menümü yazayım. Bu arada ben diyetisyene başladım.
Kalori 908
Sabah 1 dilim ekmekle tost yedim,1 haşlanmış yumurta ve çay
Öğle 1 küçük kase detoks çorba,2 kaşık haşlanmış buğday ve 3 kaşık yoğurt
Ara 2 badem,2 fındık,1 avuç içi dut kurusu,2 gün kurusu,sütlü filtre kahve
Akşam Ton balıklı salata
Birazdan fit çay içeceğim
Sağol canım uymaya çalışıyorum listeme. Yalnız regl olayım diye ilaç vermişti dr o da öyle bir ağrı yaptı ki sporumu hiç yapamadım.hayırlı olsun diyetisyen sürecin. ben de sabah kahvaltısını kaldırdım.
olsun zamanla alışır vücudun.Sağol canım uymaya çalışıyorum listeme. Yalnız regl olayım diye ilaç vermişti dr o da öyle bir ağrı yaptı ki sporumu hiç yapamadım.
Evet canım 111.8 di en son çok şükür gidiyor yavaş yavaş yeni yıla 2 li hanelerde olmak şu anki en önemli hedefimolsun zamanla alışır vücudun.
bu arada 120 lerdeydin değil mi 111 lere inmişsin. çok sevindim
hadi bakalım inşallahEvet canım 111.8 di en son çok şükür gidiyor yavaş yavaş yeni yıla 2 li hanelerde olmak şu anki en önemli hedefim