- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Darısı hepimize insaAllahçok sevindim maşallah çok güzel vermişsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı hepimize insaAllahçok sevindim maşallah çok güzel vermişsin canım
Büşracım kolay gelsin canım. küçük çocuklarla taşınma, yerleştirme zor oluyordur haklısın. Allah kolaylık versinSelam, iyi geceler. Ev yerleşti, dün gece ilk kez evde yattık. Tabi daha yapılacak çok iş var malesef. Kendime değil hiç birşeye bakamiyorum, yetişemiyorum...
Herşey yetmezmis gibi salı günü küçük kız da bit buldum. Saçlarımizi kestirdik ilaçlanip duruyoruz. Kaç gece sabahlara kadar uyumadım. Büyük kızın ogretmeni gönderme dedi o yavrumda 3 gün okula gidemedi geri kaldı derslerden. Bakalım nasıl normale dönüpte oh ve diyecegim bilmiyorum
O kadar zor oldu ki anlatamam. Sonra bugün Ayşenur parlak in durumunu gördüm kendime çok kızdımBüşracım kolay gelsin canım. küçük çocuklarla taşınma, yerleştirme zor oluyordur haklısın. Allah kolaylık versin
bit e ayrı bir sorun. temizlenmesi zor oluyor. kötü olmuş. ama yine de hepsi geçecek diye düşün ve devam et. zor diye düşününce inan daha da zorlaşıyor. çok şükür de Elhamdülillah de kolaylaşsın işlerin.
aynen. hep şükür etmek gerekli canım. sağlık sorunları olanlar var, savaşta olanlar var. çok şükür halimize. Rabbim sağlık, huzur, afiyet ve kolaylık versin cümlemize. bunlar ne ki düşününceO kadar zor oldu ki anlatamam. Sonra bugün Ayşenur parlak in durumunu gördüm kendime çok kızdım
Çok şükür yerleştim artık yerlesmeyen birşey kalmadı. Ufak tefek eksikler var zamanla olur inşallah.Aijoo naptın canım iyice yerleşebildin mi?
çok sevindim hadi güle güle oturmak nasip olsun küçük eksikler de zamanla tamamlanır.Çok şükür yerleştim artık yerlesmeyen birşey kalmadı. Ufak tefek eksikler var zamanla olur inşallah.
Nasılsınız, herkes iyidir inşallah
evin yerleşme işi tamamlandıysa yap otur iç canım.Elime cayimi kahve mi alıp şöyle üzerime battaniye alıp oturmak istiyorum saatlerce
Ev yerleşti ama ben oturmaya ilk kez bugün fırsat buldum. İki gündür korkunç belim ağrıyordu. Bu akşam birde mide ağrısı eklendi.. bir an evvel başlamaliyim farkındayım. Ama birden diyet moduna gecemem. Daha çok sağlıklı beslenme ve porsiyon küçültme ile başlamak lazimevin yerleşme işi tamamlandıysa yap otur iç canım.
hadi sen de menü yazmaya başla. birbirimize gaz verelim
ağır kaldırdıysan belin ondan ağrımıştır canım. mide ağrısı da stresten olmuştur. geçmiş olsun.Ev yerleşti ama ben oturmaya ilk kez bugün fırsat buldum. İki gündür korkunç belim ağrıyordu. Bu akşam birde mide ağrısı eklendi.. bir an evvel başlamaliyim farkındayım. Ama birden diyet moduna gecemem. Daha çok sağlıklı beslenme ve porsiyon küçültme ile başlamak lazim
Geçmiyor ya napcam bilmiyorum ikisi bağlantılı mi. Midem karnım belim üçü de ağrıyorağır kaldırdıysan belin ondan ağrımıştır canım. mide ağrısı da stresten olmuştur. geçmiş olsun.
ben de öyle yapıyorum zaten. azaltmaya çalışıyorum. katı diyet yapamıyorum napayım.
karın ağrısı da üşütmeden olur. hepsi ayrıGeçmiyor ya napcam bilmiyorum ikisi bağlantılı mi. Midem karnım belim üçü de ağrıyor