Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar duanıza ihtiyacım var. 11 aylık kızıma geçti şimdi ishal kusma var. Fazlaca su kaybı mevcut serum takılamadı damar bulunamadı 😔 en azından kusmasın bi dua edin nolur. Ben sabahtan beri hastanedeyim ne yedim ne içtim bilmiyorum. Şuan dua için girdim.
Bol bol şafi çek canım rabbim şifa versin inşallah 🤲

Kızlar duanıza ihtiyacım var. 11 aylık kızıma geçti şimdi ishal kusma var. Fazlaca su kaybı mevcut serum takılamadı damar bulunamadı 😔 en azından kusmasın bi dua edin nolur. Ben sabahtan beri hastanedeyim ne yedim ne içtim bilmiyorum. Şuan dua için girdim.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun. Dr kusma önleyici vermedi mi? İshal varsa rota olabilir mi. Ateşe ve su tuketimine dikkat. Ametik damla çok kullandım kusma önleyici olarak ama dra sorarak deneyebilirsin

Geçen hafta bende rahatsızdim. Birden makatta kanama başladı 3 gün sürdü. Hatta bir keresinde çok gelince kendimi takibe qldim mide kanaması mi diye.. Perşembe aksami yemekten sonra bütün kemiklerim ağrımaya başladı hasta mı olcam acaba dedim hatta eşime. 1 saate kalmadı üşümeye titremeye başladım. Hemen acile gittik. Karın ağrısı ve sıkışma hissi de vardı. Sonuçlarım iyi çıktı. İlaçli tomografi çekildim bağırsak iltihabı var. Ama en yakın zamanda kolonoskopi endoskopi çektir dedi 😔
Sakın ihmal etme biran önce kolonoskopi çektir sakın gitmemeli yapma canım so uçları haber et

Arkadaşlar dağılmışız iyice, nerde bizim cuma bildirimleri pazar sabahı Ekim ayı için hedef belirleyelim ben liste hazırlayayım buranın tablosunu yapamıyorum fakat kendim sabit bişey hazırlayıp buraya atarım olur mu?

Şimdi kimler pazar sabahı bildirim yapıp Ekim ayı için bildirim yapacak gelsin kaleye mum diksin 🥰

Bendeki durumda 15 eylülde 111.1 dim (rakama bak)
Bu sabahda 111.7 dim son 15 gündür inanılmaz iştahım açıktı başa çıkamadım daha fazlaydımda son 3 gündür filan dikkat etmeye çalışıyorum. sabahlarıda yürüyüş yapıyorum

yediklerime dikkat etmem lazım bu kadar yürüyüşüm boşa gidiyor birde beden ağır yükümü hafifletsem daha iyi olucak

Teşekkür ederim evet tasiniyoruz yarın tamamen. 1 haftadır canım kalmadı eşya toplamaktan şimdide yerleşme telaşı sürer yine bir hafta.

Kaç kiloyum hiç bilmiyorum ama çok fena durumdayim
Allah kolaylık versin Büşra. güle güle yerleşin, afiyetle sağlık ve huzurla oturun 🤲🏻🧿💞

mutlu pazarlar herkese :halay::halay::halay:

FB_IMG_1632214573590.jpg

Kızlar ben if yapiyorum bayadir. Faydasını gordüm dogum sonrasi 85 86 araso gidip geldim yasini gecti kizim kilolar benle kaldi.sonra ifle cok sukur 77.5 kadar indim . Suan benim.icin en yapilabilir diyet bu acligi 16 saat yaptigimda oluyo hafta sonlari mesela ,22 saat yaptigimda oluyo. Gec saatte yememede engel.oluyor. memnunum tavsiye ederim

geçmiş olsun canım

Kızlar ben if yapiyorum bayadir. Faydasını gordüm dogum sonrasi 85 86 araso gidip geldim yasini gecti kizim kilolar benle kaldi.sonra ifle cok sukur 77.5 kadar indim . Suan benim.icin en yapilabilir diyet bu acligi 16 saat yaptigimda oluyo hafta sonlari mesela ,22 saat yaptigimda oluyo. Gec saatte yememede engel.oluyor. memnunum tavsiye ederim
çok sevindim maşallah çok güzel vermişsin canım 🧿🥰

X