Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş nasıl canım hoşgeldin ayrıcaeveğğğt ilk adım tartılmaktı, tartıldım 98.7
nasıl ritmik güzel bi rakam değil mi
ikinci adım psikolojik olarak kendime bunu kabul ettirmem
bu da 3-4 gün sürerse ve başarırsam bi haltlar yapabilirim sanki
Hoşgeldin canımCanlarım bebeklerim günaydın
Ben geldim evet geç geldim biliyorum ama taşınmada yaşanacak aksiliklerin hemen hemen hepsini sanırım yaşadım 81.8 ile geldim. Bu sabah
1 kırmızı köz biber
1 yarım dilim peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 dilin sucuk
Çoook küçük lokma ekmek :)
Bu kadarla kalmayacağım tekrar kalori sayımına geçeceğim ama 1-2 gün kendime adapte süresi veriyorum çünkü malum üç hafta gibi bir süre ara vermiş gibi oldum bu hafta toparlama haftası diyebiliriz kızlar
Teşekkür ederimAyy çok sevindim ağız tadıyla oturun inşallah
Bebiş nasıl canım hoşgeldin ayrıca
Deme öyle Allah bağışlasın yavrunu kocaman olmuşhoş buldum,
canıma okuyor oldu sana 20 aylık, yoğun bi iş sezonun ardından
yoğun bi ev sezonu, hayat cok berbat be
Deme öyle Allah bağışlasın yavrunu kocaman olmuş
Amin bizim uykumuz bebeklerin olsun deliksiz uyusunlarammiiinnn, bana da hayırlı güzel mutlu huzurlu uykular bağışlasın
Cani sağ olsun sağlıklı olsun. Dunyaya geliş amaçları ohoş buldum,
canıma okuyor oldu sana 20 aylık, yoğun bi iş sezonun ardından
yoğun bi ev sezonu, hayat cok berbat be
Mideni mi usuttun yani çok geçmiş olsunmerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Geçmiş olsun noldu öylemerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Mideni mi usuttun yani çok geçmiş olsun
mide bağırsak enfeksiyonuymuş kızlar.Geçmiş olsun noldu öyle
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar. gastroenterit oldum. hala kendimde değilim. aman çok dikkat edin kendinize.
Haşlanmış patates probiyotik yoğurt ve bol su canım dikkat etmide bağırsak enfeksiyonuymuş kızlar.
Geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldunmide bağırsak enfeksiyonuymuş kızlar.
Çok geçmiş olsun canımGeçen hafta bende rahatsızdim. Birden makatta kanama başladı 3 gün sürdü. Hatta bir keresinde çok gelince kendimi takibe qldim mide kanaması mi diye.. Perşembe aksami yemekten sonra bütün kemiklerim ağrımaya başladı hasta mı olcam acaba dedim hatta eşime. 1 saate kalmadı üşümeye titremeye başladım. Hemen acile gittik. Karın ağrısı ve sıkışma hissi de vardı. Sonuçlarım iyi çıktı. İlaçli tomografi çekildim bağırsak iltihabı var. Ama en yakın zamanda kolonoskopi endoskopi çektir dedi