Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım bebeklerim günaydın ☀️
Ben geldim evet geç geldim biliyorum ama taşınmada yaşanacak aksiliklerin hemen hemen hepsini sanırım yaşadım 🙈 81.8 ile geldim. Bu sabah
1 kırmızı köz biber
1 yarım dilim peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
2 dilin sucuk
Çoook küçük lokma ekmek :)
Bu kadarla kalmayacağım tekrar kalori sayımına geçeceğim ama 1-2 gün kendime adapte süresi veriyorum çünkü malum üç hafta gibi bir süre ara vermiş gibi oldum bu hafta toparlama haftası diyebiliriz kızlar
Hoşgeldin canım ❤️

Geçen hafta bende rahatsızdim. Birden makatta kanama başladı 3 gün sürdü. Hatta bir keresinde çok gelince kendimi takibe qldim mide kanaması mi diye.. Perşembe aksami yemekten sonra bütün kemiklerim ağrımaya başladı hasta mı olcam acaba dedim hatta eşime. 1 saate kalmadı üşümeye titremeye başladım. Hemen acile gittik. Karın ağrısı ve sıkışma hissi de vardı. Sonuçlarım iyi çıktı. İlaçli tomografi çekildim bağırsak iltihabı var. Ama en yakın zamanda kolonoskopi endoskopi çektir dedi 😔

Malum okul açıldı çocuklar hasta oldu ama şükür bugün iyiler. Şöyle bir 275 kalori ile günaydın 🌞

IMG_8563.jpeg

Geçen hafta bende rahatsızdim. Birden makatta kanama başladı 3 gün sürdü. Hatta bir keresinde çok gelince kendimi takibe qldim mide kanaması mi diye.. Perşembe aksami yemekten sonra bütün kemiklerim ağrımaya başladı hasta mı olcam acaba dedim hatta eşime. 1 saate kalmadı üşümeye titremeye başladım. Hemen acile gittik. Karın ağrısı ve sıkışma hissi de vardı. Sonuçlarım iyi çıktı. İlaçli tomografi çekildim bağırsak iltihabı var. Ama en yakın zamanda kolonoskopi endoskopi çektir dedi 😔
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar duanıza ihtiyacım var. 11 aylık kızıma geçti şimdi ishal kusma var. Fazlaca su kaybı mevcut serum takılamadı damar bulunamadı 😔 en azından kusmasın bi dua edin nolur. Ben sabahtan beri hastanedeyim ne yedim ne içtim bilmiyorum. Şuan dua için girdim.

X