- 30 Kasım 2014
- 28.522
- 125.793
evet menü yazınca iyi oluyor bonusMenü yazıcam bu hafta hep yürüyüşüde dk olarak yazıcam inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet menü yazınca iyi oluyor bonusMenü yazıcam bu hafta hep yürüyüşüde dk olarak yazıcam inş.
Pazarlık yapalım yarım olsun.İyi akşamlar
Nasılsınız hanımlar ? Ben fena değilim kaçamak yapmamaya çalışıyorum da çok zor oluyor. Mesela canım çok tatlı istiyor
Sabah 4 grissini, yarım küp yağsız süzme peynir,çay
Öğle 1 ihe sandviç ekmeği,semizotu salatası
Akşam 200 gr haşlanmış tavuk göğsü ile salata
Gün içerisinde de h.cevizi sütlü filtre kahve içtim toplamda 3 kupa
2,5 litre su içtim ki su içmekten hiç hoşlanmam.
Yarın pazar bari kahvaltıda bir simit yesem ne olurki ya hı ?
İyi akşamlar
Nasılsınız hanımlar ? Ben fena değilim kaçamak yapmamaya çalışıyorum da çok zor oluyor. Mesela canım çok tatlı istiyor
afiyet olsun. bence simit yeme. çünkü daha yeni başladın.İyi akşamlar
LenaG sabah 4 grissini yerine 2 yeter bence. diğer 2 sinin yerine 1 yumurta ve 1 dilim peynir çok tok tutar. ayrıca yeşillik ve salatalık biber de eklersen güzel olur.Kız o nasıl kahvaltı kedi daha çok yiyor senden.
120 gr protein alınabilir kahvaltıda. 1 yumurta 60 gr 2 kibrit kutusu peynir de 60 gr anca.
70 kilo değiliz biz az yemek az miktarla doymak ruhen iyi geliyor iyi hissettiriyor biliyorum ama yeterli gelmez.
Öğlenin akşamın çok güzel hem sandviçle ekmeğini yemişsin hem akşam proteini maşallah su da çok güzel sadece sabah az
Kahvelerinin yanına kuru ya da taze meyve ekle tatlı isteği için iyi gelebilir
Kesinlikle öyle ama bir de ben yiyebilsem menemen dışında sabahları mümkün değil aaa iyi aklıma geldi simit iptal menemen olurdiyette yumurta önemli bir ayrıntı. bana iyi geliyor.
LenaG sabah 4 grissini yerine 2 yeter bence. diğer 2 sinin yerine 1 yumurta ve 1 dilim peynir çok tok tutar. ayrıca yeşillik ve salatalık biber de eklersen güzel olur.
Ben de yumurtayı seviyorum. Tok tutuyor.diyette yumurta önemli bir ayrıntı. bana iyi geliyor.
Günaydın canım sana da mutlu pazarlar.
Oooo hızlısın. Ben bugün dondurucuyu duzenleyecegim. Çayımı içeyim de.Türk kahvesi içtim minik bir acve hurmasıyla.
2 mil lesli 15 dk bölgesel hareketler yaptım
beyaz un ama. kan şekerini çok yükseltir.Ha
Kız 4 grissininin gramı ne ki anaa
LenaG bir çocuğun iki ebesi olursa ya kör kalır ya topal diye bi laf vardı sanki hem doyurcaz diye hem eksilticez diye uğraşıyoruz
yumurtayı değişik şekillerde tüketebilirsin canım. hep aynı sıkıyor zaten. ama hiç yiyemiyorum diyorsan menemen bak sana uygunmuş öyle ye. mesela ben de en çok omlet severim ya da menemen. omletlerim de çeşitlidir yani sade yumurta değil. haşlanmış yumurtayı her zaman yiyemem mesela.Kesinlikle öyle ama bir de ben yiyebilsem menemen dışında sabahları mümkün değil aaa iyi aklıma geldi simit iptal menemen olur