- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz canım çok şükür. Ben evimde değilim. Burada yesem bile bol bol yürümeyi gezmeyi planlıyorum. Bugün mecbur evdeydim ama yarından itibaren dışarı çıkıcam Allah’ın izniyleSelammmm
Nasılsınız?
Ramazanda, bayramdi derken geçtik, baharı da yariliyoruz... Yine yeniden diyerek diyete dönmeye çalışıyorum. İlk adım olarak beyaz ekmeğe veda edip tam buğday ekmeği mi aldım. Gerisi de gelir inşallah
Tatile mi çıktın? Değişiklik iyi gelmiştir hareket çok olunca yediğini eritiyosun zatenİyiyiz canım çok şükür. Ben evimde değilim. Burada yesem bile bol bol yürümeyi gezmeyi planlıyorum. Bugün mecbur evdeydim ama yarından itibaren dışarı çıkıcam Allah’ın izniyle
Evet canım tatile çıktım. Biraz dinleneyim dedim. Gezerim burada bol bolTatile mi çıktın? Değişiklik iyi gelmiştir hareket çok olunca yediğini eritiyosun zaten
Evett motive etti bile cok tesekkurediyorum tekrardanEvet epey bir gecikmeli oldu ama tekrar bir motivasyon sağlasın hem hepimize
Canım hosgeldin. Nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsunSlm kızlar. Hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun.
Bayram haftası izmirdeydik. Pazar günü döndük. Pazartesi nöbetteyim. Salı gununnibet çıkışı tartıldım arkadaşla beraber baslicam diye. Hem nöbet şişkinliği hemde İzmir de yemisligin sonucu 115.9 çıktım.
Muhteşem tebrik ederimKilo bildirimi 83.5
ramazan oncesi 81.9
Bayram 85
21 gün şekersiz yapıp paylaştığın yazıları mı okusan acaba. yine sensin. sana hitap edecek en güzel kişi yine sensin.İyi akşamlar. Bu hafta da olmadı. Bugün yine tikabasa yemişim. Nasıl olcak bu böyle . Bir başlayabilsem devamı gelicek biliyorum
Birşeyler yapmam şart. Yine kıyafetlerimin hiç biri olmuyor. Kg vermekde mesele değil korumayı bilmiyorum.. neyse şuan önceliğim temmuza kadar 10 kg vermek olsun çünkü haşemaya girmem lazım. Kaynimin nişanı olcak birde. Hadi ona normal elbise giysem bile diğer pantolonlar hep dolap bekçisi mi kalacak ya. Nefret ettim bu durumdan...21 gün şekersiz yapıp paylaştığın yazıları mı okusan acaba. yine sensin. sana hitap edecek en güzel kişi yine sensin.