Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı geceler ❤

Herkes iyidir inş.

@74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
@bengisu022
LenaG LenaG
@nisan34
@Leyal_
Mthn83 Mthn83
@Aktif Lora
@kayipdunya
Aijoo Aijoo
@mesirmacunu
@Hasretimm123
Tubismavis Tubismavis

Toparlanıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Devam etmek de değil aslında çok şey yaşadık çok farklı başlangıçlar artık bundan sonrakiler.

Geçen hafta yürüyüşe başladım gün aşırı yürüdüm tek iyi haberim o.
olsun canım bir yerden başlamışsın. bu da iyi

27 Şubat 2023

sabah 11.30
1/2 kurukayısı ve 1 kuru incir

12.15
1 yumurta, 2 kk peynir, 6-7 zeytin, 1 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 simit

ara 15.00-16.00
1 grissini+ 1 tk peynir
az kuru meyveli kuruyemişli tarçınlı 3 yk yoğurt
2 kare bitter

akşam 19.00
etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası,1 dilim
ekşimaya siyez ekmeği, salata, 1 hurma

yatana kadar 1,5 lt su

Merhabalar hanımlar 🌹

Ben artık toparlanma hazırlıklarına başladım. 2 haftadır misafirim var hafta başında kaldığım yerden devam edeceğim inşallah 🙏 Yalnız yemek yapmaktan çok sıkıldığım için bir süre aperatif şeylerle devam etmek istiyorum.

Merhabalar hanımlar 🌹

Ben artık toparlanma hazırlıklarına başladım. 2 haftadır misafirim var hafta başında kaldığım yerden devam edeceğim inşallah 🙏 Yalnız yemek yapmaktan çok sıkıldığım için bir süre aperatif şeylerle devam etmek istiyorum.
karbo çok olmadığı sürece sorun yok. başlangıcın hayırlı olsun canım 🙏

Bende dengede tutmaya çalışıyorum
15 gün tartilmiyorum hem yol odemi hemde regl ödemi mevcut regl bitince en güzeli öyle karar aldım canlar
Daha menü yazasim gelmiyor nedense bı kaç güne başlarım

valla ben de öyleyim nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️🤦‍♀️
Depremler, ananemin ameliyatı, eşimin aşırı mesai yapması.. bir türlü başlayamadim. Kendime son bir mühlet verdim. 15 marttan sonra Ramazan'a kadar bir ayar yapacağım. Geçen yıl ramazanda kilo almistim, önceki sene vermiştim. Bu sene hedefim 3 kg vermek olur ama veremesemde almamaliyim

Iyi akşamlar hanımlar, ben de 1 haftadır sağlıklı beslenmeye başladım. Ramazan öncesi çok dikkat edip ramazanda da iftarda abartmadan dengeli gitmeyi düşünüyorum. Ama tek başına bir yerde tıkanıyor insan. Grubunuz aktif mi? Haftalık kilo takibi menü paylaşımı yapıyor musunuz bende katılabilir miyim size

Iyi akşamlar hanımlar, ben de 1 haftadır sağlıklı beslenmeye başladım. Ramazan öncesi çok dikkat edip ramazanda da iftarda abartmadan dengeli gitmeyi düşünüyorum. Ama tek başına bir yerde tıkanıyor insan. Grubunuz aktif mi? Haftalık kilo takibi menü paylaşımı yapıyor musunuz bende katılabilir miyim size
aslında aktif ama bu aralar az paylaşım var. menü paylaşımı yapabilirsiniz.

X